Wleciałowski ?????? co dalej ???
Wleciałowski ?????? co dalej ???
No to chyba następna porazka powinna dać do myslenia czy a by Wleciał podoła zadaniu chyba NIE
jeżel czwarty mecz gra Bonk to Ja juz niemam słów ..
brak jakiegokolwieg pomysłu na gre i to ztak słabą Odrą Polonią W. napastnicy dno co ztego że lataja ile setek zmarnowali
gdzie ten RUCH z jesien gdzie walka
Dla Mnie czas się zastanowić ??? JEŻELI CHCEMY GRAĆ W OE !!!!!!! I TO SZYBKO
jeżel czwarty mecz gra Bonk to Ja juz niemam słów ..
brak jakiegokolwieg pomysłu na gre i to ztak słabą Odrą Polonią W. napastnicy dno co ztego że lataja ile setek zmarnowali
gdzie ten RUCH z jesien gdzie walka
Dla Mnie czas się zastanowić ??? JEŻELI CHCEMY GRAĆ W OE !!!!!!! I TO SZYBKO
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wleciał musi zostać! zobaczysz że jeszcze będziesz z niego zadowolony ile razu było tak że jechaliście (nie wszyscy) po nim równo a potem go uwielbialiście? Wleciał jest dobrym trenerem! Jak piłkarze zaczną grać jak jesienią jak chwycą ten rytm to będzie lepiej!!!
Trzeba wierzyć jak Jo wierza!!!
Trzeba wierzyć jak Jo wierza!!!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Jaki jest taki jest ale przygotowania juz wiadomo ze zdupil ...
W 3 pierwszych szpilach mamy dwie porazki , w calej zeszlej rundzie byly trzy ...
I nie interesuje mnie jak inni graja , Ruch Chorzow mial zdeklasowac stawke bo stac ta druzyne na to
Narazie jest na boisku wielkie gowno bez ambicji za przeproszeniem
W 3 pierwszych szpilach mamy dwie porazki , w calej zeszlej rundzie byly trzy ...
I nie interesuje mnie jak inni graja , Ruch Chorzow mial zdeklasowac stawke bo stac ta druzyne na to
Narazie jest na boisku wielkie gowno bez ambicji za przeproszeniem
-
- Kontakt:
Na pewno czas na męskie rozmowy w klubie. Bo z takam grom to nos Polonia rozje...
A porozmawiać trza nie ino z trenerem ale i z piłkarzami. Wg mnie Osiński i Adamski do rezerw na dłuższy czas (zbyt pochopne pozbycie sie Myszora i Balula). Janoszka dziś sie plątoł bo boisku bo graniem tego nazwać nie idzie. Grzybek mo 20% jesiennego zaangażowania. Ogólnie brak walki a najbardzij mnie wkur... te niecelne podania i półtora celnego strzału w całym szpilu.
Do piątku.
A porozmawiać trza nie ino z trenerem ale i z piłkarzami. Wg mnie Osiński i Adamski do rezerw na dłuższy czas (zbyt pochopne pozbycie sie Myszora i Balula). Janoszka dziś sie plątoł bo boisku bo graniem tego nazwać nie idzie. Grzybek mo 20% jesiennego zaangażowania. Ogólnie brak walki a najbardzij mnie wkur... te niecelne podania i półtora celnego strzału w całym szpilu.
Do piątku.
- Bytom20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak domnie to chyba zle przeprtocowali zima i cza to szybko z korygowac ale Wlecial mom nadzieja wie co robi!
wygrajom zais kilka szpili i wszysto bydzie po starymu(mom tako nadzieja
)
wygrajom zais kilka szpili i wszysto bydzie po starymu(mom tako nadzieja

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- SzaRlin
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyzby to było tak, że im bardziej atrakcyjne przygotowania tym słabiej ekipa gro?
bytomiaki mieli zgrupowanie u siebie na stadionie i tera ogrywają wszystkich jak chcą, Ruch bawił w Grecji i co?..... no właśnie czyzby się ino bawili???
A na rozliczanie Wleciała przyjdzie czas na koniec rundy. Jak nie awansujemy to chyba wiadomo co z nim bedzie :roll:
bytomiaki mieli zgrupowanie u siebie na stadionie i tera ogrywają wszystkich jak chcą, Ruch bawił w Grecji i co?..... no właśnie czyzby się ino bawili???
A na rozliczanie Wleciała przyjdzie czas na koniec rundy. Jak nie awansujemy to chyba wiadomo co z nim bedzie :roll:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
niewiem co Bonk robi na boisku bo napewno to nie idzie nazwac gra dno!!!! Grzybek fatalny mecz bardzo wolny wogole sie nie pokazywal a jak dostal pilke to ja od razu tracil. Jedynie z dobrej strony sie pokazali Ćwielong i Sokołowski którzy coś sie starali niestety 2 zawodników to za mało. Trzeba pomoc zawodnikom w tym trudnym momencie. Wszyscy na szpil z polonia minimum 10 tys!!!! Mom nadzieja ze wlasnie w tym meczu sie odblokujemy.
-
- Kontakt: