StowaRzyszenie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

StowaRzyszenie

#1 Post autor: Gość » 6 lip 2004, o 18:00

Jak część z was zapewne już wie od jakiegoś czasu działa w Chorzowie, Stowarzyszenie Sympatyków "KS RUCH Chorzów" - "NIEBIESCY", dzisiaj został dodany nowy dział na stronie http://www.ruch.chorzow.pl/stowarzyszenie.php w całości poświęcony "NIEBIESKIM". Serdecznie zapraszam wszystkich do zapoznania się z naszymi celami statutowymi, osiągnięciami oraz planami, mam nadzieję, iż odpowie wam to wiele pytań, które bezpośrednio kierujecie pod moim adresem. Jako prezes Stowarzyszenia zapraszam wszystkich chętnych, którym dobro Ruchu nie jest obce a nasze działania uważają za dobre i potrzebne, do wypełnienia Deklaracji Członkowskich i wstąpienia w nasze szeregi. Dziękuję i jeszcze raz gorąco zapraszam.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#2 Post autor: vahanara » 6 lip 2004, o 20:40

Świetnie zrobione, to jest to czego brakowało. Super.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Gość

#3 Post autor: Gość » 6 lip 2004, o 21:35

Brawo Wojetek0 i brawo stowaRzyszenie :!: :wink:

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: AdiC » 6 lip 2004, o 22:42

Mam nadzieję, że to zdopinguje tych, którzy coś chcieli zrobić ale zawsze było coś co stanęło na przeszkodzie do działania.
Wszystko jasno i klarownie opisane. Brawo - Stowarzyszenie.
Na mnie to podziałało i już żech wysłoł deklaracja. Mom nadzieja, że bydzie nos więcej.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Gość

#5 Post autor: Gość » 7 lip 2004, o 09:38

Działania Stowarzyszenia w związku z wydarzeniami na meczu z ŁKS w dniu 3 maja 2004 r. W związku z trudną sytuacją w jakiej znalazł się klub po burdach w czasie poniedziałkowego spotkania, Stowarzyszenie postanowiło zrezygnować z kwoty 1 zł, od każdego biletu zakupionego na to spotkanie na poczet pokrycia strat spowodowanych przez chuliganów

no to byla decyzja roku
ciekawe z kim ja omawialiscie

Damiano
Kontakt:

#6 Post autor: Damiano » 7 lip 2004, o 10:15

[/b] no to byla decyzja roku
ciekawe z kim ja omawialiscie[/quote]

To była bardzo dobra decyzja. Niestety za głupotę jednych odpowiedzieli wszyscy.
A z kim to omówili nie wiem ale to była napewno przemyślana i odpowiedzialna decyzja zarządu SS Niebiescy.
Pozdrawiam i oby na koniec roku było 1000 członków.

A tak nawiasem to ten skrót fajnie wygląda. Co myślicie o takiej fanie SS NIEBIESCY
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Gość

#7 Post autor: Gość » 7 lip 2004, o 10:29

chmielok pisze: no to byla decyzja roku
ciekawe z kim ja omawialiscie
To była suwerenna decyzja Zarządzu Stowarzyszenia "NIEBIESCY".

Gość

#8 Post autor: Gość » 7 lip 2004, o 10:36

spoko
dzieki za odpowiedz

TomSky
Kontakt:

#9 Post autor: TomSky » 7 lip 2004, o 13:40

"A tak nawiasem to ten skrót fajnie wygląda. Co myślicie o takiej fanie SS NIEBIESCY"

Jak by my mieli tako flaga to PZPN zamknąłby nie tylko stadion ale też średnicówke, Park, Stadion Śląski, Wolke i cholera wiec co jeszcze... a kibiców Ruchu wysłał na przymusowe lekcje patriotyzmu do Sosnowca :roll:
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Majkel

#10 Post autor: Majkel » 7 lip 2004, o 13:49

TomSky pisze:"A tak nawiasem to ten skrót fajnie wygląda. Co myślicie o takiej fanie SS NIEBIESCY"

Jak by my mieli tako flaga to PZPN zamknąłby nie tylko stadion ale też średnicówke, Park, Stadion Śląski, Wolke i cholera wiec co jeszcze... a kibiców Ruchu wysłał na przymusowe lekcje patriotyzmu do Sosnowca :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#11 Post autor: Schlesien » 7 lip 2004, o 17:15

Przydalby sie jeszcze na tej stronie statut stowarzyszenia.

Damiano
Kontakt:

#12 Post autor: Damiano » 7 lip 2004, o 23:11

Jak również aktualności i najbliższe plany.
Oczywiście te jawne mafia wszystkiego nie zdradza 8)
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

snajper

#13 Post autor: snajper » 7 lip 2004, o 23:37

zapisołbych sie ale jo niemom 17 lot jeszcze :cry:

KK
Kontakt:

#14 Post autor: KK » 7 lip 2004, o 23:55

Statut juz jest na stronce...
http://www.ruch.chorzow.pl/stowarzyszenie_statut.php

Pozdro

Niebieska
Kontakt:

#15 Post autor: Niebieska » 8 lip 2004, o 08:45

Dodanie statutu na stronie to nie jedyna zmiana. W związku z tym, że sporo osób miało wątpliwości, gdzie należy przesłać deklaracje członkowską oraz z trudnościami w znalezieniu numeru konta, wszystkie te informacje umieściliśmy w dziale – Jak zostać nowym członkiem?

Ponieważ dział o Stowarzyszeniu ma służyć przede wszystkim wszystkim kibicom i sympatykom Niebieskich, czekamy na Wasze uwagi i propozycje, odnośnie dalszych ewentualnych zmian i tego, co chcielibyście, aby jeszcze pojawiło się na stronie. Wszystkie sugestie weźmiemy pod uwagę i jeśli tylko będzie to możliwe, postaramy się je wprowadzić w życie.
A co do propozycji Damiano, myślę że za jakiś czas taki dział zostanie dodany, zresztą mieliśmy takie plany, niestety nie wszystko można zrobić od razu, tak więc prosimy o wyrozumiałość.

PozdRawiam
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

ODPOWIEDZ