Kibice muszą pokazać, że warto dla nich grać!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#46 Post autor: KK » 6 kwie 2004, o 16:38

Viro tyle ze nie zmusicie kogos aby podnosil kartony, albo w innym wypadku poszedl na "1"... Krzeselka to w sumie takie sektory rodzinne... Mlyn jest na "7". Niestety nie mamy mlynu na dlugiej tak ajk to ma Gornik i Legia no ale co zrobic
Wazne ze Ci ludzie kupuja bilety, a ze sa tacy sfrustrowani...

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#47 Post autor: amra » 6 kwie 2004, o 16:55

Nie chodzi o zmuszanie tylko o danie do zrozumieni i delikatno zmiana mentalności niektórych widzów( specjalnie pisza widzów :D).
To ich nic nie kosztuje a jednoczesnie stają sie jednym z organizatorów oprawy aktorów widowiska.
Niestety i tk mom wrażenie że niektórzy tego nie zrozumieją :twisted:
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: jajo » 6 kwie 2004, o 20:18

Moim zdaniem Ruch ma 2000-3000 wiernych kibiców, którzy są na każdym meczu
Ja nie należąc do Nu szanuję ich robotę i wkurza mnie jak siedzi na górnej za mną dwóch gości (i to nie starych), że im się tak chce, z tą racą stać, to flaga machać i drwiny. Ale chłopaki nie martwcie się, większości się to podob, więc róbcie swoje

Goliat

#49 Post autor: Goliat » 6 kwie 2004, o 21:49

Ja tam jestem zawsze na głównej i nigdy drwin pod adresem ultras nie słyszałem, za to zawsze są brawa przy konkretnym pokazie. Nie moge za to strzymać zrzędów starych i prześmiewców co po jednym złym zagraniu robią sobie pośmiewisko i zawody kto coś śmieszniejszego dowali w kierunku naszych graczy. Normalnie mnie rozrywa czasem! Jak zobaczycie na szpilu jakieś zawieruchy na głównej to będe ja ścigający prześmiewców. Pozdro!

Gość

#50 Post autor: Gość » 6 kwie 2004, o 22:38

Goliat ciulej im :lol:

marcyk
Kontakt:

#51 Post autor: marcyk » 7 kwie 2004, o 08:52

na jedynce tys bydzie haja, przed meczym z krakusami jedy ciul lobejrzol Bartosa w koszulce po Bizaku (17) i jus dupcol, ze chp ciulato gro a syndzia nawet jesce niy gwizdnol poczontku szpila. Bartos poprostu niy zdonrzol nawet powoniac bala.

Viro

#52 Post autor: Viro » 7 kwie 2004, o 15:58

KK ja nie chca nikogo zmuszac tyl;ko jak mu sie nie chce to niech przynajmniej nie zawadza bo skonczy sie na tym ze ktos dostanie po ryjoku wkoncu bo zawsze godo sie ciulowi spokojnie powtarzosz mu to kilka razy a ciula i tak robi swoje
moze to jest jakas metoda jak mu wy***iesz to jego zwoje mozgowe zaczna pracowac :lol:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#53 Post autor: 19r20 » 7 kwie 2004, o 16:44

to prawda że niektórym się nic nie chce i też tego nie rozumie
na takiej legii czy Lechu jak ogląda się kartoniade to aż serce rośnie - za widok i styl oczywiście nie za treści!
ale może pikniki to w końcu zrozumią
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#54 Post autor: THOMY » 7 kwie 2004, o 19:14

tak jak Viro godo,za moich czasow niybolo kartoniadow,racow i innych ale jak w mlynie ftos lopusciol zwrotka piosynki abo nawet za cicho spiywol to jak sie jedyn z drogim z "gory" na ciebie wejzeli tos spiywol zaroz za dwoch no a jak to juz niyposkutkowalo to bylo lanie :lol:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

SODA

#55 Post autor: SODA » 9 kwie 2004, o 13:12

jo tyz zawsze siedza na gornej i wiynkszosc klasko na oprawa jest pora
maruderow ale to som wyjatki i to wcale niy starych....jo siedza w prawym gornym rogu jak patrzycie na boiko pozdro.

:flaga:

ODPOWIEDZ