Piast? Druga liga????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
_MIKOLOW_

#1 Post autor: _MIKOLOW_ » 23 cze 2003, o 10:10

Kibiców sosnowca nie wpuśclili, ale zauważ, że to był wowczas mecz 3 ligowy. O ile się nie mylę w 2 lidze jest wymóg taki , że musza wpuszczać kibiców przyjezdnych, w przeciwnym razie są kary nałozone przez warszawke :!: I tak w to nie wierze, żeby nikogo z Ruchu tam nie bylo jak Niebiescy bydom tam grali :D

A propo, zna ktoś już kiedy rusza II liga (chodzi mi o konkretnom date), bo terminarza konkretnych meczy chyba jeszcze nie ma :?:

PozdRawiam

Santi

#2 Post autor: Santi » 23 cze 2003, o 13:47

Witam, rozmawialismy z dyrektorem i sam powiedzial to ze sektor dla gosci bedzie robiony, jest to wymog PZPN i mysle ze sektor dla gosci jest potrzebny do uzyskania licencji, aby przystapic do rozgrywek... pytanie oczywiscie bedzie na ile miejsc bedzie ten sektor ale to czas pokaze... wiec zapraszam kibicow Ruchu do Gliwic...

pierwsze mecze sa 9 sierpnia a slyszalem ze wlasnie pierwszy mecz Piast rozgrywa z Ruchem ale mysle ze to narazie tylko plotki wiec poczekajmy az bedzie ustalony terminarz...

pozdrawiam

Santi

#3 Post autor: Santi » 24 cze 2003, o 15:37

No na pewno sie u Was zjawimy na tym meczu i mam nadzieje ze sie dobrze zaprezentujecie, juz nie moge sie doczekac :)

pozdrawiam

Santi

#4 Post autor: Santi » 24 cze 2003, o 18:23

Moze te bluzgi byly niepotrzebne to fakt... ale ja nie rozumiem np Ciebie i nie tylko Ciebie ale tych ludzi ktorzy sa wlasnie np z Gliwic a sa za Ruchem lub Gornikiem, a maja klub w Gliwicach...

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: Konrad » 24 cze 2003, o 18:29

To chyba jesteś bardzo młody jak nie rozumiesz, hehe...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Santi

#6 Post autor: Santi » 24 cze 2003, o 23:47

No taki mlody to nie, ale gdyby ktos w Chorzowie byl za Gornikiem, chociaz i tacy tez sie znajda to jest to dla mnie bez sensu... poprostu wg mnie gliwiczanim powinien byc z klubem z Gliwic a czy bedzie to Piast czy Carbo czy moze Kolejarz to juz jego wlasna sprawa... no nic to do zobaczenia 16 sierpnia na Cichej... pozdro

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: jalboss » 25 cze 2003, o 07:52

Każdy kibicuje temu kto mu pasuje, więc nie rozumiem tego przyporządkowania, że kibic z Gliwic ma kibiciwać klubowi z Gliwic.

To jest właśnie urok sportu.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

marcyk
Kontakt:

#8 Post autor: marcyk » 25 cze 2003, o 09:15

Mieszkam w Nakle Sl. a sercem i duchem jestem za RUCHEM, wiec nie widze problemu w tym ze ktos z np. z Gliwic ne moze tez byc fanem niebieskich.
W Nakle mamy "Orla" w V lidze i tez bywam na ich meczach.
Nie macie innych problemow?

Viro

#9 Post autor: Viro » 25 cze 2003, o 11:23

Santi , a co powiesz o NAS
RODOWICI KATOWICZANIE :))))

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#10 Post autor: wolfik » 25 cze 2003, o 13:19

A ja mieszkam w Katowicach nie wyobrażam sobie abym mógł kibicować innej drużnie jak Ruch Chorzów 8)

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: hanys1920 » 25 cze 2003, o 13:36

tak wiec widac ze u kolegi z Piasta takie slowo jak fan-cluby nie istnieje
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Santi

#12 Post autor: Santi » 26 cze 2003, o 14:25

Istnieja dla mnie fan cluby ale to raczej tak jak jeden z poprzednikow ktory mieszka w Nakle Śl. gdzie sa druzyny V-ligowe, ale jest jak jest tego juz nikt na pewno nie zmieni... no ale dobra w tym temacie chodzi o zupelnie co innego, a nie kto gdzie komu kibicuje poza tym ten temat juz byl poruszany na kibice.pl...
pozdro NIEBIESCY !!!

ODPOWIEDZ