Nowa osoba od marketingu
-
- Kontakt:
Niebylo NIEBIESKICHMario_BATORY
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 12:50 pm
jA A TE KREPLE TO NAPEWNO TE NIEBIESKIE CO IM Z PREZENTACJI ZOSTAŁY HAHAHAHAHA JAK SMAKOWAŁY WOM HAHAHA
..............POZDRO..............

My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Viro napisał m. in.:
"trzeba zadbac tez o mlode pokolenie, szkoly itd. "
Piotruś Niebieski napisał:
"Wg mnie wazna jest promocja klubu i jego spotkan w radio, prasie, internecie i przede wszystkim w szkolach. Zorganizujmy jakas akcje plakatowania szkol, podstawowek i gimnazjow szczegolnie tam mozna pozyskac wielu mlodych kibicow co moze zaowocowac w przyszlosci."
W 100% zgadzam sie z tymi opiniami. Mogę spróbować załatwić spotkanie Niebieskich z młodzieżą na
Manhattanie w Piekarach Śl.- na pewno sie uda. Tylko kto z Niebieskich na takim spotkaniu może byc obecny, w jakim terminie i godzinach.
Jezeli ktoś może cos pomóc w tym temacie, proszę o info.
"trzeba zadbac tez o mlode pokolenie, szkoly itd. "
Piotruś Niebieski napisał:
"Wg mnie wazna jest promocja klubu i jego spotkan w radio, prasie, internecie i przede wszystkim w szkolach. Zorganizujmy jakas akcje plakatowania szkol, podstawowek i gimnazjow szczegolnie tam mozna pozyskac wielu mlodych kibicow co moze zaowocowac w przyszlosci."
W 100% zgadzam sie z tymi opiniami. Mogę spróbować załatwić spotkanie Niebieskich z młodzieżą na
Manhattanie w Piekarach Śl.- na pewno sie uda. Tylko kto z Niebieskich na takim spotkaniu może byc obecny, w jakim terminie i godzinach.
Jezeli ktoś może cos pomóc w tym temacie, proszę o info.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2006, o 09:52 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.
- żak
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chodze na prakty do podstawówki i jak miałem zajęcia z chłopakami z bali to pierwsze co sie mnie pytali to... za kim ide :shock: i padom im za Ruchem a oni to masz szczęście! I pokazują mi ręce a tam popisane Ruch Chorzów itd.
Tak więc potencjał jest duży, tylko z tymi chłopakami nie ma kto na szpile jeździć... no chyba że ojcowie czy braciki.
Tak przynajmiej jest w Mikołowie
Tak więc potencjał jest duży, tylko z tymi chłopakami nie ma kto na szpile jeździć... no chyba że ojcowie czy braciki.
Tak przynajmiej jest w Mikołowie
-
- Kontakt:
No dyc teraz duzo slychac co sie w tych szkolach wyprawio ze nauczycieli prowokujom a potym wszystko nagrywaja....a potym kolejny temat do "Pod Napieciem" :lol: :lol: :lol:pio17 pisze:rozdupił mnie ten cytat...... :lol: :lol: Ciekawe co by zrobili jakbs pedzioł ze z Gieksy jestesżak pisze:sie mnie pytali to... za kim ide :shock: i padom im za Ruchem a oni to masz szczęście!:D :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
Jak to co...jeszcze sie pytosz???...przecież to oczywiste...WYCIĄGNELI BY KOMINIARY I SPRZĘT Z KOLOROWYCH TORNISTRÓW I JAZDA HAHAHAHAHAHAHAHA 8) :lol: :twisted:pio17 pisze:rozdupił mnie ten cytat...... :lol: :lol: Ciekawe co by zrobili jakbs pedzioł ze z Gieksy jestesżak pisze:sie mnie pytali to... za kim ide :shock: i padom im za Ruchem a oni to masz szczęście!:D :lol:

.................POZDRO..................
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: