Aluminium - RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#61 Post autor: KK » 3 maja 2004, o 13:29

Niebieska - mecz na pewno pokazywala tylko łódzki oddzial TVP.

Widzewiacy nie wiecie jak skombinowac bramke z tego meczu? Moze beda jeszcze to powtarzali, a moze przez przypadek ktos z Was ja nagral?:)

Pozdro

sadist

#62 Post autor: sadist » 3 maja 2004, o 13:34

Niebieska pisze:Przepraszam, jesli dobrze zrozumiałam, to oglądałeś wczoraj w TV, całą drugą połowę meczu, który odbył się w czwartek, z udziałem drużyn z dołu tabeli II ligi, czy tak :?:
tak

Niebieska pisze:Jeśli tak to na jakim programie, o której godzinie i czemu ja do licha znów nic nie wiedziałam (na to ostatnie pytanie, pewnie nie znasz odpowiedzi :wink: ). Niech to wszystko gęś kopnie, niektórzy maja szczęście :D, a inni pecha :(
na poznańskiej TVP3
tak jak myślisz, nie wiem czemu nic o tym nie wiedziałaś :D
Na TVP3 retransmitują każdy chyba mecz Aluminium u siebie.

Bramkę widziałem, ale nie nagrałem, bo nie mam takiej mozliwości :?

TAU1920ZEN

#63 Post autor: TAU1920ZEN » 3 maja 2004, o 13:56

sadist pisze: Wasi kibice wyglądali jak na majówce :D Niby nie pokazywali dokładnie Waszego sektora, ale widać było skubanie słonecznika :lol: ;)
to nie był słonecznik tylko pyszno kiełbaska :wink:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#64 Post autor: 19r20 » 4 maja 2004, o 11:07

mnie równiez bardzo ucieszyła ta wiadomość o 3 punktach w Koninie które tak nas przybliżają do spokojnej końcówki a nie nerwówki w barażach
no ale po wczorajszych wydarzeniach nikt o tym nie myśli............
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ