Ruch Chorzów - Lech Poznań 29 marca g.18.15
-
- Kontakt:
Na pewno tym postem wiele wnosisz do dyskusji i dodatkowo Janoszkę "pozytywnie" zmotywujesz.
Jak już coś piszesz na forum to pisz konkretnie, bo póki co czytając Twoje 11 "wypocin" można odnieść zupełnie inne wrażenie.
Jak już coś piszesz na forum to pisz konkretnie, bo póki co czytając Twoje 11 "wypocin" można odnieść zupełnie inne wrażenie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Skrót meczu:
http://rapidshare.com/files/103657582/ruch-lech.rmvb
http://rapidshare.com/files/103657582/ruch-lech.rmvb
- 19r20
- Kontakt:
odnośnie meczu i dopingu się nie wypowiadam tu bo to nie ma sensu
można jedynie powiedzieć żenujących mamy forumowiczów
dzięki bogu że wypowiadają się tu jednostki /wiecznie sflustrowane?/
można jedynie powiedzieć żenujących mamy forumowiczów
dzięki bogu że wypowiadają się tu jednostki /wiecznie sflustrowane?/
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Ja mysle ze zagrali slabo dzisiaj... ogulnie mecz walki ale wszystkie podania na pale do przodu.... co do obrony to mysle ze dobrze zestawiona, grodzicki z baranem tworza najlepszy duet nykiel z brzyskim fajnie graja na skrzydlach... akurat w tym meczu troszke slabiej wypadla lewa strona bo przejechali ich tam przy pierwszej bramce strasznie ;/ srodek raczej dobrze grodzicki strzelil samobuja, ale to byl przypadek... lechita wychodzil na czysta pozycje wiec i tak bylo by goraco... co do ataku i pomocy to tragedia... 2 lini BRAK ! ! janoszka w 5 minucie byl do zmiany ! ! ! ! kto wogule takiego kolka trzyma w pierwszej lidze ?! ! on ani razu nie przyjal dobrze pilki ! pepe tez slabo... z wisla raczej nie wygramy ale pozniej sa wazne mecze w ktorych trzeba walczyc o pkt ! NIEBIESCY ! ! NIEBIESCY ! ! NIEBIESCY ! !
SYSKO JEST SUPA !
-
- Kontakt:
dokładnie....
Dodam, że w skrócie z C+ nie pokazali ani jednego CELNEGO (interwencja bramkarza) strzału Ruchu! Przez 90 minut
Chopcy chyba zapomnieli, więc gwoli przypomnienia: "piłka nożna polega na umieszczeniu piłki w bramce przeciwnika"
W soboe Lech mógł spokojnie grać bez tormana hehe
Dodam, że w skrócie z C+ nie pokazali ani jednego CELNEGO (interwencja bramkarza) strzału Ruchu! Przez 90 minut

Chopcy chyba zapomnieli, więc gwoli przypomnienia: "piłka nożna polega na umieszczeniu piłki w bramce przeciwnika"

W soboe Lech mógł spokojnie grać bez tormana hehe

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a kogo ty bys ku*** tam chciol miec?!?!?!?!Lysy pisze:Zachwyconym grą Ruchu po przeczytaniu statystyk z meczu przypominam ,że Ruch przez 90 min. sportkania oddał jeden celny strzał na bramkę gości,i to w ogóle niegrożny.
Trenerowi Radolskiemu życzę konsekwencji w kreowaniu superszpilera Janoszki i wystawianiu go w każdym następnym szpilu.Może los się zlituje i trefi coś w 2010 roku.
Kibicom Ruchu w tym sobie życza cierpliwości i żelaznych nerwów bo czeko nos chyba ciężka walka o utrzymanie.Patrz szpile : z łks,Odrą i Polonią oraz Jagiellonią.
A PZPN miętknie i chodzą słuchy ,że degradacja dla Widzewa i Lubina oraz Korony ma być zamieniona na wysokie kary pieniężne.

pzdr. WSZYSCY NA WISLA!!!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cichaczem tylko wspomnę że na wiosne pozbylismy sie Łudzińskiego i Mikulenasa. Teraz by się przydali jak nic, a tak w ataku mamy ludzi kompletnie bez formy.
Na usta cisnie się pytanie - kto ich przygotowywal do sezonu? To wygląda tak jakby z kazdym meczem zawodnicy coraz mniej się rozumieli i coraz mniej się im chciało grać...
Na usta cisnie się pytanie - kto ich przygotowywal do sezonu? To wygląda tak jakby z kazdym meczem zawodnicy coraz mniej się rozumieli i coraz mniej się im chciało grać...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
Ja pierdziele jak mnie tacy ludzie wkurzaja taka jest prawda ze mamy slabszych grajkow od Lecha i Mikulenas czy Ludzinski by nic nie zmienili bo sa za slabi! Jesli kogos zabraklo to koordynatora gry (czyt. Grzybka) zmienilbym Janoszke ja nie wiem gdzie ludzie widza w nim nastepce swojego ojca ten synek mial chyba z 20 okazji w tym sezonie zadnej nie wykorzystal.jalboss pisze:Cichaczem tylko wspomnę że na wiosne pozbylismy sie Łudzińskiego i Mikulenasa. Teraz by się przydali jak nic, a tak w ataku mamy ludzi kompletnie bez formy.
-
- Kontakt:
Jakby to podsumowac?--> zaczne od dopingu, który był ok. co do meczu to tak, Janoszka do ME, niegra nic i nigdy. Lech był lepszy chociaż nasi zaczeli grac dopiero w II połowie i stracili bramke, no Ćwielong też nic dobrego niepokazuje. Ludzie wy nienażekajcie teraz na trenera boście ich chwalili, a zdaża sięprzegrac 2 mecze z żędu. Co do ilości kibiców to chyba w XXI wieku umiąpodliczyc dośc dokładnie kibiców, no powinni bo mi na to niewygląda podają nawet z różnicami do kilku tys. heheh. No a nasz kochany zażąd też nic nierobi by przyciągnąc kibiców, tylko to sie chwaląza ile to lat Ruch będzie mistrzem, śmiejecie sie z górnika, ale tam każby dostanie po krupnioku piledy tanie jest dużo kibiców jest lepsza gra jest lepsza gra to kibice sami przychodzą i tak w koło. no ale niewydaje mi sie aby w najbiższym czasie coś z tym zrobili, i jeszcze sie na giełdę nepotrzebnie pchają bo jak stracą to dopiero będzie. co jeszcze do kibiców to Ruch przegrywał 0:2 a wy dalej na policje i pozdrawiają pół meczu zgody, to trzeba coś z tym zrobic.
- skowRon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lysy zobacz co w wywiadzie pedzioł Nowacki, specjalnie z nim gadałem zeby sie dowiedziećLysy pisze:Choćby Adamsa i Nowackiego od początku a nie na koniec szpilu.Tyle wystarczyłoby na moje skromne wymagania.Nie wystawienie Nowackiego od początku było błędęm ,no chyba ,że chop mo kontuzja to mnie oświeć.JoK3r pisze:a kogo ty bys ku*** tam chciol miec?!?!?!?!Lysy pisze:Zachwyconym grą Ruchu po przeczytaniu statystyk z meczu przypominam ,że Ruch przez 90 min. sportkania oddał jeden celny strzał na bramkę gości,i to w ogóle niegrożny.
Trenerowi Radolskiemu życzę konsekwencji w kreowaniu superszpilera Janoszki i wystawianiu go w każdym następnym szpilu.Może los się zlituje i trefi coś w 2010 roku.
Kibicom Ruchu w tym sobie życza cierpliwości i żelaznych nerwów bo czeko nos chyba ciężka walka o utrzymanie.Patrz szpile : z łks,Odrą i Polonią oraz Jagiellonią.
A PZPN miętknie i chodzą słuchy ,że degradacja dla Widzewa i Lubina oraz Korony ma być zamieniona na wysokie kary pieniężne.jezier kontuzja, a reszta mlodych napastnikow sie nie nadaje nawet na mOE, a jak nasi pomocnicy sa kontuzjowani to ktos z napadu musi ich zastapic np. cwielong, w czasie okienka zimowego nasz klub chcial sie wzmonic przede wszystkim obrone i pomoc by zmniejszyc ryzyko straty bramki, jestem pewien ze sie utrzymamy i w nastepnym sezonie nasz sklad zmieni sie w polowie
pzdr. WSZYSCY NA WISLA!!!
o kontuzji nie ma mowy
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt: