Artykul z glownej - Mosór i Śrutwa koncza kariere?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat moze i miał swoje pojedyncze bramki,ale mimo wszytsko powinien grac jak to napisałes na szpicy,no cóz masz swoje zdanie ale w tym przypadku nie zgadza sie z toba!!!!w obecnej sytuacji kazdy jest potrzebny druzynie a jak sam widzisz wyboru niema!!!!wiec niech gra a młodziez niech sie uczy przez nastepny rok od Mari,Piotrka i jezeli bedzie juz mocna ekipa wtedy ja ich widze i rzadzeniu klubem i przy pracy z młodzieza!!!!!!!
-
- Kontakt:
Na pewno gerhat nie musisz juz niczego prostowac jesli o mnie chodzi, absolutnie nie czuje sie urazony czy obrazony, tak samo uwazam jak Ty, ze kazdy ma i powinien miec swoje zdanie.
Na zakonczenie tej niezbyt ciekawej polemiki (moim zdaniem), chcialem przypomniec, ze jutro Mariusz ma podobno 33 Urodziny (patrz "A po meczu..").
Na zakonczenie tej niezbyt ciekawej polemiki (moim zdaniem), chcialem przypomniec, ze jutro Mariusz ma podobno 33 Urodziny (patrz "A po meczu..").
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
gerhat nie chciałem cię obrażać ale poprostu całkowicie nie zgadzam się (po raz kolejny jeśli chodzi o Śrutwe) w innych sprawach często mamy podobne zdanie
tak więc uważam że mając 1 napastnika - Ćwieląg, który jednak może nagle stracić formę lub odejść, mimo że podpisał ten kontrakt
wtedy - tak jak pisze Marek Nowak!
tak więc uważam że mając 1 napastnika - Ćwieląg, który jednak może nagle stracić formę lub odejść, mimo że podpisał ten kontrakt
wtedy - tak jak pisze Marek Nowak!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com