WYJAZD NA PODBESKIDZIE!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
slawion

#31 Post autor: slawion » 31 sie 2003, o 01:30

Do Rommela ! Być może rozbawiło cię to , ale to Wy zaczęliście zupełnie niepotrzebne animozje między Wami , a nami ! Nikt z nas nie szukał , ale przez was się zaczeło :!: Nigdy już w Bielsku /przez was/spokojnie nie będzie :evil: :!: :evil: SZKODA :twisted:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: Wilus » 1 wrz 2003, o 09:24

Czytam post Slawiona i troche jest mi glupio, ze po wizycie w miescie, gdzie Ruch ma wielu sympatykow ( sam znam kilku ), takie zdanie na temat klubu i kibicow Ruchu niestety pozostanie. Moze powinismy sie zastanowic co nalezy zrobic, aby nasz wyjazd kojarzyl sie z dobrym dopingiem, kultura w stosunku do rywali, a nie bluzgami. Ruchu zaczelo jezdzic ostatnio troche wiecej, szkoda ze jakosc jest nie najlepsza.

Wilus

MSZ

żal

#33 Post autor: MSZ » 1 wrz 2003, o 12:02

Ciężko być bielszczaninem i fanem Ruchu. Szczerze mówiąc nie interesują mnie - bez urazy - przepychanki kibiców. Ja swoje wiem. Jestem całym sercem za Ruchem. Chłopakom z Cichej dziękuję za jedno. Że i ja miałem chwilę radości po bramce Cecota, choć podskakując ze szczęścia na trybunie naraziłem się na złośliwości moich ziomków. Ale wiecie co... Widać było, że kibice nie przypadli sobie do gustu, ale na trybunie był Wersal. Brawa dla Pana Gerarda! Brawa dla Niebieskich, gdy wchodzili na boisko na początku i po przerwie! Ruch ma w Bielsku-Białej wielu fanów i nic tego nie zmieni! Gramy dalej!

ODPOWIEDZ