M.Wleciałowski "Chorzowianinem Roku 2006"

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: gerhat » 25 kwie 2007, o 10:43

Strup za kogo ty tu robisz? za ci**, konfidenta, plotkara, żelozkowao z magla czy gupio blondynka.
Mnie i wielu innych nie obchodzi z kim ty godosz o czym i czym sie podniecosz, tym bardzij żebyś te swoje anonimy pisoł na forum, bo zachowujesz sie jak ci** cichodajka tudziez mynda policyjno.
Nie obchodzi mnie w jaki sposób piłkarz G oddaje mocz, a zawodnik M robi kupa - ciebie widać to podnieco niebywale, jo za to wola swój świat idei w którym odnosza się do tego co jest na boisku a nie w chaźlu.

Czytających to przepraszam za słownictwo z kloaki, ale rozmowa na poziomie z tym gościem nie wchodzi w rachubę.

"Anonim jest dopuszczalny tylko w jednej sytuacji, gdy piszący go jest rzeczywiśce nikim"

J. Stroop

#17 Post autor: J. Stroop » 25 kwie 2007, o 10:55

Cipo z piekar uspokój się bo ch*** wiesz a z twojego ryja lecą gówna.

A to co grają na boisku to nic innego jak tylko wypadkowa tego co dzieje się na linii trener - piłkarze.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: kibol-siem-ce » 25 kwie 2007, o 11:20

te strup nie rób już siary na forum i gańby siemianowicom :evil: :!: mom nadzieja że na 3 ostrzeżenie żeś sie już zasłużył, bez pozdrowień
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: AdiC » 25 kwie 2007, o 11:26

Ktoś tu potrzebuje pilnego leczenia psychiatrycznego a my potrzebujemy jego zbanowania bo jak widza jego wpisy to mi sie niedobrze robi. Adminy - do dzieła.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 25 kwie 2007, o 13:29

już luzuja Lysy bo osobisto korespondyncja z Tobą nie nalezy do moich ulubionych zajęć co tylko potwierdzają twoje odmienne reakcje na mój post i strupa
jo jest niezmiernie szczynsliwy że rzykomy inaczyj

"Wszystko zostało juz nanpisane, na szczeście nie wszystko jeszcze pomyślane"

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#21 Post autor: L.G » 25 kwie 2007, o 15:21

Lysy pisze: osoby wiarygodne potwierdzają to co miał powiedzieć Pan Trener.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
komunikat jak z radia moskwa
na szczeście w XXI wieku obowiązują ciut inne kryteria wiarygodności, od standardów obowiązujących w czasach jakobińskich.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

tataR1970
Kontakt:

#22 Post autor: tataR1970 » 25 kwie 2007, o 15:34

Lysy pisze: osoby wiarygodne potwierdzają to co miał powiedzieć Pan Trener.I tym razem refleksje na temat tego pozostawiam samemu sobie.Wszystkiego dobrego Gerhat.
Osoby wiarygodne donoszą, że wszystkie wiarygodne osoby trujom fleki

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#23 Post autor: L.G » 25 kwie 2007, o 15:43

Lysy pisze: nie wiesz z kim rozmawiałem a ciepiesz te lole na prawo i lewo.
wisi mi z kim zes godoł, to twoj problym i twoja sprawa, podobnie jak kryterium tego co jest informacja wiarygodno, a co to som zwykle klachy.
Tak samo jak rozrózniom wątpliwosci co do warsztatu trynerskego Wlciała (kere som mom), od chamskego szkalowania i dopieprzania się wszyskego, z jego religijnoscią w piyrwszym rzyndzie.

ps. a tryner niy jest łod lubiynio przez grajków czy tym bardzi przez jakeś fałszywe pierdoły co to sie usmiechają na korytarzach, by za chwila opluć za plecami.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

COBRA

#24 Post autor: COBRA » 25 kwie 2007, o 16:11

No to w szatni nie zawesolo i jak tu potem maja byc wyniki,wadzcie sie w tej szatni kiedy chcecie ale nie w tym momencie panie trenerze.

bary

#25 Post autor: bary » 25 kwie 2007, o 16:27

Jak czytam niektóre posty to mam wrażenie,że ktoś specjalnie chce skłucić kibiców Ruchu,ale po co ?
Moze ktoś wie,że to forum czytają piłkarze i ze bedę też się kłucić,a co za tym idzie,ciulowo grać.
Na dzień dzisiejszy Wleciałowski jest trenerem Ruchu i nasz klub jest na najwyszym miejscu od kilku lat w 2 lidze,chyba ktoś już zapomniał o barażach w ostatnich latach.
Gratulacje dla Pana Wleciałowskiego,za "czlowieka roku" i mam nadzieje,że te same gratulacje będę mógł złożyć za 2 miesiące,z okazji awansu do 1 ligi.

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#26 Post autor: Martinezku » 25 kwie 2007, o 17:23

bary pisze:Jak czytam niektóre posty to mam wrażenie,że ktoś specjalnie chce skłucić kibiców Ruchu,ale po co ?
Mie tysz to wyglondo na zwadzynie na lini tryner-szpilery, tryner-kibice, kibice-kibice. Bo ciul wiy i choćby prowda by była to co ftos tam powiedzioł że tryner powiedzioł to może to być krecio robota coby nastawić kibiców przeciwko trynerowi. Im by na rynka boło coby kibice swoja złość za brak wyników skupili ino na Wleciałowskim. Niych sie lepi te mamlasy szpilery zawrom i robiom to za co majom płacone i to niy małe piyniondze. Połazić sie po szpilplacu ze rynkami we kapsach to umi kożdy z nos.

Jak tak dali bydzie zwada miyndzy nami na forum to koniec końców moze sie to przeniyś na estadio .Dojdzie jeszcze do tego że bydymy sie miynsym ciepać miyndzy sektorami.
Trocha muszymy ochłonońć kamraty kibice. Wciepnońć na luz i mieć nadzieja ,ze w Legnicy bydom 3 pkt, humor zaroz nom sie poprawi.
Pyrsk
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#27 Post autor: Bytom20 » 25 kwie 2007, o 17:30

Martinezku pisze:
bary pisze:Jak czytam niektóre posty to mam wrażenie,że ktoś specjalnie chce skłucić kibiców Ruchu,ale po co ?
Mie tysz to wyglondo na zwadzynie na lini tryner-szpilery, tryner-kibice, kibice-kibice. Bo ciul wiy i choćby prowda by była to co ftos tam powiedzioł że tryner powiedzioł to może to być krecio robota coby nastawić kibiców przeciwko trynerowi. Im by na rynka boło coby kibice swoja złość za brak wyników skupili ino na Wleciałowskim. Niych sie lepi te mamlasy szpilery zawrom i robiom to za co majom płacone i to niy małe piyniondze. Połazić sie po szpilplacu ze rynkami we kapsach to umi kożdy z nos.

Jak tak dali bydzie zwada miyndzy nami na forum to koniec końców moze sie to przeniyś na estadio .Dojdzie jeszcze do tego że bydymy sie miynsym ciepać miyndzy sektorami.
Trocha muszymy ochłonońć kamraty kibice. Wciepnońć na luz i mieć nadzieja ,ze w Legnicy bydom 3 pkt, humor zaroz nom sie poprawi.
Pyrsk
Oni biegają jakby byli po zjebie melanżowym. Przyłazi na szpil po 8 000 tysięcy ludzi a oni chodza po boisku bo bieganiem tego nazwać nie idzie.
Ale trenera by zwalniali niech się za gre wezmą a jak nie to dołożyć im troche treningów tak by nie mieli czasu ani sił na polityke.

ADAM.K

#28 Post autor: ADAM.K » 25 kwie 2007, o 23:13

elmer ty chyba mu ciagniesz........

ODPOWIEDZ