Zmiana trenera
-
- Kontakt:
Zmiana trenera
Jest niedzielny poranek, przed świątecznym śniadaniem. Rodzina śpi, a ja liczę punkty… czy starczy do utrzymania. Dziś Zajączek. Na Śląsku przynosi dzieciom prezenty. Ja już nie jestem dzieckiem, dlatego Ty Pietrzak zrób mi prezent… i zniknij. Bo to jest piłka zawodowa, a Ty jesteś trenerem od dzieci.
Ja wiem, to nie twoja wina, dostałeś propozycję, więc spróbowałeś. Każdy by tak zrobił. Ale miej honor i przyznaj, że Ekstraklasa to dla ciebie za wysokie progi. Podaj się do dymisji albo przynajmniej zapowiedz, że odchodzisz po końcu sezonu. Może to da drużynie wystarczający impuls by dograć tę rundę do końca tak, aby utrzymać się w lidze.
Nie masz niestety charyzmy, charakteru, autorytetu, odwagi i pomysłów, które musi mieć facet uprawiający zawód trenera na szczeblu Ekstraklasy. Przecież gdybyś te cechy miał, to w Twoim wieku i przy Twoim stażu już byś coś w karierze osiągnął, a nie trenował drużynę ME w Ruchu.
Spróbowałeś, miałeś do tego prawo. Dopóki drużyna miała jeszcze w głowach i nogach treningi Radolskiego, to jakoś to szło. Ale teraz są już widoczne efekty Twojej pracy. I to są kiepskie efekty.
Ja wiem, w Ruchu brakuje dobrych piłkarzy. Ale tym bardziej potrzebny jest dobry trener, który zmobilizuje ich do walki, który zlepi z nich prawdziwą drużynę, który spowoduje, że będą grać na 100 proc. swoich umiejętności.
Dlatego jeszcze raz proszę, pożegnaj się z Ruchem. To nie będzie ucieczka z tonącego okrętu, bo jeszcze nie toniemy. To będzie realna ocena swoich umiejętności oraz potrzeb drużyny. Trenerze Pietrzak, odejdź ładnie, zrób mi Wielkanocny prezent.
Ja wiem, to nie twoja wina, dostałeś propozycję, więc spróbowałeś. Każdy by tak zrobił. Ale miej honor i przyznaj, że Ekstraklasa to dla ciebie za wysokie progi. Podaj się do dymisji albo przynajmniej zapowiedz, że odchodzisz po końcu sezonu. Może to da drużynie wystarczający impuls by dograć tę rundę do końca tak, aby utrzymać się w lidze.
Nie masz niestety charyzmy, charakteru, autorytetu, odwagi i pomysłów, które musi mieć facet uprawiający zawód trenera na szczeblu Ekstraklasy. Przecież gdybyś te cechy miał, to w Twoim wieku i przy Twoim stażu już byś coś w karierze osiągnął, a nie trenował drużynę ME w Ruchu.
Spróbowałeś, miałeś do tego prawo. Dopóki drużyna miała jeszcze w głowach i nogach treningi Radolskiego, to jakoś to szło. Ale teraz są już widoczne efekty Twojej pracy. I to są kiepskie efekty.
Ja wiem, w Ruchu brakuje dobrych piłkarzy. Ale tym bardziej potrzebny jest dobry trener, który zmobilizuje ich do walki, który zlepi z nich prawdziwą drużynę, który spowoduje, że będą grać na 100 proc. swoich umiejętności.
Dlatego jeszcze raz proszę, pożegnaj się z Ruchem. To nie będzie ucieczka z tonącego okrętu, bo jeszcze nie toniemy. To będzie realna ocena swoich umiejętności oraz potrzeb drużyny. Trenerze Pietrzak, odejdź ładnie, zrób mi Wielkanocny prezent.
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Jezeli Pietrzak nie ma charakteru odwagi charyzmy to co można powiedzieć o naszych piłkarzach którzy przez cały mecz snuja sie apatycznie po boisku? A pp meczu w pelnym zadowoleniu zegnaja sie z przeciwnikiem i bezkrytycznie ida odebrać niezasłużone podziękowania po czym pakują dupy w luksusowe autka i jada do domu na swieta?Wina leży NIE TYLKO po stronie trenera.
-
- Kontakt:
to co zrobic teraz ino trynera zmienic bo z grajkami nic nie zrobisz to, mioła byc spkojna wiosna a ciagle spiecia cHYBA O HAJS chodzi
brak jakiejs wizji i motywacji co za lipa 3 szpile na slaskim i 3 PORAZKI
naRa

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
som sobie Chopie zaprzeczocz. Skoro chodzi o hajs to zmiana trenera pomoze? Nie bronia Pietrzaka ale to nei on ponosi WYLACZNO wina za to co i jak gromyMNCH pisze:to co zrobic teraz ino trynera zmienic bo z grajkami nic nie zrobisz to, mioła byc spkojna wiosna a ciagle spiecia cHYBA O HAJS chodzibrak jakiejs wizji i motywacji co za lipa 3 szpile na slaskim i 3 PORAZKI
naRa
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeżeli problemem jest jak to nazwoł Klimek determinacja i motywacja przed meczem to jedynym rozwiązaniem na chwila obecno jest odejście czy przesunięcie tego łównego motywatora. A skoro i tak Pietrzak mo odejśc po sezonie to skoro sobie nie radzi niech odejdzie teraz. Ale żebym nie było też nie uważam, że jego jest pełna wina, ale niestety bardzo duża, szczególnie właśnie w tej części motywacyjnej.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- esiu1920
- Kontakt:
Scypion pisze:som sobie Chopie zaprzeczocz. Skoro chodzi o hajs to zmiana trenera pomoze? Nie bronia Pietrzaka ale to nei on ponosi WYLACZNO wina za to co i jak gromyMNCH pisze:to co zrobic teraz ino trynera zmienic bo z grajkami nic nie zrobisz to, mioła byc spkojna wiosna a ciagle spiecia cHYBA O HAJS chodzibrak jakiejs wizji i motywacji co za lipa 3 szpile na slaskim i 3 PORAZKI
naRa
Nie wiadomo czy wpływ na ta sytuacje ma kasa. Zmiana trenera jest potrzebna. Przykład Poloni Bytom jest idealny , od czasu zmieny trenera wyniki to potwierdzają. Wygrana na Lechii 1-0 gdzie my przegraliśmy , porażka 1-0 na DiscoPolo ale po meczu po którym nie muszą sięwstydzić i 1-1 z Odrą z którą my przegraliśmy. Polonia od czasu zmiany trenera zdobyła 4 pkt z drużynami z którymi my ugraliśmy równe zero.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
-
- Kontakt:
z takimi grajkami to mogymy pograc ale w 1 lidze , ZERO AMBICJI I WALECZNOŚCI , tym panom już dziękujemy Pulkowski , Jakubowski , Jezierski ci*** nie zawodowcy
[ Dodano: Nie 12 Kwi, 2009 ]
a zmiana trenera z tymi zawodnikami nic nie do bo i tak te szturmoki na drewnianych nogach NIE UMIĄ GRAC W BALA ino ściema walic na boisku za niezło kasa
[ Dodano: Nie 12 Kwi, 2009 ]
a zmiana trenera z tymi zawodnikami nic nie do bo i tak te szturmoki na drewnianych nogach NIE UMIĄ GRAC W BALA ino ściema walic na boisku za niezło kasa
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: