Nowy prezes , nowy zarząd

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
alieu
Kontakt:

#16 Post autor: alieu » 27 lip 2004, o 13:42

Pan Blok jakiś nerwowy. Zobaczcie sobie w komentarzach do artykułu o nowym prezesie na głównej. :D

Nexus
Kontakt:

#17 Post autor: Nexus » 27 lip 2004, o 13:51

hehehe

Ale jest w tym wszystkim cos pozytywnego 8)
Tzn. ze czytaja komentarze i interesuja sie jakie jest Nasze zdanie :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: gerhat » 27 lip 2004, o 14:31

Jacek Blok był do tej pory osobą z cienia KR, ale zaufali mu Ci co tworzą SSA, więc dajmy sie wykazać jemu, nowemu zarządowi i spółce. Innej alternatywy naprawde nie ma.
Wczoraj na walnym było 3 byłych zawodników (Mosór, Jaworski i Bąk), a gdzie jest reszta? Przecież Ruch wychował pokolenia, gdzie one są???
Racja, że wielu przez lata zraził Rogala, ale przeciez on odchodził więc skoro są jacyś "wirtualni" przyjaciele naszego klubu, dla których przeszkodą był Rogala dlaczego się nie pojawili?
Prawda jest raczej bolesna. Żadengo świętego mikołaja nie ma, więc dajmy się wykazać temu gremium a nie podcinajmy tego na samym starcie.
Jedna z poważanych osób pwiedziała "niech będzie biednie, ale uczciwie".
Też tak sądzę, biednie jest a uczciwie moze być i to jest zalezne nie tylko od nowego zarządu ale i od nas samych, kibiców. Bądźmy uczciwi i nie narzekajmy na wyrost. Mamy swojego przedstawiciela w zarządzie i jak oni nie będa uczciwi to napewno się dowiemy, a tymczasem możemy zacząć od siebie ....

Niebieska
Kontakt:

#19 Post autor: Niebieska » 27 lip 2004, o 15:20

:roll: gerhat mam być z Tobą szczera :roll:

Sama bym tego lepiej nie ujęła, słyszę różne głosy, ale to tylko puste słowa, przechodzące z ust do ust, poczekam na czyny a potem przyjdzie czas na ocenę i rozliczenie. Mam nadzieję, że inni zrobią to samo, dajmy im trochę czasu i pozwólmy oddychać. 100% racji. PozdRawiam.

Panie Prezesie i inni członkowie Zarządu powodzenia, stwórzcie zgrany kolektyw i zróbcie wszystko, żeby znów było niebiesko. Ja daję Wam kredyt zaufania, zatykam uszy i otwieram oczy.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Marek Nowak
Kontakt:

#20 Post autor: Marek Nowak » 27 lip 2004, o 15:21

Ja mam jakos " mieszane uczucia " to tych zmian.
Z jednej strony ciecze sie , ze ten ktory zniszczyl nasz RUCH juz odszedl oraz , ze powolano SSA - z drugiej jak czytam ze jeden czerwony zastapil drugiego na stanowisku prezesa i informacje o tajemniczych inwestorach z " niewidzialnym" kapitalem 1 mln zl to mam nadzieje , ze nie spadniemy z "deszczu pod rynne " i rzeczywiscie bedzie biednie , ale uczciwie.
Dlatego wstrzymam sie jeszcze z moja radoscia i poczekam na rozwoj wydarzen ...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#21 Post autor: wolfik » 27 lip 2004, o 15:32

No i gerhat napisał wszystko w temacie. Można teraz pytać gdzie są ci nasi przyjaciele, wielcy kibice Ruchu, wczoraj ich nie było, a nie było także Rogali, który niby ich wszystkich odstraszał. Dlatego mamy takich ludzi jakich mamy, innych po prostu nie ma. Przypomina się teraz nagonka na Mosóra, w której zreszta tez brałem udział i nauczyło to mnie troche pokory. A przecież dostaliśmy to na co wszyscy czekalismy, mamy spółke, nie ma Rogali, pierwszy od dawien dawna obóz przygotowawczy, jest nawet mały sponsor. Może i nie wygląda to wszystko idealnie, ale nie siejmy fermentu, dajmy się najpierw wykazac nowym władzom.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: AdiC » 27 lip 2004, o 15:43

A propos waszych komentarzy do powołania spólki i obaw że coś jest nie tak itd. To jest dopiero kapitał założycielski (1 mln), Istotne jest kto obejmie następne udziały i za ile? Udziałowiec większościowy będzie decydował o składzie Zarządu a spółka jako forma działalności gwarantuje jawność i przejrzystość działania. Każdy może sobie kupić Kodeks Spółek Handlowych i tam wszystko jest napisane, co można a czego nie. Polecam.
Zachowajmy spokój i tak jak pisał Gerhart - skupmy się na kibicowaniu i wspieraniu Niebieskich bo taka jest nasza rola. Zobaczycie że będzie wszystko dobrze bo moim zdaniem już jest lepiej. Ci którzy liczyli iż w piątek tajemniczy sponsor wyciągnie czek na kilka milionów dolarów i nagle staniemy się piłkarska potęgą - niestety będą musieli przełknąć pigułkę rozczarowania. Ale poczekajmy na pierwsze wyniki w lidze i decyzje zarówno Stowarzyszenia jak i SSA.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

ODPOWIEDZ