Karnety wiosna 2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bluefil
Kontakt:

#196 Post autor: bluefil » 14 mar 2008, o 15:20

vahanara pisze:
Lysy pisze:Wczoraj wysłałem maila a dziś byłem na Cichej i otrzymałem odpowiedż oraz wyjaśnienie mailem od bardzo sympatycznej skądinąd Pani Patrycji

"Posiadacze karnetów na trybune gorna oraz dolna maja rozumiec sektor na
stadionie slaskim jako balkon…blad wystapil w projekcie graficznym (zamiast

balkon wpisano sektor) stad ludzie mysla, ze ich miejsca przypadaja na
zwykle sektory .Ochrona będzie powiadomiona i na pewno nie będzie robila
problemu. Proszę kierować się na odpowiedni balkon wpisany w karnecie.Za
trudności i niejasności bardzo przepraszamy.
"
Potwierdzam. Wybrnęli dosyć zgrabnie;) Aczkolwiek nie zmienia to faktu że bajzel w tym temacie jest straszny.
Karnet odebrany. Kolejek za biletami nie ma za bardzo nawet....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#197 Post autor: tedeus63 » 14 mar 2008, o 16:53

szanowna pani Drabik sektor 15 ja wiem ze to jest balkon.Ale na TRYBUNIE GORNEJ NA RUCHU mam miesce przy lini srodkowej tzn srodku .A 15 sektor balkon na stadionie slaskim to jest na wysokosci lini bramkowej nie robcie z nas idiotow , ale jednak wychodzi na to ze tak zrobiliscie .Tak jak pisalem wczesniej kupuje karnet od wielu lat ale w tym roku bylo to ostatni raz .chyba ze sie cos zmieni i pozwolicie usiasc na slaskim na balkonie na srodku miejsca jest na pewno wiecej jak u nas na chorzwskiej trybunie .dodam jeszce ze karnet wcale nie jest taki tani 210zl na 5 meczy !!!! za ogladanie ich przy lini bocznej

ZYG-a
Kontakt:

#198 Post autor: ZYG-a » 14 mar 2008, o 17:18

mam rocznikowo 17 lat, ale wadziłem się z Panią, że dopiero w październiku są moje urodziny, wklepała pesel do komputera i powiedziała, że prawda i karnet mi się należy ten za 60 zł.

binaR
Kontakt:

#199 Post autor: binaR » 14 mar 2008, o 17:34

te karnety juz na wiosna a jo czekom na identyfikator....ino ze podanie i 10zł dalem w sierpniu przed Zaglebiem :zalamany:
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

czaRceli
Kontakt:

#200 Post autor: czaRceli » 14 mar 2008, o 18:23

Lysy pisze:Wczoraj wysłałem maila a dziś byłem na Cichej i otrzymałem odpowiedż oraz wyjaśnienie mailem od bardzo sympatycznej skądinąd Pani Patrycji

"Posiadacze karnetów na trybune gorna oraz dolna maja rozumiec sektor na
stadionie slaskim jako balkon…blad wystapil w projekcie graficznym (zamiast

balkon wpisano sektor) stad ludzie mysla, ze ich miejsca przypadaja na
zwykle sektory .Ochrona będzie powiadomiona i na pewno nie będzie robila
problemu. Proszę kierować się na odpowiedni balkon wpisany w karnecie.Za
trudności i niejasności bardzo przepraszamy.
"
Pani PATRYCJA- jedna z niewielu osob w tym całym "burdelu" która to ogarnia jeszcze. Chciałbym jej bardzo podziekowac za to co robi dla Ruchu

badziol1920
Kontakt:

#201 Post autor: badziol1920 » 14 mar 2008, o 18:27

byłech dzisiej mile zaskoczony, bo żech poszoł sie zapytać czy jes już mój karnet (zamówiłech go w zeszło środa) i był. Wszyscy jutro na szpil z Widzewem.
GwaRecka też bedzie

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: jalboss » 15 mar 2008, o 10:35

Mam karnet na "10" - wie ktoś gdzie mogę siąść na Śląskim? Który sektor? Który balkon czy inna loża? :hyhy:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

ZYG-a
Kontakt:

#203 Post autor: ZYG-a » 15 mar 2008, o 11:47

jalboss pisze:Mam karnet na "10" - wie ktoś gdzie mogę siąść na Śląskim? Który sektor? Który balkon czy inna loża? :hyhy:
wszystkie sektory po stronie wierzy :)

Boluś
Kontakt:

#204 Post autor: Boluś » 15 mar 2008, o 12:45

jalboss pisze:Mam karnet na "10" - wie ktoś gdzie mogę siąść na Śląskim? Który sektor? Który balkon czy inna loża? :hyhy:
Ja też mam karnet na 10. Moja żona kupując bilet dla siebie na dzisiejszy mecz powiedziała o tym i stwierdziła, że chce bilet na taki sektor żebyśmy się nie musieli rozdzielać. Usłyszała, że mąż się dostosuje. Wychodzi na to, że możesz siedzieć na którym chcesz sektorze.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#205 Post autor: kibol-siem-ce » 15 mar 2008, o 13:13

Boluś pisze:
Ja też mam karnet na 10. Moja żona kupując bilet dla siebie na dzisiejszy mecz powiedziała o tym i stwierdziła, że chce bilet na taki sektor żebyśmy się nie musieli rozdzielać. Usłyszała, że mąż się dostosuje. Wychodzi na to, że możesz siedzieć na którym chcesz sektorze.
dokładnie, nawet pisze z tyłu karnetu :P
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

bluefil
Kontakt:

#206 Post autor: bluefil » 18 mar 2008, o 23:03

tedeus63 pisze:szanowna pani Drabik sektor 15 ja wiem ze to jest balkon.Ale na TRYBUNIE GORNEJ NA RUCHU mam miesce przy lini srodkowej tzn srodku .A 15 sektor balkon na stadionie slaskim to jest na wysokosci lini bramkowej nie robcie z nas idiotow , ale jednak wychodzi na to ze tak zrobiliscie .Tak jak pisalem wczesniej kupuje karnet od wielu lat ale w tym roku bylo to ostatni raz .chyba ze sie cos zmieni i pozwolicie usiasc na slaskim na balkonie na srodku miejsca jest na pewno wiecej jak u nas na chorzwskiej trybunie .dodam jeszce ze karnet wcale nie jest taki tani 210zl na 5 meczy !!!! za ogladanie ich przy lini bocznej
Ludzie troche wyrozumialosci! Wiecie, ze gramy na dwoch stadionach, nigdy nie wiadomo przed runda ile dokladnie bedzie meczow na cichej, a ile na slaskim...
Mam nadzieje, ze w nastepnej rundzie te problemy beda rozwiazane. Ja nie moge narzekac na akcje z biletem...w sumie bez problemow odebralem karnet i wchodze gdzie chce na slaski, po stronie wiezy oczywiscie...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#207 Post autor: tedeus63 » 27 mar 2008, o 14:25

Informacja dla posiadaczy karnetów na trybunę górną

Uprzejmie informujemy posiadaczy karnetów na trybunę górną na stadionie przy ul. Cichej 6 w Chorzowie, że na Stadionie Śląskim zapraszamy do zajmowania miejsc na balkonach 8 oraz 8 A.

to jest info ze strony oficjalnej RUCHU brawo zarząd zawsze mozna naprawic bląd ktory sie popelnilo . jest ok wszyscy na Lecha w sobote po 3 pkt ))

ODPOWIEDZ