24.XI.'07 16.00 Jagielonia Białystok vs. Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Blue-White.....
Kontakt:

#151 Post autor: Blue-White..... » 25 lis 2007, o 12:38

Simone pisze:Ja czekam na Sadloka w 1 skladzie bo naprawde ma papiery na granie Zeby tego nie zmarnowal
DOKLADNIE i strzal z Lewej nogi tez mo soczysty :D pokozol nie roz w szpilu z Legia w P.E
Lelo pisze:Zgadzom sie z tobom. Wg. mie tyż Perdijić mioł pecha z Poznaniu
tez sie zgadzom jak by my na Poznaniu zremisowali to Pedriijic bylby graczem meczu bo przeca chyciol elwra ! torman sie mo chujowo obroni 5 sytulacji som na som a pusci jedna szmata i puzni ino wiekszosc to pamieto hmm wiem ja to je kiedy ssom chytolech w AKS-ie :D a tera ino liga chorzowsko 5-futsal :hyhy:
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Lukas89
Kontakt:

#152 Post autor: Lukas89 » 25 lis 2007, o 12:40

Dziwna postawa Nowaka w ostatnich meczach...Można z tego wywnioskować,że zanim pójdzie do żaboli,chce jeszcze u Nas troche posabotować..Takie błędy jak na Legi czy w Białymstoku nie powinny sie zdarzać,a już w tak bliskich odstępach czasu to jest conajmniej dziwne i zastanawiające..Wychodzi na to,że tracimy punkty przez błędy przyszłego piłkarza Górnika..W bramce powinien stać Perdijić,rezerwowym i w Pucharze Ekstraklasy Miodek..a Nowak niech już jak najszybciej idzie do żaboli...
Obrazek

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#153 Post autor: cisiu » 25 lis 2007, o 13:26

po obejżyniu skrótu... co jeszcze robi w torze NOWAK?????????????????/
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Blue-White.....
Kontakt:

#154 Post autor: Blue-White..... » 25 lis 2007, o 14:01

Nowak: Zabrakło trzech centymetrów w palcach

Wyróżniającym się zawodnikiem meczu Jagiellonii z Ruchem był z pewnością bramkarz gości Sebastian Nowak, który popisał się kilkoma udanymi interwencjami i był pewnym punktem zespołu.

Przy straconej bramce nie zdołał jednak odbić piłki po zagraniu Mariusza Dzienisa i ta trafiła do Remigiusza Sobocińskiego, który dał Jadze prowadzenie.

- Zabrakło trzech centymetrów w palcach. Zawodnik Jagiellonii chciał mnie przelobować, robiłem co mogłem, ale niefart był taki, że piłka wpadła pod nogi Sobocińskiego i już nie udało już się tego obronić. Tak się składa, że Sobociński po raz trzeci z rzędu strzela nam bramkę, mam nadzieję, że kolejnym razem go wreszcie powstrzymam i wówczas ja będę miał powody do radości, a nie on. Chłopcy pokazali jednak charakter i zdobyliśmy wyrównującego gola. Punkt wywalczony na tym terenie należy uznać chyba za punkt zdobyty, bo ostatnio traciły tu "oczka" zespoły takie jak chociażby Lech i chyba powinniśmy być zadowoleni z tego jednego punktu. Był to mecz na remis, w którym w pierwszej połowie lekką przewagę miała Jagiellonia, a w drugiej moim zdaniem my. Wobec czego remis jest wynikiem sprawiedliwym.

Źródło: ASInfo

skoro pisza ze Nowak był Wyróżniającym się zawodnikiem ? i popisał się kilkoma udanymi interwencjami i był pewnym punktem zespołu. To my sie ludzi ena Fusbalu nie znomy :D fakt nie bylo nos tam i nie widzieli my cale szpilu tylko urywki ale w tych urywkach to on nie wyglondoł na PEWNY PUNKT ZESPOLU chybe ze chodzi o PKT ktory my tam zdobyli
:rotfl: :D :rotfl: :D
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Awatar użytkownika
dymitr13
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: dymitr13 » 25 lis 2007, o 14:39

Jo tego nie rozumia czemu ten Nowak chyto w torze!!!!!!!!!!!!!!!
Jak łon jest najlepszy ze wszystkich tormanow to czemu go sprzedali!!!!!!!!!!!!!
:zly: :zly: :zly: :zly:

mayday
Kontakt:

#156 Post autor: mayday » 25 lis 2007, o 15:48

AS Info pisze:Tak się składa, że Sobociński po raz trzeci z rzędu strzela nam bramkę, mam nadzieję, że kolejnym razem go wreszcie powstrzymam i wówczas ja będę miał powody do radości, a nie on.
Kolejny raz... tyle że już w Górniku.

Coś wydaje mi się, ze będzie szybko żałował decyzji o odejściu. W Zabrzu pewniakiem jest Peskovic i wątpię, żeby Wieczorek nagle zmienił koncepcję.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#157 Post autor: 19r20 » 25 lis 2007, o 19:54

Zdjęcia z wyjazdu do Białego są już na stronie kibiców Ruchu. Zapraszamy!

Obrazek
Obrazek

filmy i mp3 będą dodane później
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Elmer
Kontakt:

#158 Post autor: Elmer » 25 lis 2007, o 22:18

Czy oprócz Baran dostał żółtą kartkę również Balaż? Przy czerwonej dla Barana wydawało się, że Balaż też dostał.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: spyru » 25 lis 2007, o 22:23

Remis przed meczem brałem w ciemno.
Biorąc pod uwage sytuacje w tabeli nie jest źle.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: heli » 26 lis 2007, o 05:46

ale Baran po prostu dostoł drugo żółto no i w konsekwencji czerwono, więc nawet jak mu anulują to i tak pownien pauzować za czwarto żółto no chyba, że teraz sie dopiero za piąto pauzuje. I stąd też moze ta pomyłka z tym Balazem to raczej chodziło o pokazanie drgiej Baranowi i dopiero potem czerwonej, no, ale moze jeszcze oprócz tego komuś pokozoł, to nie wiem nie widziołech, bo mnie już ta kartka Barana wnerwiła i przyćmiła wzrok ;).
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#161 Post autor: 19r20 » 26 lis 2007, o 08:22

Balaz dostał źółtą kartkę na 100%

warto po tym meczu podkreslić 5 rzeczy:

- brawo dla Grzyba za piłkną bramkę i zaangażowanie
- Nowak raus - jak można non stop na niego stawiać i jego non stop robione katastrofalne bramki??
- jak schodził Jezierski z boiska - zaczoł nam klaskać - usłyszał same gwizdy
- Barana po czerwonej kartce żegnały ogromne brawa, za postawę
- koniec pożegnania piłkarzy śpiewamy "Zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera"

i to tyle pod względem piłkarskim
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#162 Post autor: fRyta » 26 lis 2007, o 17:00

19r20 pisze:Balaz dostał źółtą kartkę na 100%

warto po tym meczu podkreslić 5 rzeczy:

- brawo dla Grzyba za piłkną bramkę i zaangażowanie
- Nowak raus - jak można non stop na niego stawiać i jego non stop robione katastrofalne bramki??
- jak schodził Jezierski z boiska - zaczoł nam klaskać - usłyszał same gwizdy
- Barana po czerwonej kartce żegnały ogromne brawa, za postawę
- koniec pożegnania piłkarzy śpiewamy "Zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera"

i to tyle pod względem piłkarskim
Balaz dostał bo miał duże pretensje (słuszne) do sędziego

Co do Jezierskiego, brawa nam nie bił, gwizdów nie było, gdzie to widziałeś/słyszałeś to nie wiem ?

Zmiana trenera zaintonowało przez 5 sekund może z 15 osób w tym najbardziej najebani zapewne.

Tyle w mojej ocenie.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

ODPOWIEDZ