RUCH - Pogon

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Ganol
Kontakt:

#121 Post autor: Ganol » 26 kwie 2004, o 10:03

No na tekie szpile to chce sie łazić.Oby z łksem byłeo podobnie za***isty doping no i za***ista gra grajków.A co do głosy to di dzisiaj mam zachrypniety chybym pił ze 4 dni.A boczny sedzie to qr** chyba oslep to co ostawiał w drugiej polowie to parodia.Boje sie ze na jesien ktos na PEPKA kupi bo rogalik mam tako polityka
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Dallan Forgaill

#122 Post autor: Dallan Forgaill » 26 kwie 2004, o 10:51

Marik pisze: Ja tam wolę poczekać z zachwytami. Jak dla mnie to jakąś dziwną niemoc prezentowała Pogoń, która sprawiała wrazenie jakby nie chciała za bardzo zrobić Ruchowi krzywdy.
Chciałbym sie mylić, ale to następne 2 mecze pokażą czy to rzeczywiscie początek lepszych czsów czy tylko taki sobie przerywnik ku pokrzepieniu serc.
Też niechce bruździć ale ta Pogoń straszną niemoc miała :lol:

Mimo tego chłopaki i tak dali z siebie wszystko i zobaczymy w kolejnych meczach czy to był tylko błysk cufal czy inny grzib.....

ruby z kaliny

#123 Post autor: ruby z kaliny » 26 kwie 2004, o 17:47

To nie byla zodno niemoc yno loni mysleli ze jak nie ma kominiorza to 3 pkt maja juz w kapsi bo kto im szczeli tego tora?A jak sie dowiedzieli ze w torze mo stoc junior to im arbuzy pod pachami wyk....Mysleli ze bydzie hokejowa a tu WIELKI CIUL.Mie sie zdo ze p.Wyrobek cos im pedziol tak do serca tak prosto tak NIEBIESKO ze chopy uwierzyli w siebie.Boja sie yno zeby naszym grajkom nie urosly arbuzy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AndRe
Kontakt:

#124 Post autor: AndRe » 26 kwie 2004, o 18:16

Do wszystkich ktorzy twierdza ze Pogon miala jakas dziwna niemoc etc.

A czy bedaca na fali Cracovia zagrala na Ruchu lepiej??Przypomnijcie sobie wyniki Ruchu z czolowke 2 ligi na wyjezdzie 2-2 na Paprykanie i minimalne 2-1 na Cracovi , 2-2 na Zaglebiu)

Pierwsza wygrana Ruchu i juz sie slyszy (szczegolnie po stronie szczecinskiej ale takze ( o dziwo i o zgrozo :shock: ) ze mecz byl grany nie na 100%)

Ludzie .Mamy sklad patrzac realnie na gorna polowke tabeli (poprzedni rowniez takim byl i rowniez sklad z ktorym lecielismy z ligi ->wiele druzyn z gorszym skladem vide Gks czy tez Polonia zostaly w lidze) Jak wszyscy graja z pelnym zaangazowaniem to mamy naprawde niezly team.

Szczegolna w tym meczu niemoc mial sedzia z Kielc

Wystarczylo miec niebiesko-bordowa koszulke , przewrocic sie i krzyknac glosno "ALA" i juz sedzie sprawiedliwy odgwizdywal faul a naszego karal zotym kartonikiem.

volek
Kontakt:

#125 Post autor: volek » 26 kwie 2004, o 18:32

AndRe-nic dodać nic ująć.
Gdy nie potrafiliśmy wygrać ligowego meczu przez 8 miesięcy to podnosiły się głosy,że chyba już nigdy nie wygramy.Teraz,gdy pokonaliśmy lidera,co niektórzy doszukują się w tym podtekstów.Wydaje misię,że są to Ci,ktorzy meczu nie widzieli,bo tak zauważyliby z jakim zaangażowaniem nasi piłkarze grali w sobotę.Chlopcy zostawili mnostwo zdrowia na murawie,a tu ktoś niweczy ich wysilek twierdząc,że zwycięstwo było nieczyste.
Pogoń tak jak Craxa zagrała żenująco slabo,mimo,że przez całe 90 minut grała z przewaga jednego zawodnika (sędzia),co wszyscy widzieli.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: Goscioo » 26 kwie 2004, o 19:00

nasi chlopcy graja z takim zaangazowaniem od poczotku tej rundy i to cieszy :> my za to mielismy 12 zawodnika - kibicow 8) oby taki doping byl na kazdym meczu, pozdRo

Niebieska
Kontakt:

#127 Post autor: Niebieska » 26 kwie 2004, o 20:00

A ja dodam tylko taką oklepaną formułkę: "Gra się tak, jak przeciwnik pozwala". W tym meczu to Pogoń zagrała tak, jak Ruch jej pozwolił, a nie odwrotnie. Więc nie bądźcie niedowiarkami a wierzącymi, Ci chłopcy na to zasługują :!: :!: :!:

Doboszek

#128 Post autor: Doboszek » 26 kwie 2004, o 20:06

AndRe pisze:

Wystarczylo miec niebiesko-bordowa koszulke , przewrocic sie i krzyknac glosno "ALA" i juz sedzie sprawiedliwy odgwizdywal faul a naszego karal zotym kartonikiem.

ta "ALA"to jakas fajna laska ze tak sie kladli i krzyczeli jej imie :?: :wink: :lol:

Marik
Kontakt:

#129 Post autor: Marik » 26 kwie 2004, o 22:00

AndRe nigdzie nie napisałem, że mecz był nieczysty, ani też, że nasi chłopcy grali bez zaangażowania. Jak każdy strasznie się cieszę z tej wygranej i naprawdę daleki jestem od twierdzenia, że na zwycięstwo nie zasłużylismy. Po prostu jedna jaskółka wiosny nie czyni i nie wiem czy te zachwyty nie są na wyrost. Dlatego tez radzę poczekać na te 2 najblizsze mecze, które powinny nam dać odpowiedż w jakim miejscu znajduje sie obecnie Ruch.
volek co do Twojej sugestii to informuje, że na Cichej od kilkunastu lat jestem zawsze.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#130 Post autor: spyru » 26 kwie 2004, o 23:17

Andre święte słowa. Gra sie tak jak przeciwnik pozwala. A RUCH nie pozwolił, swoją wspaniałą postawą, Pogoni na NIC. I to jest niepodważalny fakt.
A śledzie niech sobie piszą że mecz był ustawiony, bo cóż im pozostaje....
RUCH RUCH HKS!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#131 Post autor: spyru » 26 kwie 2004, o 23:20

W zasadzie powtórzyłem to co napisała Niebieska. Sory, nie doczytałem
Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Dallan Forgaill

#132 Post autor: Dallan Forgaill » 27 kwie 2004, o 01:39

Pisząc niemoc nie miałem na myśli czegoś w stylu że Pogoń odpuśćiła chciałem tylko powiedzieć że Pogoń była słabsza wolniejsza mniej zdeterminowa co oznacza że w jej szeregach panowała NIEMOC, której nie mogli przełamać bo Ruch postawił ciężkie warunki.

Tak brzmi geneza mojej definicji NIEMOCY, a jak inni ją postrzegają, jest wyłącznie indywidualną sprawą, jeden powie że sprzedane inny że odpuśćili a jeszcze trzeci że żona tego 2 rodziła i dlatego trzeci pił z 1 bo widział jak 4 spał z żoną 2........ :lol:

ODPOWIEDZ