Słuchajcie - skoro mówicie o powstaniu Stowarzyszenia a rzeczywiście go nie ma to proszę o kontakt osoby pragnące utworzyć to stowarzyszenie.Jestem gotowy stworzyć statut i przygotować wniosek do sądu o rejestrację.Jestem Doradcą Podatkowym , prowadzę sprawy kilku stowarzyszeń , związków i innych organizacji.
Nie rzucam słów na wiatr.Obecnie nie jestem związany z żadnym FC więc nie reprezentuje żadnych interesów zarówno osób czy grup kibiców , przez co daję rękojmie niezależności oraz jako Doradca Podatkowy rzetelności .
kontakt chwilowo tylko e-mailem : [email protected] dla zainteresowanych Myślę , że mniej więcej za miesiąc powinniśmy się zorganizować , spotkać , ustalić szczegóły i niezwłocznie złożyć wniosek do sądu.
pozdrawiam i weźmy sprawy w swoje ręce !
Stowarzyszenie Sympatyków KS Ruch Chorzów "Niebiescy"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Stowarzyszenie Sympatyków KS Ruch Chorzów "Niebiescy"
Stowarzyszenie zarejestrowane i sformalizowane to reprezentacja na zewnątrz , przejrzysta polityka finansowa - obowiązek prowadzenia ksiąg rachunkowych i corocznego rozliczania się z Urzędem Skarbowym i Sądem. To władze jako zarząd , który bierze odpowiedzialność za działania stowarzyszenia, możliwość oficjalnego zbierania funduszy itd .......... myślę , że same pozytywy .Proszę o podawanie propozycji co do ewentualnych działań , którymi miało by się zajmować Stowarzyszenie.
-
- Kontakt:
Może ze Stowarzyszeniem liczyłby się nasz "kochany" Zarząd bardziej niż jak teraz z kibicami ogółem (ceny biletów, karnetów, promocje, marketing, gadżety, oprawy, mecze wyjazdowe, spotkania władz z kibicami itp). Ponadto ważna byłaby możliwość reprezentacji na zewnątrz i dementowania fałszywych opini pseudo dziennikarzy np. PS lub Sportu.
P. Wiesiu będzie ciężko ale powodzenia!
P. Wiesiu będzie ciężko ale powodzenia!
- Patton
- Kontakt:
Taki temat juz istnieje. EOT
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...