Panathinaikos na Cichej

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Dallan Forgaill

#91 Post autor: Dallan Forgaill » 10 kwie 2004, o 12:11

Patton masz rację z tym że... ,, taki klub jak nasz zasluguje na stadion z prawdziwego zdarzenia"... ale same z nieba nie spadnie kto nam to da, nie można tak mówić dzisiaj wszystki wali w oko to że jest ruch i ma takie tradycje. Poprostu ma taki stadion takich piłakarzy i tak jest odbierany a czy ma 14 mistrzów czy nie innych to nie obchodzi.

Za dużo na ruchu już sie miało dziać żebym znów miał uwierzyć że z tego coś wyjdzie.....mam nadzieje że wyjdzie i bedzie fajnie....pamietam jecsze jak warzycha mieszkał 10m odemnie i był moim ,,Bogiem,,

Am Destroya...

Gość

#92 Post autor: Gość » 10 kwie 2004, o 12:48

Patton pisze:Ja mam zamiar rzadzic swiatem 8) A MiG i Amra to beda moi zaufani wspolpracownicy [...]
a jo i buri bydymy wos loć 8)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: jajo » 10 kwie 2004, o 12:56

jak tak się wstydzicie tego stadionu, to mecz można rozegrać na Śląskim

MiG29

#94 Post autor: MiG29 » 10 kwie 2004, o 17:38

Spoko Patton - bedziemy albo zbawcami, albo zbrodniarzami.

A tak serio, to pare moich uwag:
1. Nikt z Ruchu nigdy nie zaproponował Guciowi jakiejkolwiek formy pożegnania z Ruchem w Chorzowie
2. Na Cichej są (były) osoby, które winne są pieniadze Guciowi. Nie chce rozsiewać plotek, ale własciwie jest to pewna informacja.

Czy w takim wypadku ktoś by z was sam sie pchał, tak, gdzie was nie chcą i gdzie was oszukają??

Gucio powiedział, ze chce zakończyckariera z Ruchem, teraz ruch należy do naszych Działaczy, czy zgłoszą sie do Gucia i mu coś zaproponują, Takie jest moje zdanie

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#95 Post autor: amra » 10 kwie 2004, o 23:29

My to jest GTW :D zrobimy wszystko żeby Gucio zakończył kariere piłkarską na Cichej i zrobimy wszystko zeby tak było, a pierwszy krok został juz dziś zrobiony, godom tak łyżeczkom nie kiblem , inaczej po leku po leku chocby nawet mioł byc dwumecz :D
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

ODPOWIEDZ