[21 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów
-
- Kontakt:
fajnie ze ktos docenioł Stawarczyka mysla ze momy 3 klasowych srodkowych obronców jeszcze moze nierównych w kazdym meczu ale to przyjdzie z wiekiem ( 2 ostatnie mecze i mozna pedziec iz momy rozwiązanie na lewej obronie które zwie sie Sadlok ). Mo ktos meczyk na dysku i moze nagrac na DVD albo cus bo chciolbych sie na spokojnie przeanalizowac gra Barana 

-
- Kontakt:
ja czułem, że Baran nie dokończy tego meczu, bo... zauważyłem jak sedzia na niego spojrzał w pierwszej połowie po jednej z tych akcji /akurat koło dziesiony/. Zacząłem sie nawet zastanawiać, czy on nie chce sobie wyczyścić konta kartkowego, bo teraz mamy dwa niby łatwiejsze mecze w lidze. Potem będzie Odra i do końca już mocne drużyny. Jak ktoś wie, to może napisze ile kto ma kartek.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Nie ma czegos takiego w tej lidze jak latwiejsze i trudniejsze mecze.Juz sie o tym przekonalismy po porazce z Lubinem.Chociaz Lubin staje sie rewelacja rozgrywek aktualnie.Jestesmy na Craxe mocno oslabieni,oby Straka sie wyleczyl bo bedzie krucho.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... straklasy/scaneRboy pisze:Jak ktoś wie, to może napisze ile kto ma kartek.
po każdej kolejce w poniedziałek ok. 14 masz podsumowanie i kto pauzuje, a kto zagrożony pauzą
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... sy,1454843
jo zaglosowolch na Sobiecha, marka naszego trenera juz znomy - zostol doceniony przez pilkanozna rok temu
a Sobiechowi sie nalezy
jo zaglosowolch na Sobiecha, marka naszego trenera juz znomy - zostol doceniony przez pilkanozna rok temu
a Sobiechowi sie nalezy

- radzion
- Kontakt:
jedno ale...simonsays pisze:kaj tam zaroz elwerszpece w c+ cosik maja ostatnio problemy.
przeca jak Swierczewski je***l w polu karnym Barana w meczu z Lubinem w zeszlym sezonie, to bol karny, po kerym Grzybek strzelol tora. Tam tyz bal bola kaj indziej, wiec co oni dupcom za fleki?
Grodzickiego panie kolego