Dlaczego na Ruch chodzi sredno 3 tys kiboli a na lech 12tys

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Niebieska
Kontakt:

#106 Post autor: Niebieska » 18 cze 2004, o 00:29

WojtekO pisze:Dobra MIG niech sobie maja to forum w takim razie, beda karmieni tylko informacjami prezesika i wtedy moze docenia doniesienia z "frontu", milo bylo Panie i Panowie bez forum tez damy rade 8)
Fajnie, a ja w międzyczasie się tak opisałam :roll: Macie rację chyba pora iść na urlop. No i wreszcie się wyśpię.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: jajo » 18 cze 2004, o 00:36

no to pomysł:
Wysyłanie piłkarzy do szkół na pokazowy trening 45 minutowy na sali gimnastycznej. jakieś małe upominki, czy nawet mały meczyk. Myślę, że najłatwiej na stadion przyciągnąć najmłodzsze pokolenie.

marcyk
Kontakt:

#108 Post autor: marcyk » 18 cze 2004, o 07:11

Patton powiedz mi kiedy ostatnio najechalem osobiscie na ciebie, NU czy stowarzyszenie bo ja sobie nie przypominam takiego zdarzenia. i przypomnij sobie nasza rozmowe z 4 albo 5 maja br. przy szkole co wtedy mi mowiles, ze nie masz slow do tego co sie stale, ze cala robota poszla w pi***, tyle meki i wszystko na hu*.
najechalem teraz na WojtkaO bo wg. mnie przesadzil, napinalismy sie kiedys czesto z gerhatym i niema miedzy nami problemow.
A wogole to niechce mi sie juz nawet myslec.
Robcie swoje jo sie juz niy lodzywom.

PS. co do pomyslu gerhata to jestem ZA, bo wracajac do 3 maj sam widzialem jak wychodzili z palami z TUNELU pod trybuna !!!

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#109 Post autor: Schlesien » 18 cze 2004, o 07:54

Niebieska, pozwol, ze sie ustosunkuje do twoich tekstow...
Niebieska pisze:Nie wożę się po Nim jak to ująłeś dlatego, że dal Nam pomysły i uważam, że są idiotyczne, bo niektóre na pewno nie, ale dlatego, w jaki sposób to zrobił.
To akurat nie bylo do ciebie, tylko do WojtkaO i Pattona. Sorry, myslalem, ze to mozna bylo latwo wywnioskowac z mojej wypowiedzi.

Niebieska pisze:Powiem Ci tak, każdy ma ograniczoną możliwość produkowania pomysłów i ograniczone możliwości ich realizacji.
Tez mi sie tak wydawalo. Niestety odnosze wrazenie, ze jak ktos ma inne zdanie niz stowarzyszenie, to lepiej niech siedzi cicho. Niestety niektorzy nie maja innej okazji do pomocy jak taka. Co ja wam moge pomoc? Przeca nie przylece na stadion zeby race potrzymac! Od czasu do czasu pomagam Krzysiowi, projektuje vlepy, szal, podkladki... moze to malo, ale zawsze cos. Na wiecej mnie nie stac. Zwazywszy na to, ze jestem usilnie do tego zniechecany (PdK) to jednak nie jest tego tak malo. Moze dalo sie wytlumaczyc Gerhatowi, ze na dzien dzisiejszy nie da sie chuliganstwa wyrzucic ze stadionu, ale malymi kroczkami... Mam nadzieje, ze jest to waszym celem, bo jesli myslicie tak jak Chmielok a.k.a. Bezdomny88, to dzieki za takie stowarzyszenie!
Niebieska pisze:pewnie macie silne osobowości i trudne charaktery, lubicie mieć ostatnie słowo, kłócić się i skupiać na sobie uwagę.
Dzieki za podsumowanie mojego charakteru... niestety nie moge sie z tym zgodzic. Nawet odnosze wrazenie, ze opisalas nie te osoby o ktore ci chodzilo

Respect!

Gość

#110 Post autor: Gość » 18 cze 2004, o 08:12

nie dziekuj :lol:
nie ma za co
kazdy robi to co lubi :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#111 Post autor: radzion » 18 cze 2004, o 09:14

vahanara pisze:Tyle że nikt, nigdy nie powiedział że to konto stowarzyszenia. Ja też byłem pewien że poprostu pomagam chłopakom w oprawach i tyle...
mialem sie nie wypowiadac w tym temacie bo i poco, smieszy mnie to wszystko tylko, nawet nie denerwuje, zreszta z kazdej strony
ale powiem tak na spokojnie w czym rzecz:

Otoz
Vahanara: to konto powstalo zanim jeszcze powstalo stowarzyszenie, ludzie wplacali kase i bylo tego efekty widac wczesneij:
zreszta zobacz: psizesz ze myslales ze pomagasz nam w oprawie:tak masz, racjhe, pomagales w ten sposob nam w oprawie:zreszta zobacz jedna rzecz:
poszukaj w tyym temacie o wplatach kasy na oprawe ileosob wplacilo i ile wogole pieniedzy bylo!a teraz zobacz ile rzeczy bylo zrobionych!zobaczile rzeczy kupilismy zeby zrobci fajna oprawe:
moge ci napisac: ksozt 1 racy to 15zl, 100 balonow ok 15zl, do tego swiece, wulkany itd,
rozmiesz o co michodzi?jesli ie to napisze:
chodzi mi oto ze to ze nie musisz sie martwico togdzie idzie ta kasa, boefekty sam chyba widziales, pzoa tym wiesz, te pieniadze nbie sa tylkoi wylacznie na oprawy, bo z tych pieniedzy satralismy sie robic gadzety,pamietaj ze wszystko koszyuje, wybacz ale nikt raczje nie sra pieniedzmi i nie wylozy np samemu 850zl na vlepki czy jeszcze wiecej na szale
POZA tym numer konta jest caly czas napisany!w temacie powyzej,!!!

dalsza sprawa:
jajo pisze:no to pomysł:
Wysyłanie piłkarzy do szkół na pokazowy trening 45 minutowy na sali gimnastycznej. jakieś małe upominki, czy nawet mały meczyk. Myślę, że najłatwiej na stadion przyciągnąć najmłodzsze pokolenie
bardzo dobry pomysl, powiem wiecej, ten pomysl nie jest owy i jest jzu w trakcie zalatwiania, ale o tym mze napisze Niebieska bo z tego co wiem to jej dzialka:)
Schlesien pisze:Patton, Niebieska, WojtekO moze napiszecie jakie Wy macie pomysly na poprawe frekwencji na Ruchu. Oczywiscie jesli to nie jest tajemnica...
a wiec tutaj odpowiem tak:
a nie widac tych pomyslow?nie mowie o tobie bo akurat daleko mieszkasz i nie masz mozliwosci zobaczyc na zywoich realizacji ale sa osoby tutaj na miejscu i one powinny towidziec:
wymienie kilka:

1. turniej fan clubow w pilke, kasa z tego turnieju poszla na dom dziecka

2. spotkanie w kurii w katowicach,

3. zalatwiane spotkania z pilkarzami w szkolach

4. mialy byc mecze sparingowe ruchu z zespolamiz maist gdzie sa FC , np Mikolow, z tym ze akurat zpowodu barazy raczje do nich w tej chwili nie dojdzie

5.wystosowane roznego rodzaju pisma do UM itd

6. naglasnianie imprez (turneij) wprasie i telewizji

7. plakaty zapraszajace ludzi na mecze(jeszcze jak byl stadionotwarty)

8. Prezentacja druzyny w przerwie zimowej
wymienilbym wiecej, ale kurde starosc nie radosc ,skleroza daje znac o sobie!jest wiele pomyslow, jedne sa do zrealizowania inne nie,a akurat pomsl Gerhata nalezy do tych drugich,

dobra tyle narazie tego, jakmi wadnie doglowy coswiecej to napisza

aha Chmielok: przydalo ci sie to coch ci pedziol????zanim zes szol zdowac ta mata?????/ 8)

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#112 Post autor: vahanara » 18 cze 2004, o 09:54

Z kontem chodzi mi o to że powinno wyraźnie pisać : konto stowarzyszenia. Możecie przecież zrobić bannery na głownej reklamujące stowarzyszenie i zachęcające do wpłat. Wydaje mi się że im będzie o tym głośniej tym lepiej.
PozdRo

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: jajo » 18 cze 2004, o 14:45

auto które by jeździło przed sezonem po wolce - sprzedając bilety

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: gerhat » 18 cze 2004, o 16:03

Nie będę się odnosił do osób których jestem ulubieńcem, powiem tylko że nie mam zadnego adwokata. Na adwokata to chciano zbierać w kontekście 3 maja, ale akurat w zwiazku z tym dniem adwokat mi niepotrzebny, też myslałem że konto odnosi sie do zbiórki na takiego adwokata, ktoś mi obiecał deklarację członkowską w stowarzyszeniu abym mógł płacić składki z imienia i nazwiska. Propozycji bycia w zarządzie stwarzyszenia nie przyjąłem ale szeregowym bede chetnie. Piszę w swoim imieniu i nikomu nie dyktuje co ma pisać, zwłaszcza o mnie. Tak więc przepraszam Schelsiena, marcyka, vahanare za to ze obrywacie za mnie.
Nie chcę niczego rozwalać, tym bardziej czegoś co faktycznie się dzieje dlka dobra klubu, choć nie zawsze oficjalnie. Jeżeli ktos decyduje się na "szeptaną" działalność to niech się też liczy z brakiem zrozumienia, ale nie wysmiewaniem, bo mój pomysł jako odzew na prośbe wojtkao jest jak na razie jedynym na 7 stronach tego leya, po co wiec pisać, zakładać tematy, wchodzić na forum?
Nie jestem jedynym który wszedł w konflikt pisany z wojtkiem dlatego ze prezentowałem swoje zdanie i swój punkt widzednia. Nie wymagam aby wojtek maił taki sam, niech się więc skupi na prezentowaniu swojego a nie wysmiewaniu, wtedy będzie na forum bardziej konstruktywny odemnie. Czego mu życzę.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#115 Post autor: vinc84 » 18 cze 2004, o 17:47

Sercem i duchem na zawasze z chorzowskim RUCH-em
Jutro się okaże ile Ruch ma wiernych kibiców!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pomysl z wolka do przyjecia a moze by jakis koncert na rzecz kibicow zorganizcowac, kweste, Plakaty i jeszcze raz plakaty, więcej turnieji,
moze by jakis konkurs dla mieszkancow Chorzowa(nietylko) zeby zaprojektowali np sektorowke albo cos orginalnego, z U.M miasta pogadac o jakies dofinansowanie. Moze cos jeszcze. Sam klub tez cos musi dac od siebie; przedewszystkim gra. Ale ludzie powtarzam ze sprawa nadrzedna jest stale zapewnienie porzadku na stadionie i w jego obrebie. Atmosfera na meczach musi sie poprawic tzn. narazie ino mlyn sie produkuje, do opraw nic nie mam sa wyjebiste, wchodzisz na stadion ino na niebiesko; szal bluza itp. Tak jak zech nopisol wczesniej ale ktos mnie zas wyjebal
jakies nowe spiewki no i wiadomo chodzi teraz o kasa; z kad ja wziasc
Ja ze swojej strony jak znajda robota (bo narazie na bezrobotnym) beda sie starol wspierac nasz kochany klub. Jak Rogala odejdzie to sie zalatwi wiekszo prowizja z biletow. Nic innego mi nie przychodzi do leba pozatym zeby huczniej obchodzic rocznice powstania K.S.RUCH CHORZOW
pozdro dla wszystkich niebieskich Niech moc bedzie z nami

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: jajo » 18 cze 2004, o 20:46

Wszyscy na niebiesko - to bęzie trudno wyegzekwować. Ale możemy taie niebiesie kamizelki, coś w stylu jak wyborcza dawała na Polskę. Któs się orientuję jakie by były koszty/?

Stary kibic

#117 Post autor: Stary kibic » 18 cze 2004, o 21:09

Cytat z glownej strony.
"Niestyty Inspektor Nadzoru Budowlanego nie zezwolil na calkowite otwarcie stadionu w Chorzowie. Spotkanie rewanzowe zobaczy zatem 2000 sympatykow ( Trybuna gorna i dolna + sektor 1) Nie ustalono jeszce cen biletow."
Napisal Krzysztof Kubicki.
I co dalej. Stadion nadal zamknienty? Co tu dyskutowac o zwiekszeniu kibicow. Kiedy o tym bedzie ktos inny decydowac. Czlowiek z poza sportu.
Jak dlugo jeszcze? A wogule co to ma znaczyc?

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#118 Post autor: vinc84 » 18 cze 2004, o 21:34

a propo stadionu pisalem juz o tym do Wojtka na priv
Wczoraj w r. Karolina muwili ze maja remontowac stadion nieznam szczegolow jesli chodzi o zwiekszenie ilosci kibicow to sa plany na miesiace a moze i na lata. Od czegos trzeba zaczac a nie ino narzekac

Stary kibic

#119 Post autor: Stary kibic » 19 cze 2004, o 12:03

Dobrze ze odpisajes. Ja nie mam radia Karolina i niewiem nic o remoncie.Jakbys mogl ten temat troche poszerzyc , bym byl wdziczny.
P.S.
Ja nie mam zamiaru smucic, a juz nie mowiac marudzic. Chyba sie rozumiemy.

ODPOWIEDZ