Gratulacje dla prof. Jerzego Buzka
Gorszego chopa na tym stanowisku nie boło nigdy. Jedyne co mu w życiu wyłaziło to prywatne interesy, a już zrobienie aktorki z takiego beztalencia i brzydoty jak jego córka to majstersztyk. te Wasze psalmy pochwalne na jego temat tłumacza się ino tym że łykliście jak mode pelikany nakrecano tu od jakiegoś czasu atmosfera co do jego osoby, i tego że w czasach gdy tyn chop boł premierem mieliście max 5 lot. Popytejcie sie kogoś co te czasy pamieto. Chop nie mioł nic do godki, kompletnie nic, cało "kariera polityczno" mo oparto na włazidupswie, był marionetką w łapach Krzaklewskiego. Wszyskie reformy jakie "wprowadzoł" to były niewypały. Jak przyjeżdżol na fara na powstańców w Chorzowie (bo je ewengelikiem) to po drodze nieroz sie nasłuchoł co ludzie o nim sam myślom.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BLUEMAN2, bo tak faktycznie w UE, przewodniczy, Komisja Europejska, a nie parlament, KE może wprowadzać uchwały bez przedyskutowania sprawy w PE.Mnie się przypomniało jak były strajki pielęgniarek w latach 90 wtedy ile miałem może z 7-8 lat, ale pamiętam jak pielęgniarki krzyczały: "Buzek na wózek, Opala do szpitala" Nie ciekawi was dlaczego uważany za najgorszego premiera 3RP, wybrano na przewodniczącego PE?
-
- Kontakt:
Stary, ja wszystko romumiem, ale Ty chyba piszesz nie na temat. Czytam Cię, a wydaje mi się że to napisał Napieralski albo Miller. Generalnie napisałeś prawdę, zapomniałeś jeszcze o 70 mld dziury budżetowej, która po nim została. Ale z naszego punktu widzenia to nie ma znaczenia. Ważne jest to, że fukcję tą, która jest bardziej prestiżowa niż Prezydent Polski lub Marszałek Sejmu objął człowiek, który bez ogródek, jasno i wyraźnie deklaruje sympatię dla naszego klubu. I dla nas to się liczy!BLUEMAN2 pisze:Gorszego chopa na tym stanowisku nie boło nigdy. Jedyne co mu w życiu wyłaziło to prywatne interesy, a już zrobienie aktorki z takiego beztalencia i brzydoty jak jego córka to majstersztyk. te Wasze psalmy pochwalne na jego temat tłumacza się ino tym że łykliście jak mode pelikany nakrecano tu od jakiegoś czasu atmosfera co do jego osoby, i tego że w czasach gdy tyn chop boł premierem mieliście max 5 lot. Popytejcie sie kogoś co te czasy pamieto. Chop nie mioł nic do godki, kompletnie nic, cało "kariera polityczno" mo oparto na włazidupswie, był marionetką w łapach Krzaklewskiego. Wszyskie reformy jakie "wprowadzoł" to były niewypały. Jak przyjeżdżol na fara na powstańców w Chorzowie (bo je ewengelikiem) to po drodze nieroz sie nasłuchoł co ludzie o nim sam myślom.
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Patton nie obraź się, ale wydajesz być się specjalistą na każdy temat do tego jesteś na wszystko sceptyczny. Ale cóż poradzić chyba taki Twój charakter, ale te zwijanie się ze śmiechu mógłbyś zatrzymać dla Ciebie, a nie wyśmiewasz każdą wypowiedź nie zgodną z Twoimi poglądami.Zgłosiłem Twojego posta, bo uważam że to offtop.
Ale nie od dziś wiadomo że polityka to układy, może tym włazidupstwem Buzek jakoś poprawi opinie naszego klubu ale raczej sponsora nam nie załatwi. Buzek już nowomowe europejska opanował co widac w tym podziekowaniu za głosowanie na jego osobe.To moje zdanie osobiste i prosze o uszanowanie tego.Pozdrawiam.
Ale nie od dziś wiadomo że polityka to układy, może tym włazidupstwem Buzek jakoś poprawi opinie naszego klubu ale raczej sponsora nam nie załatwi. Buzek już nowomowe europejska opanował co widac w tym podziekowaniu za głosowanie na jego osobe.To moje zdanie osobiste i prosze o uszanowanie tego.Pozdrawiam.
- fb71gx
- Kontakt:
Wczoraj oglądełem se na Canal + "Lige +", był skrót Polonia Bytom- Gks Bełchatów. Po meczu pokazywali jak Buzek wychodzi z sektora VIP-ów i to mnie bardzo ździwiło gdyż jest on kibicem Ruchu Chorzów, ale póżniej se pomyślałem, że nie można iść na mecz z ciekawości albo chce się troche zareklamować. Śmieszna sytuacja nie? Ale Buzka lubiałem i dalej będe lubił bo uważam że jest to bardzo wporzątku koleś. Pozdrawiam i ciesze się, że został senatorem.