Miedź Legnica - Ruch Chorzów (28.04.2007 godz. 15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
bary

#286 Post autor: bary » 1 maja 2007, o 10:17

Pajace,jak tak dalej będziecie krytykować Wleciała,to dostaniecie Tochela Zagłębioka i będziecie mu dupa całować.
Co się ku*** z wami dzieje,drużyna gra wygrywa i jest liderem 2 ligi.
Cojest dla was naj ważniejsze klub,który ma szanse zagrać w 1 lidze,czy piłkarze,którzy jak każdy człowiek ma prawo czasami sie poczuć obrażony i poniżony.
Kibicujecie klubowi,o największych tradycjach w tym kraju !! , to właśnie wy zachowujecie się jak cioty,wygwizdując piłkarzy i obrażając się,że do was nie podeszli.
ps.w moim poście zwracam się do wszystkich,którzy są obużeni obecną postawą zespołu i trenera,innych przpraszam,jak poczuli się obrażeni.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#287 Post autor: gerhat » 1 maja 2007, o 10:54

slavo pisze:
Stary kibic pisze:Przepraszam ze znowu sie odzywam. Ale ja mam do Was pewna propozycje, wnioski wysnujcie sobie sami. Zobascie transmisje meczu na tvcom trzy razy. Moze zobaczycie cos , to cos jest podstawowym pytaniem dlaczego Ruch nie strzela bramek.
Przepraszam Efendi ale po mimo szczerych chęci na podstawie zapisu kamery nie zgłębiłem tajemnicy marnej skuteczności, w związku z powyższym zwracam się z uprzejmą prośbą o bezpośrednie i jasne podzielenie się ze mną Twoim odkryciem.

Z góry dzięki.

ps. transmisję obejrzałem grzecznie pięć razy
slavo poprostu stary kibic liczy na posada po Wleciałowskim dlatego snuje te propozycje, jak kożdy kto czyto te forum obejrzy ta relacja 5 razy to bydzie łącznie jakieś 50.000 razy, to napewno gęba Wleciałowskiego się znudzi a przy okazji i n ato 50 tys wyświetleń ktos się doszuko karnego wykonywanego do tyłu ino wiater zawioł bezto do bramki wleciało. Zresztą taki się już nalozł :lol:

Old kibic myśla że trocha poczucia humoru jeszcze mosz i nie przeczytom zaroz że się czepiom, prowokuja, gnymbia, mądrkuja itp itd bo to juz było. Tyn tekst to zwykło polewka równie idiotyczno jak twój post.

:krol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#288 Post autor: Patton » 1 maja 2007, o 10:57

Idiotyczne to sa te klotnie powoli. wyzywanie sie od pajacow itd. Szkoda slow...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Zablokowany