Cracovia wyjazd
-
- Kontakt:
Witam...
Zanim (mam nadzieję licznie) przyjedziecie do Krakowa, zapraszam do obejrzenia zdjęć ze stadionu Cracovii...
W liczącej kilkaset zdjęć galerii są i takie jak na poniższym obrazku. Dokładnie taki widok będziecie mieć ze "swojego" sektora. Ta "górka" na horyzoncie to Kopiec Kościuszki... :-)

Po meczu zapraszam na http://www.teraz.pasy.prv.pl Zamieścimy obszerną (minimum 100 fotek) galerię z meczu Cracovia - Ruch.
Zanim (mam nadzieję licznie) przyjedziecie do Krakowa, zapraszam do obejrzenia zdjęć ze stadionu Cracovii...
W liczącej kilkaset zdjęć galerii są i takie jak na poniższym obrazku. Dokładnie taki widok będziecie mieć ze "swojego" sektora. Ta "górka" na horyzoncie to Kopiec Kościuszki... :-)

Po meczu zapraszam na http://www.teraz.pasy.prv.pl Zamieścimy obszerną (minimum 100 fotek) galerię z meczu Cracovia - Ruch.
-
- Kontakt:
A wiec jadąc od Zakopca :marc pisze:crac wielkie dzieki za zdjecie miło z waszej strony za wstepna goscinnosc .
mam pytanko jak dojechac najszybciej jadac zakpopianka od myslenic .
serdecznie pozdra. i do zobaczenia na szpilu
mijasz Carrfour/bedziesz miał go po prawej dojedziesz do pierwszego
ronda / mateczny/, na tym rondzie w lewo
cały czas prosto mijasz Zamek królewski na Wawelu
przejezdzasz Wisłe , ok 500 metrów masz skrzyżowanie /są tam tory tramwajowe /, zarazki za skrzyżowaniem robisz nawrotke i na
tym samym skrzyżowaniu w prawo, 50metrów pierwsza w lewo i jesteś na miejscu. Masz tam parking tam zaparkój swego bolida.
Od strony parkingu jest wejście dla gości .
Dziś sie dowiedziałem że prawdopodobnie bedziecie mogli na stadionie kupić coś do picia, zastanawiają sie jeszcze na szamką dla was ale z tym bedzie ciężko trza by wam tam ustawić stoisko i z tym podobno jest problem .
A wiec do jutra!!!!
Tylko bez dymów na stadionie , pały u nas tylko czekają na coś takiego aby nam stadion zamknąć./Są u cupiała w kieszeni a jemu sie nie podoba to że na Craxe chodzi tyle luda/