witam !
Niestety muszę tu napiasć kilka cierpkich słów o naszych "kibicach" oczywiście nie dotyczy to wszystkich.Nie był to mój pierwszy wyjazdowy mecz choć pociągiem pierwszy raz.Zachowanie małolatów , którzy traktują wyjazd jako okazję do spicia się totalnego i brak czyjejkolwiek reakcji. / chodzi o dzieciaki w wieku 14-15 lat. / Sikanie dorosłych "kibiców" - co za przykład dla młodzieży-na dworcach w obecności innych podrózujących , którzy stali na peronach i obserwowali to było obrzydliwe.Doping w wiekszości czasu wspaniały tylko po co te wulgaryzmy.......wspaniały przykład"dopingu" Wymagacie wiele od piłkarzy i działaczy a może by tak coś i od siebie.Zastanawia mnie jedna jeszcze rzecz - pewnie naraże się paru osobom- ale tyrzeba o tym powiedzieć. Jeśli pociągiem jechało ponad dwieście osób , które nie miało biletów na mecz i zbierano od nich kasę za przejazd to co się z nią stało ?Muszę przyznać , że był to na pewno mój ostani wyjazdowy mecz i na pewno będe to bardzo żle wspominał. A na koniec podziękowania dla prawdziwych kibiców , którzy nie robili bydła a pojechali dopingować nasz Ruch !
[30 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- Rickenn10
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: [30 kolejka] Korona Kielce - Ruch Chorzów
Ciąg dalszy mojego odrębnego zdania o naszych kibicach dotyczy jeszcze rzucaniu na dworcu w katowicach petard hukowych orza oststniego incydentu ze spotkania z Lechem.Ja również byłem wściekły za prace tych pozal się boże arbitrów ale rzucanie butelek w zawdników przeciwnej dużyny i przez co nałozona kara finansowa 20 tys. czy to jest feer wobec ukochanego przez wielu naszego klubu?.I dlaczego nik z tym nic nie zrobił.?Nie ujęto sprawcy a to on winien odpowiedzieć za to nie tylko materialnie.Monitoring to chyba tylko pic na wodę i tak na prawdę nikomu nie zalezy na usówaniu ze stadinów tych idiotów.może weżmy sami sprawy w swoje ręce i ujawniajmy tych pseudo kibiców. Może ktoś jes w stanie policzyć ile nas te wybyki koswztowały w trakcie sezonu i wnosek byłby jeden ,że wytarczyło by może za te kary na wyjazd dla naszych na pierwszy mecz pucharowy ???
- Rickenn10
- Kontakt:
czlowieku skoncz sie uzalac.Znaloz sie porzadkowy na Cichej 6 ! Nikt za Toba nie bedzie plakac ze sie juz nie wybierosz na wyjazd.Co Ci zawadzo petarda na peronie ? Szkoda slow na niektorych z wos.
- ŻoRski
- Kontakt:
Racja, powinniśmy wiedzieć co sie dzieje miedzy innymi z naszymi pieniędzmi.[/quote]Szyna pisze:mozliwe, ze kasa nie przychodzi, ze sa jakies opoznienienia, albo ta kasa dopiero teraz przyjdzie (?)...
wg mnie powinnimy rzadac jakiegos oswiadczenia
A ja powiem - KUPOWAĆ KARNETY NA SEZON 2010/2011 JAK NAJSZYBCIEJ SIE DA!!!! WSPIERAC RUCH FINANSOWO, JAK KUPISZ KARNET NA CAŁY ROK TERAZ TO KLUB DOSTANIE KASE TERAZ JAK JEST NAJBARDZIEJ POTRZEBNA!!!!
ŻORY&PABIANICE&MADRYT