Ruch-KSZO

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#31 Post autor: vahanara » 25 sie 2003, o 14:36

Kogo widzę, kogo witam! Gerhat :lol: Myślałem żeś wyemigrował na Wyspy Wielkanocne :D :D :D

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: gerhat » 25 sie 2003, o 15:03

:lol: :lol: :lol:
wróciłem z urlopu, a wczesniej było jałowo na necie po spadku
Piast i Kszo zaliczyłem, teraz wybieram sie do Bielska.
Nareszcie jest o czym pisać, bo te nasze pisanie w poprzednim sezonie było dostosowane do poziomu gry naszych piłkarzy.

CYRAX

#33 Post autor: CYRAX » 29 sie 2003, o 11:37

hmmmm taka mała uwaga 10 uwazam aby zamkanc ,kibice którzy tam siedza niech sie przenasza na inne sektory.Po 2 ci co kupuja bilety za 5 maja byc w młynie a ci co nawet za 10 (młodzi) czy tez inni niech tez ida do młyna przeciez o to chodzi aby był bardzo dobry doping a nie takie cos jak było na kszo bo to było smieszne poprostu spiwała tylko czesc młynu czasmi porywami cały ale tak od niechcenia ,wiec panowie zastanówcie sie (oczywiscie nie wszyscy tylko ci co powinni) .Po 3 jak na stadionie nie było krzesełek to młyn był pełny az po brzegi!!!a teraz co sa krzesełka to wszyscy leca i sie zabijaja sami o siebie zeby ino se usiasc (nie kumam tego) . po 4 pomózcie tym kolegom co przygotuwuja oprawe ultRas aby była fajna atmosfera na szpilu(nawiazuje tu do postu radziona).No i tyle by chyba stykło panowie,mam nadzieje ze to sie polepszy wszystko na dobre.

P.S Czy nie uwazacie ze by było zajebiecie jak by kazdy szpil był prowadzony takim dopngiem jak było na meczu z Piastem :wink: :wink:

pozdRo

ODPOWIEDZ