Nieoficjalna stRona Ruchu Chorzow !
- Schlesien
- Kontakt:
A jaka jest roznica pomiedzy ZIELONY OGÓREK a OGÓREK ZIELONY?TomSky pisze:Może sie czepiam ale wydaje mi sie, że poprwnie gramatycznie powinno być "serwis nieoficjalny" jeśli tak jak jest teraz to raczej z czymś dodatkowym np " nieoficjalny serwis Ruch- u Chorzów"
Sezon ogorkowy uwazam za rozpoczety!

-
- Kontakt:
każdy ogórek jest zielonySchlesien pisze:A jaka jest roznica pomiedzy ZIELONY OGÓREK a OGÓREK ZIELONY?TomSky pisze:Może sie czepiam ale wydaje mi sie, że poprwnie gramatycznie powinno być "serwis nieoficjalny" jeśli tak jak jest teraz to raczej z czymś dodatkowym np " nieoficjalny serwis Ruch- u Chorzów"
Sezon ogorkowy uwazam za rozpoczety!

Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
he fajnie sie czyta wasze spory Zielonego Ogórka
a poztym proponuje nie wytykać sobie przynależności do virtualnych organizacji takich jak forumowicze pikniki itp.
Jeżeli coś komuś nnei odpowiada może powiedzieć: nie podoba mi sie to co TY mówisz, a nie że nie podoba mi sie to co WY (forumowicze pikniki) mówicie.
W z wiązku z tym że zajmuje sie muzyką jakby potrzeba było zrobić jakąś muzyke chętnie służę pomocą...

Jeżeli coś komuś nnei odpowiada może powiedzieć: nie podoba mi sie to co TY mówisz, a nie że nie podoba mi sie to co WY (forumowicze pikniki) mówicie.
W z wiązku z tym że zajmuje sie muzyką jakby potrzeba było zrobić jakąś muzyke chętnie służę pomocą...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt: