[7 kolejka]Ruch Chorzów - Widzew Łódź 25.09 Cicha godz 19:15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
czechowice
Kontakt:

Re: [7 kolejka]Ruch Chorzów - Widzew Łódź 25.09 Cicha godz 1

#106 Post autor: czechowice » 27 wrz 2010, o 13:21

piechol pisze:
Rudebwoy pisze:Jak już żech napisoł, chcecie wymagać to won do żaboli, Ruchowi sie kibicuje, pikniki.
Kibicowałem Ruchowi i chodziłem na mecze jak na stoperze grał Janusz Nawrocki, a gole strzelał Śrutwa, Bizacki czy Mirek Bąk. Pamiętam jak kibicowałem Ruchowi podczas remisu 2:2 z Polonią, w którym po samobóju strzelili Szuflita i Baszczyński. Pamiętam, jak Ruch zremisował 2:2 na Odrze Wodzisław w ostatniej kolejce sezonu 1999/2000 przez co zajął trzecie miejsce w lidze z punktem straty do drugiej Wisły. Pamiętam jak Ruch spadł z I ligi, pamiętam jak kibicowałem Niebieskim w meczu ze Stalą Rzeszów, w którym dwa gole Błażejewskiego uratowały Ruchowi grę w zapleczu Ekstraklasy. Pamiętam też rok później baraże ze Zniczem Pruszków. I świetnie pamiętam euforię związaną z awansem do Ekstraklasy. I naprawdę nie chcę wracać do meczów z Heko Czermno, MKS Mława czy Kmitą Zabierzów. Nie chcę, by 14-krotny Mistrz Polski tułał się po takich wioskach, gdzie na mecze przychodzi 1500 ludzi. Dlatego jako kibic Ruchu wymagam i będę wymagał!
Święta słowa :padam: bo minimalizm jest dla maluczkich !
Byliśmy, Jesteśmy, Będziemy - Czechowice (R) Dziedzice

Awatar użytkownika
lukasz1
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: lukasz1 » 27 wrz 2010, o 13:24

A tak z innej beczki. Nie ma ktoś filmiku jak nasz Michael "Tauronek" Jackson wywija? Bo to co ostatnio zrobił to było genialne :D Ludzie zamiast patrzeć na laski jak tańczą to patrzeli na Tauronka :P

miedza
Kontakt:

#108 Post autor: miedza » 27 wrz 2010, o 14:57

BOGUCICE pisze:
jabolgo pisze:
miedza pisze:
kattowitz pisze:
Grzybek - ze szpilu na szpil widać wiek, gra coroz słabszo, nie powinien już grać 90 minut, ale kto za niego..? Pulkowski - on w ogóle groł wczorej? 8 plac to jest max na koniec sezonu...
A nie pomyślał kolega, że inni trenerzy też oglądają mecze Ruchu i skutecznie eliminują zagrożenie jakim jest Wojtek?
z całym szacunkiem do Wojtka, z kierym łaziłech do szkoły, ale coś od kilku szpilów mu brakuje - albo ambicji jak prawie całemu zespołowi, albo Wojtej się najprościej kończy...
Powoli trzeba się z ta myślą oswajać. Młodszy już nie będzie.
Trochę przesadzacie a może bardzo przesadzacie.Jeszcze dwa trzy mecze temu był Grzybek OKI? A teraz nie? Przypominam ,.że za mecz z Legią dostał brawa w całej Polsce i to począwszy od kibiców a skończywszy na fachowcach od piłki.Zegarek od Patermana za postawę na boisku w meczu z Legią. Bramka Arka Piecha po dośrodkowaniu Grzybka. Z całym szacunkiem dla wszystkich ale zawodnik w jego wieku nie będzie w pełnym gazie na każdym meczu ale jak zagra co 3-4 mecz takie perełki jak z Legią to ma GRAĆ!!!!! I nie chałkać mi tu :kwasny:
Chyba o innych Grzybach godomy, z 5 szpili Grzybek nie formy jako mioł kiedyś. Szpil z Legią - owszem, ten mu się udoł, jako jedyny.., reszta?

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#109 Post autor: ObeRschlesien » 27 wrz 2010, o 18:37

Jo sie ino ciesza ze my zremisowali tyn szpil .... ciekawe co w nastympnym szpilu pokozom :/
Obrazek

Kris KLZ
Kontakt:

#110 Post autor: Kris KLZ » 27 wrz 2010, o 19:40

to wcale niy jest ciekawe-tego sie trza obawiac.
niy ma koncepcji na gra...Waldek tyz chyba nie mo pomyslu.
niy wiym co sie dzieje,ale jest tragedia w tym zespole.
DO ROBOTY !!! :przestraszony:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

ODPOWIEDZ