A ty wiysz jak mioł na imie i skąd pochodzi Zbyszko z Bogdańcaimija pisze:a wiecie wiela z tych 14 majstrow mieli Hajduki

Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnalhydroxy pisze:imija pisze:bo huta i gruba kupieła-hehehe
Kochom take siyroty po PRLu.![]()
A że gruba kupiyła niy jednego.... majstra (sztandarowy ekipie ministerstwa pana generała z WRONy - Czesława Piotrowskego) to my wiymy i bez ciebie.
A ciebie sie "dziadku z gruby" zdowo, żeś jest łostatni co PRL pamiynto. Rozczaruja cie, niy je ześ. Tyla, że nikerym socjalizm i ministerstwo górnictwa, niy sprało móźgu tak jak tobie i twoim kamratom z AdolfHitler arena na RUSwelta.imija pisze:Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal
Po pierwsze jelopa to sie wsrod wnukow poszukejENDZA pisze:synek mm 65 lot a w 57 to komu Cieslik 2 bramy na Slonskim ciulnoł?wysz coś o tym?to poczytej na necie jelopie
no ja synek tak my w tym chorzowie za***rdalali ze my ta huta polozyli i ni mahydroxy pisze:A ciebie sie "dziadku z gruby" zdowo, żeś jest łostatni co PRL pamiynto. Rozczaruja cie, niy je ześ. Tyla, że nikerym socjalizm i ministerstwo górnictwa, niy sprało móźgu tak jak tobie i twoim kamratom z AdolfHitler arena na RUSwelta.imija pisze:Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal
I nikerzy w odróźniyniu łod ciebie pieszczochu socjalizmu, wcale sie komuny niy chwolą, bo sami na siebie umiom zarobić, bez wycionganio łapy po cudze. No ale wy tam w Zobrzu cała "lygynda" na cudzym zbudowaliście
Przed wojną to moja omama z Gleiwitz prawie że łod samego Hitlera wozek do bajtla dostała, a po wojnie moja oma dostowała pakety z UNRAy i deka z czerwonego krziża. Ale krupnioka niy dostała, bo komunistów a szczególnie tych ze Zobrzo niy trowiyłaimija pisze: synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol
no synki-argumentow wom brakuje i tyle to potem ciepiecie miesemhydroxy pisze:Przed wojną to moja omama z Gleiwitz prawie że łod samego Hitlera wozek do bajtla dostała, a po wojnie moja oma dostowała pakety z UNRAy i deka z czerwonego krziża. Ale krupnioka niy dostała, bo komunistów a szczególnie tych ze Zobrzo niy trowiyłaimija pisze: synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol
a mynsiyn jest ta UNRA czy czerwony krziż. BO omama, jakbyś niy wiedzioł, to po naszymu - prababcia, a niy żodno lafirynda czy inkszo obelgaimija pisze:i tyle to potem ciepiecie miesem
No ! Roma tyż moja Oma miała i nawet wisiała tam tako deczka z wyszytym górnikym (dołowym) i frelkąGornika z Roma
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 49 gości