Myśle że my tez trochę jesteśmy odpowiedzialni za zaistniałą sytuacje. Każdy zdrowo myślący człowiek widział że okręt pod nazwą "Ruch" z kapitanem rogalą na czele tonie juz od dłuższego czasu. Niezrobilismy nic żeby sie zjednoczyc i pokazac gdzie mamy tego typu ludzi. Daliśmy się omamić tym przydupasom prezesa których juz jaoś na forum coraz mniej. Gksa nie chciała Lorensa i po kilku meczach wreczyli Edkowi walizke na pozegnanie. To mały gest, ale opisywany w całej polskiej prasie. A my co? Bluzgamy na rogale, obrażamy sie na siebie, bojkotujemy forum itp i gówno z tego jest. Zamiast zjednoczyc sie pomachać chusteczkami, zrobic demonstracje z taczkami dla tych bydlaków, napisać list otwarty do prasy, tylko płaczemy.
Jesli chodzi o gre naszych piłkarzy to widac że ci ludzie są wyraznie zle przygotowani motorycznie i kondycyjnie. Strata bramek w ostatnich minutach prawie każdego meczu wyraznie o tym świadczy. Moim zdaniem nie ma co pieprzyc o braku koncentracji i psychice. Jak ktos jest słaby fizycznie to niewytrzymuje 90minut i traci koncentracje ,ot cała prawda. Nie ma sie tez specjalnie czemu dziwic Ruch juz od dawna nie był na normalnym obozie przygotowawczym w przerwach miedzy rozgrywkami.
Za tydzień wszyscy na Polar z białymi chusteczkami!!! Zostały nam jeszcze tylko 3 mecze u siebie.
szczakowa-RUCH
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No a ja mam pytanko do obrażonego Petton ej niewiem ile masz lat i niechce cię obraźić (bo nieznam cię osobiście) ale z tego co teraz wywnioskowałem to jesteś strasznie ale to strasznie dziecinny , co obraziłeś się ? i zaco? każdy w którym płynie NIEBIESKA KREW coś chce zrobić dla naszego Klubu czy jest w niemcach czy nie czuje, że źle się dzieje i boli go to !!!a i jeszcze jedno mnie wqrwia w niektórych wypowiedziach forumowiczów! pieprzenie wkoło otym że osoba x nic nierobi żeby było lepiej ja naprzykład niedałem ani grosz na oprawe itp rzeczy, ale jestem na prawie każdym meczu u siebie i na prawie każdym wyjeździe i jakoś niemam odczucia że nic niezrobiłem dla swojego Klubu bo zrobiłem byłem z nim na dobre i nazłe ! i nieprzestałem jeździć i nieprzestane !!! pozdRo dla noRmalnych
Wielu forumowiczów mowi ze nalezy prezesa usunac. Sam jestem za tym nawet z uzyciem sily. Byc moze na mecz z Polarem bedzie cos symbolicznego tak jak Dorsi powiedzial. Obawiam sie jednak ze mecz z Polarem wygramy wysoko i narzekania na pseudozarzad ucichna lub zostana przgluszone. Bo przeciez po co mamy ich usuwac ze stolkow jak sa dobre wyniki???
Ludzie prosze was tylko o to ze jezeli wygramy z Polarem 10:0 to nie zaprzestawajcie kampanii antyzarzadowi
Chcialbym zeby cala Polska nas uslyszala.
PS w sumie z jednej strony wygrana z Polarem to 3 punkty, z drugiej przegrana jest chyba rownoznaczna z wiazdem po szatnie. Nie wiem co o tym myslec.
Ludzie prosze was tylko o to ze jezeli wygramy z Polarem 10:0 to nie zaprzestawajcie kampanii antyzarzadowi

PS w sumie z jednej strony wygrana z Polarem to 3 punkty, z drugiej przegrana jest chyba rownoznaczna z wiazdem po szatnie. Nie wiem co o tym myslec.
Buri ja Ci powiem co ja myślę. Ja już mam tego dośc prawdę powiedziawszy. W Ruchu nie raz było ,źle nie raz zapowiadało się na trzęsienie ziemi. Kilka dobrych wyników i tak jak mówisz był spokój patrzyć końcówka poprzedniego sezonu i początek nowego. Ale tak do ku*** nędzy nie może być non stop! Bo choć się coś poprawia - to na krótko, natomiast jak jest źle to lecimy już coraz bardziej.
Ja myślę ,że Ci co pisali ,że prezesa nie cchą - pod koniec poprzedniego seoznu, teraz, czy nawet jak spadaliśmy drugi raz z ligi ( morze myśleli bo tego forum nie było jescze) nie zmienili zdania do dzisiaj. Bo jeśli coś jest chore to trzeba to zacząć naprawiać, leczyć, a nie tylko "zalepiać dziury".
Ktoś tutaj dobrze napisał- gdzie Ci obrońcy prezesa na forum?? Chętnie chciałbym posłuchać ich argumentów na obronę prezesa teraz (ale nie zrzucania winy na brak kasy czy piłkarzy).
PS. Widziałem dzisiaj Wyrobka w tv3 w studiu gol .Cóż jego odpowiedzi mówią dla mnie same za siebie- w tym momencie p. Jurek jest po prostu bezsilny ,to jest moje zdanie w tym temacie.
Ja myślę ,że Ci co pisali ,że prezesa nie cchą - pod koniec poprzedniego seoznu, teraz, czy nawet jak spadaliśmy drugi raz z ligi ( morze myśleli bo tego forum nie było jescze) nie zmienili zdania do dzisiaj. Bo jeśli coś jest chore to trzeba to zacząć naprawiać, leczyć, a nie tylko "zalepiać dziury".
Ktoś tutaj dobrze napisał- gdzie Ci obrońcy prezesa na forum?? Chętnie chciałbym posłuchać ich argumentów na obronę prezesa teraz (ale nie zrzucania winy na brak kasy czy piłkarzy).
PS. Widziałem dzisiaj Wyrobka w tv3 w studiu gol .Cóż jego odpowiedzi mówią dla mnie same za siebie- w tym momencie p. Jurek jest po prostu bezsilny ,to jest moje zdanie w tym temacie.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pomysl z chusteczkami juz jakis czas temu ktos rzucil ja podchwycilem temat chcialem to zorganizowac(ogolnie wszystko zakupic itp.)liczylem ze h.inicjatywe poprze,radzion spytal sie w tej kwestii jego-jednak sie pomylilem gdyz h.sie na to nie zgodzil.tak wiec jesli cos to kazdy musialby miec w swoim zakresie chusteczki ale brak poinformowania o tym kibiców oraz brak jakiejkolwiek organizacji w tej kwestii spowoduje ze pomysl nie wypali(mam nadzieje ze jednak sie myle-ja chusteczke bede miał)ja mam nadzieje ze pilkarze wygraja w sumie ale mam tez nadzieje ze nie uspokoi to kibiców bo to bylby najgorszy scenariusz-jedne zwyciestwo i uspokojenie nastrojów.dlatego jesli mialby sie taki scenariusz sprawdzic to wolalbym bysmy nie wygrali i zeby drastyczne formy zostaly wdrozone w zycie.ktos tu podaje przyklad katowic i ich dzialania.tam wszyscy mowili jednym glosem lorens out u nas niestety nie wszyscy sa zgodni co do tego ze rogala powinien odejsc dlatego wydaje mi sie ze jak dlugo tak bedzie tak dlugo tak naprawde nie uda sie nic porzadnego zrobic przeciw rogali.a dlaczego nie wszyscy mowia jednym glosem w naszym klubie-odpowiedz jest w poscie Darka.a co do trenera- dajcie spokoj znajdzcie lepszego któy bedzie za friko pracowal dla Ruchu.wiec dzialajmy jak ktos mowi -racjonalnie-i robmy inicjatywy przy których niekoniecznie bedzie musiala byc zgoda h.i która nie bedzie miala miejsce na stadionie.to mysle ze my mozemy zrobic a inni wierze ze zrobia porzadek z rogala na stadionie,ale to juz nie moja dzialka ze tak powiem.przepraszam za tak chaotyczny post ale chcialem sie odniesc do wszytskich kwestii które mnie poruszyly w tej dyskusji.pozdRawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl