Sprzedaż biletów
-
- Kontakt:
Sprzedaż biletów
Nie mam już siły. Jak oni chcą mieć ludzi na meczu jeśli nie sprzedają biletów. Jak można było zrobić sobie w sobotę wolne? Przecież to już cholera człowieka bierze, co mecz to inaczej, a zawsze do d… Na giełdę mamy wchodzić, a biletów na mecz nie umiemy sprzedawać. Ciągle nie wiadomo, kiedy, komu, ile i za ile. Katastrofa organizacyjna, wstyd.
- wolfik
- Kontakt:
Skonczcie zas z tym narzekaniem na wszystko, jeszcze nie tak dawno bilet mozna bylo kupic tylko w dniu meczu, teraz bilety sa sprzedawane prawie codziennie juz od 10 dni przed meczem. A cennik biletow jest bardzo jasny i bardzo dobry.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widzę, że społeczny rzecznik klubu się odezwał. To czemu jak jest tak dobrze, to wczoraj nie sprzedawali biletów. Sprzedali już wszystkie?wolfik pisze:Skonczcie zas z tym narzekaniem na wszystko, jeszcze nie tak dawno bilet mozna bylo kupic tylko w dniu meczu, teraz bilety sa sprzedawane prawie codziennie juz od 10 dni przed meczem. A cennik biletow jest bardzo jasny i bardzo dobry.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i po co taki temat....
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant