Propozycja dla Stowarzyszenia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
snajper

#16 Post autor: snajper » 28 cze 2004, o 23:38

byłem dzisiaj na Cichej nas rowerze i przejezdzałem od kawiarenka i tam było jakies spotkanie i był tam Mosór ale niewiem o co chgodziło :roll:

Siemce_Fan

#17 Post autor: Siemce_Fan » 28 cze 2004, o 23:54

Jeszcze niech Wyrobka zacznie obwiniac.....;/ temu chopowi totalnie odjebało , to wlasnie po takich wypowiedziach tego idioty sponsorzy niechcom do tego klubu przyjsc . On chce wszystkich skłucic , tylko zeby Mario i Mosór sie nieobrazili i nieodeszli , jak oni odejdom bedzie pr***ebane totalnie.

PozdRo dla Stowarzyszeniai Piłkarzy ;]

marcyk
Kontakt:

#18 Post autor: marcyk » 29 cze 2004, o 07:23

Przispawol sie do stolka, zaspawol bramy,
Czas go wydupic, ludu kochany.

snajper

#19 Post autor: snajper » 29 cze 2004, o 09:13

a Mario juz pojechoł ?? :? to dzisiej niebydziemy za bardzo na bierzaco chyba ze Hetman ale jak by był Mario to by nos było wiecej :twisted:

WOJTEKK

#20 Post autor: WOJTEKK » 29 cze 2004, o 09:41

wczoraj załatwiałem aby to sie ukazało w gazecie a czy jest jeszcze nie wiem musza zoboczyc w wyborczej,jezeli nie postaram sie aby do sportu to doszło,tak tego zostawic nie mozna!!!!!!!!

kamil30
Kontakt:

#21 Post autor: kamil30 » 29 cze 2004, o 10:37

Co ten ciul wygaduje :x Przeca takie obrażanie i oczernianie ludzi to ino sie nadaje do pozwu sądowego :!: Psychiczny to jest ino łon bo nikt normalny nie godo takich pierdół. Ale on jak to godoł to musioł byc niezle na***any piłkarze wybijają okna hahahaha.... Ta wredno ku*** nie mo już za grosz honoru.Takiego bełkotu to już dawno nie słyszołech co by sie stało jakby był inny wynik a co by sie miało stać dostoł by wpirdol na kery pracuje już od 10 lot szmaciorz jedyn.
Już się nie wkurwiom bo aż sie oblołech kawą szkoda zdrowia na tego hu**.Szkoda że nie moga tam dzisioj przyjść bo za długo robia ale myśla że przyjdzie trocha ekipy i tego hu** :kalasz:
Nowe wybory nowy zarzad i nowy prezes :!:
KRYSTIAN! CO? TY ku***! wy***rdalaj Z CHORZOWA!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiom wszystkich niebieskokrwistych :szal: :szal: :szal: :flaga:
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]

Damiano
Kontakt:

#22 Post autor: Damiano » 2 lip 2004, o 08:26

W związku z artykułem mam jeszcze inną propozycje aby WojtkaO nie nazywać już Prezesem ale Ojcem Chrzestnym i tak samo kapitana drużyny Mariusza Ojcem Chrzestnym. Co mafia to mafia
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#23 Post autor: L_M » 2 lip 2004, o 10:47

W związku z artykułem mam jeszcze inną propozycje aby WojtkaO nie nazywać już Prezesem ale Ojcem Chrzestnym
Lepiej mu pasuje Ojciec Dyrektor 8) :lol: :lol:

ODPOWIEDZ