Niebieskie kobiety:D

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
rsl_hks
Kontakt:

#31 Post autor: rsl_hks » 29 lip 2007, o 17:49

kupujcie karnety !! nazekacie jak stare baby
Śmierć Konfidentom

xxx89

#32 Post autor: xxx89 » 29 lip 2007, o 22:43

kupujcie karnety !! nazekacie jak stare baby

Niestety rsl_hks i karnty w tym wypadku nie spelniaja swojej roli:) owszem moglabym kupic karnet ale po 1 nie po to zeby jak pojde z facetem to mielibysmy byc na osobnych sektorach a po 2 wiadomo ze czasem cos wypadnie i na wszystkich meczach nie da rady sie byc...

Niebieska
Kontakt:

#33 Post autor: Niebieska » 1 sie 2007, o 09:55

Ponieważ są 3 tematy o karnetach cenach biletów itp. to pozwole sobie wkleić tu też swój post z tematu: Kolejna podwyżka: nawet bardziej pasuje tu niż tam, ale widzę, że te tematy się rozlewają i są o tym samym - człowiek już nie wie gdzie pisać :niepewny: .

Dzwoniłam dziś do klubu i sprawa póki co wygląda tak. Kobiety i dzieci mogą kupić karnet na sektor 1 lub 9 (już nie dzieci na 9 a kobiety na 1 - krok do przodu), no i karnet za 135 zł można też kupić na 1, więc tu jest ok.
Czekam tylko na sprostowanie tej informacji na stronie głównej.

Pozostaje kwestia naszych najmłodszych milusińskich. Rozmawiałam najpierw z Panią z sekretariatu bardzo sympatyczna osoba - rozmowa trwała dość długo, wyłożyłam jej co mnie boli ale prawda jest taka co ona może - nic.
Po kilku próbach udało się mnie połączyć z osobą odpowiedzialną za sprzedaż karnetów, od niej mam właśnie te informacje, które napisałam wyżej. Ale nie mogła mi powiedzieć czy na mój karnet wejdę z rocznym dzieckiem za darmo. Mam zadzwonić ok. godz. 11, porozmawia o tym z Dyrektorem i da odpowiedź. Jeśli będzie negatywna (a takiej się spodziewam po Panu Dyrektorze - niestety miałam z nim styczność przy okazji kupna biletów na ostatni mecz w 2 lidze i stąd moje obawy) będę dalej wiercić dziurę w brzuchu i działać dalej - myślę, że pierwszy krok to będzie mail do naszego rzecznika, a dalej nie wiem. I tu faktycznie brakuje Stowarzyszenia Kibiców no bo co ja jako ja mogę - już widzę jak Dyrektor czy Pani Prezes zgodzi się spotkać lub porozmawiać telefonicznie z Panią X mamą 15-cznej córki

No nic czekam. Cóż najwyżej kupimy dla nas karnet a Kinga będzie musiała z pójściem na mecze zaczekać aż nasz Zarząd zmądrzeje i pokaże to o czym tyle mówi, że stadion Ruchu jest miejscem gdzie mogą przyjść całe rodziny z dziećmi. Mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

bratley

#34 Post autor: bratley » 1 sie 2007, o 11:40

Prośba do zarządu!
Powieście sobie gdzieś na widocznym miejscu kartkę z nazwiskiem osoby która wymyśliła taką strategię przy ustalaniu cen biletów-by było od razu wiadomo do kogo mieć pretensje o spadającą frekwencję na meczach.Ruch zgodnie z marzeniem pana Gerarda miał być klubem rodzinnym-gdzie na meczach spotykają się całe rodziny.Przy braku zachęty(w postaci cen biletów)wyganiamy matki z dziećmi z naszego stadionu.Nie wszystkie rodziny stać na - jakby na to nie patrzeć - spory wydatek co dwa tygodnie.Brawa za ekonomiczne myślenie dla któregoś z działaczy (nie wiem gdzie uczą że podnoszenie cen zawsze przynosi większy zysk) - szkoda tylko,że rozminął się ze zdrowym rozsądkiem.

rsl_hks
Kontakt:

#35 Post autor: rsl_hks » 1 sie 2007, o 15:18

Niebieska o co ci chodzi ty masz wiecznie jakis problem NIE MOZESZ PO PROSTU KUPIC TYCH KARNETOW I SIASC GDZIE CI SIE PODOBA PRZECIEZ TEGO NIKT NIE SPRAWDZA od 5 lat jakies problemy znajdujesz na poczatku chcialas chuliganow wypedzic ze stadionow , pozniej po lksie zlikwidowac pf , stowarzyszenie tez jeden wielki niewypal i posmiewisko na skale ogolnopolska pozniej cie 2 lata nie bylo i teraz znowy wkraczasz i sektory przebudowujesz z tym ostatnim to sie akurat z toba zgodze bo wiem ze bajzlu takiego nie powinno byc i powinien byc karnet rodzinny i jeden sektor dla tego ,ale dobrze wiesz ze w klubie pracuje 90% ochlaptusów i pogodz sie juz z tym ze tego nie zmienisz i siadaj gdzie popadnie miejsca na stadionie jest wciul !!! a z karnetami to nie wina sekretarek tylko prezesowej bo jej sie grafika nie spodobala i sama sie do tego przyznala na spotkaniu z GTW , przez te niedbalstwo o malo licencji bysmy nie dostali wiec chyba kazdy wie jak sprawa wyglada ...

[ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ]
xxx89 pisze:kupujcie karnety !! nazekacie jak stare baby

Niestety rsl_hks i karnty w tym wypadku nie spelniaja swojej roli:) owszem moglabym kupic karnet ale po 1 nie po to zeby jak pojde z facetem to mielibysmy byc na osobnych sektorach a po 2 wiadomo ze czasem cos wypadnie i na wszystkich meczach nie da rady sie byc...
chop niech siadzie w mlynie bo to jego obowiazek :) i napewno woli tam stac sam i dopingowac niz sluchac co mu baba szepcze do ucha ;)

a tak na powaznie to bedzie dobrze
Śmierć Konfidentom

Niebieska
Kontakt:

#36 Post autor: Niebieska » 1 sie 2007, o 15:34

rsl_hks pisze:Niebieska o co ci chodzi ty masz wiecznie jakis problem NIE MOZESZ PO PROSTU KUPIC TYCH KARNETOW I SIASC GDZIE CI SIE PODOBA PRZECIEZ TEGO NIKT NIE SPRAWDZA od 5 lat jakies problemy znajdujesz na poczatku chcialas chuliganow wypedzic ze stadionow , pozniej po lksie zlikwidowac pf , stowarzyszenie tez jeden wielki niewypal i posmiewisko na skale ogolnopolska pozniej cie 2 lata nie bylo i teraz znowy wkraczasz i sektory przebudowujesz z tym ostatnim to sie akurat z toba zgodze bo wiem ze bajzlu takiego nie powinno byc i powinien byc karnet rodzinny i jeden sektor dla tego ,ale dobrze wiesz ze w klubie pracuje 90% ochlaptusów i pogodz sie juz z tym ze tego nie zmienisz i siadaj gdzie popadnie miejsca na stadionie jest wciul !!! a z karnetami to nie wina sekretarek tylko prezesowej bo jej sie grafika nie spodobala i sama sie do tego przyznala na spotkaniu z GTW , przez te niedbalstwo o malo licencji bysmy nie dostali wiec chyba kazdy wie jak sprawa wyglada ...
Rany - mogłabym pomyśleć, że pracę o mnie piszesz ;)

A wracając do tematu, znam juz odpowiedź z klubu - będę mogła wejść bez problemu z córcią, ale zapytałam czy na pewno nie będzie żadnych problemów i czy będzie jakaś wzmianka na stronie - ma być więc pozostaje czekać na oficjalną informację :)

PS. Bardzo dziękują Paniom z klubu za pomoc - może to przeczytają

Sektorów może nie przebudowałam, ale coś udało mi się osiągnąć i to cieszy. A jeśli nie podobają Ci się moje problemy to jest taka opcja jak ignoruj. PozdRawiam.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

rsl_hks
Kontakt:

#37 Post autor: rsl_hks » 1 sie 2007, o 15:37

BARDZO MNIE TO CIESZY ZE PROBLEM SIE WYJASNIL
KAMIEN SPADL MI Z SERCA , MAM NADZIEJE ZE ROZKRECICIE WSPOLNIE TAM KINDER MLYN NA 9 ;)
Śmierć Konfidentom

ODPOWIEDZ