Smutne to i bolesne ale niesposób się nie zgodzić...WojtekO pisze:ja już nie wiem jak im pomóc... zostalo mi tylko chodzenie na mecze i darcie mordy RUCH TO MY A NIE WY:roll:
Jak pomóc RUCHOWI???
- vahanara
- Kontakt:
no cóż ale atmosfera w klubiku jest cacy prezesik zadowolony nawet tak dziadowata firma jak roboprojekt nas olała jeszce pare meczyków i jeden na drugiego bedzie nadawał jak to robiliw pierwszej lidze i po równi pochyłej w duł.Żal Mi tylko że obok w takiej Gieksie można było zachować
I lige a u nas nawet drugiej możemy miec problem .ZARZĄDZIE WEŹ SIĘ DO ROBOTY .
Jedno co mamy Dobry trener i paru obiecującuch młodych grajków
oprócz tego wiernych kibiców
I lige a u nas nawet drugiej możemy miec problem .ZARZĄDZIE WEŹ SIĘ DO ROBOTY .
Jedno co mamy Dobry trener i paru obiecującuch młodych grajków
oprócz tego wiernych kibiców
- vahanara
- Kontakt:
Cyt. GW dod. szczeciński :
"KOSZYKÓWKA. Około sto stargardzkich firm otrzymało ofertę współpracy z klubem. Jest to jeden z ostatnich pomysłów na uratowanie koszykówki w mieście.
Oferta reklamowa dla podmiotów gospodarczych jest bardzo bogata. Oprócz tradycyjnych bannerów wokół parkietu obejmuje również m.in. maszty przed halą, ściany obiektu (wewnątrz i na zewnątrz), bilety, możliwość organizowania konkursów podczas spotkań.
- Oferty rozwieźliśmy pod koniec ubiegłego tygodnia, w większości firm nie zastaliśmy dyrektorów. Mamy nadzieję, że od poniedziałku nasze propozycje będą rozpatrzone - mówi Piotr Biernikowicz, jeden z pomysłodawców akcji.
Zainteresowane firmy muszą kontaktować się bezpośrednio z klubem, który oczywiście poparł inicjatywę kibiców. - To nam nie przeszkodzi, a może pomóc - uważa Wojciech Bartczak, prezes klubu. - Sam jestem ciekaw odzewu.
Do późnego popołudnia w poniedziałek nikt się nie odezwał.
- Albo poprą i wesprą finansowo klub, albo wyrzucą ofertę do kosza - mówi Biernikowicz.
Sponsorów szukają kibice, gdyż w dalszym ciągu nie zakończyły się rozmowy klubu z Komfortem. Trwają już długo, a końca nie widać. Jednak im bliżej ligi, tym mniejsze szanse na zbudowanie mocnego składu. (...)"
To tak gwoli powrotu do tematu...
"KOSZYKÓWKA. Około sto stargardzkich firm otrzymało ofertę współpracy z klubem. Jest to jeden z ostatnich pomysłów na uratowanie koszykówki w mieście.
Oferta reklamowa dla podmiotów gospodarczych jest bardzo bogata. Oprócz tradycyjnych bannerów wokół parkietu obejmuje również m.in. maszty przed halą, ściany obiektu (wewnątrz i na zewnątrz), bilety, możliwość organizowania konkursów podczas spotkań.
- Oferty rozwieźliśmy pod koniec ubiegłego tygodnia, w większości firm nie zastaliśmy dyrektorów. Mamy nadzieję, że od poniedziałku nasze propozycje będą rozpatrzone - mówi Piotr Biernikowicz, jeden z pomysłodawców akcji.
Zainteresowane firmy muszą kontaktować się bezpośrednio z klubem, który oczywiście poparł inicjatywę kibiców. - To nam nie przeszkodzi, a może pomóc - uważa Wojciech Bartczak, prezes klubu. - Sam jestem ciekaw odzewu.
Do późnego popołudnia w poniedziałek nikt się nie odezwał.
- Albo poprą i wesprą finansowo klub, albo wyrzucą ofertę do kosza - mówi Biernikowicz.
Sponsorów szukają kibice, gdyż w dalszym ciągu nie zakończyły się rozmowy klubu z Komfortem. Trwają już długo, a końca nie widać. Jednak im bliżej ligi, tym mniejsze szanse na zbudowanie mocnego składu. (...)"
To tak gwoli powrotu do tematu...
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już mnie k..... morda boli od powtarzania tego samego: "CHCIEĆ TO MÓC". Wiem, że gadanie tego samego to nudne, ale gębę będę darł doputy, dopóki w Klubie który kocham nie bedzie normalności i zwykłej chęci działania...
PSEUDOZARZĄD, PSEUDODZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SERA ZE SPORTEM!, DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z RUCHEM!! POZWÓLCIE ZAJĄĆ SIĘ BNIEBIESKIMI KOMUŚ KTO SIĘ CHOĆ TROCHĘ NA TYM ZNA!!!
.......
K..... skoro przyrośliście do stołków to chociaż uczcie się od innych i weźcie się do roboty
PSEUDOZARZĄD, PSEUDODZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SERA ZE SPORTEM!, DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z RUCHEM!! POZWÓLCIE ZAJĄĆ SIĘ BNIEBIESKIMI KOMUŚ KTO SIĘ CHOĆ TROCHĘ NA TYM ZNA!!!

K..... skoro przyrośliście do stołków to chociaż uczcie się od innych i weźcie się do roboty
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- vahanara
- Kontakt: