Dziekuje za poswiecenie !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

Dziekuje za poswiecenie !!!

#1 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 22:00

CHCIALEM PODZIEKOWAC DWUM ZAWODNIKOWM GORNIKA JAK WIADOMO GORNIK ZREMISOPWAL 1:1 ,ALE ZA WALKE CHCE PODZIEKOWAC MICHALOWI PROBIERZOWI I PIOTRU LECHU ,ZA TO ZE WLOZYLI W TEN MECZ Z garbusami ,wiesniakami DUZO SERCA !!!
JA WIDZIALEM TEN MECZ I NAPRAWDE IM ZALEZALO NA TYM ZEBY NASZ RUCH SIE UTRZYMAL ,WALCZYLI I TO MI SIE PODOBALO !!!

WIEM ZE WIELU Z WAS MOZE SIE ZE MNA NIE ZGODZIC ALE JA TO MAM GDZIES...JA CHCE IM PODZIEKOWAC CHOOC NIE WYGRALI TEGO MECZU . DZIEKUJE

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Konrad » 3 cze 2003, o 22:08

powiem tak- choć ci ludzie próbuja mi cały czas ro***erdolic kompa wirusami (jaki ten fuzah i inni są żałośni)- to stać mnie na to aby powiedziec- dziękuję za sportową postawę...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Mikoruch » 3 cze 2003, o 22:22

grali ok

19PABLO20

#4 Post autor: 19PABLO20 » 3 cze 2003, o 22:23

jestem ciekawy skad wiecie ze to była sportowa postawa bo według mnie mozna grac bardzo dobrze i wlacznie i zrobić wynik jaki sie ustaliło wczesniej i tak mi sie własnie wydaje że żabole przygrali w ciula i nie tylko w tym meczu ale w poprzednich tez oddali punkty i ch** z tym teraz bedziemy mogli pozwiedzać inne stadiony

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: hanys1920 » 3 cze 2003, o 22:32

pablo mozliwe ze gornik ten mecz mial ugadany ale ku*** co Ruch robil caly sezon .w hu** lecieli caly sezon chcieli zwol;inic Oresta zwolnili w niektore mecze pod kierownictwem mandrysza tez nie wkladali wszyskich mozliwosci, wiec o hu* tu gadka spadlismy na wlasne zyczenie i tyle
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

19PABLO20

#6 Post autor: 19PABLO20 » 3 cze 2003, o 22:36

no własnie hanys spadlismy i koniec to po ch** tyle tematów z tym zwiazanych i jeszce te same osby sie wspisuja w tych tematach paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolek
Kontakt:

#7 Post autor: Bolek » 4 cze 2003, o 00:09

Brzoza przeciepnij sie lepij na gornik i nie zakladej takich gupich tematow
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#8 Post autor: wolfik » 4 cze 2003, o 00:21

A ja bym chciał żeby Niebiescy grali chociażby z takim zaangażowaniem jak dzisiaj Górnik.

qba
Kontakt:

#9 Post autor: qba » 4 cze 2003, o 00:24

Bolek pisze:Brzoza przeciepnij sie lepij na gornik i nie zakladej takich gupich tematow
Byles na spielu??

Jesli nie to spiesze doniesc, ze Michał Probierz grał tak jakby chodziło o jego utrzymanie sie w lidze. Sprawiał wrażenie jakby sam chciał wygrać mecz, a poza tym wp***dolić połowie składu tych wieśniaków z Jaworzna. No a gdyby Piotrek Lech w samej końcówce strzelił tora po głowce to chyba jemu postawiliby pomnik na Rynku zamiast Redena :wink:

Pozdrawiam

qba

_MIKOLOW_

#10 Post autor: _MIKOLOW_ » 4 cze 2003, o 02:05

Głupie pi***olenie i dziekowanie pilkarzom Gornika :!: Nie wygrali i ch** Im W Dupe, a czy Piotrek Lech tym wyrzutem z "piatki" wprost pod nogi pilkarza Szczakowej chcial zablysnac czy nie, to nie piszczcie ze aż tak fest sie angażowoł !!
PozdRo

Pepek
Kontakt:

#11 Post autor: Pepek » 4 cze 2003, o 08:52

Ja tez wam dziekuje za dobra gre! Ale spadlismy na własne zyczenie, wszystko zaczyna sie od złej atmosfery w szatni :cry: ! Piłkarze nie dostaja pieniedzy i nie maja z czego żyć :cry: ! Ale mam nadzieje ze za rok bedziemy znowu w ekstraklasie !

Nadejdzie Wiosna I Lepsze Czasy Powróci Ruch Chorzów Do Ekstraklasy !

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#12 Post autor: 19r20 » 4 cze 2003, o 09:09

żabole walczyli na pół wgizdka

walczyć można ale wynik od początku był znany

ruch sam sobie winny

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: gerhat » 4 cze 2003, o 19:02

Czapki z głów dla Potrka Lecha, Prasnala, Probierza (po tym meczu przydeomek "judasz" juz jest nieaktualny) i spółki. Dziekujemy za walkę i poświęcenie do ostatniej minuty. Bylismy i widzieliśmy.
Różnicie się od tych popaprańców w sektorze Górnika, którzy bili brawo jak Jaworzno strzelało karnego. To większa tragedia dla tego zasłuzonego klubu, aniżeli nasz spadek.
Byłem trzy lata temu w Radzionkowie (mieszkam 200m obok ich stadionu) i teraz w Jaworznie. Te mecze różniły sie tylko zachowaniem kibiców, my bilismy brawo jak Śrutwa dobijał Cidry, a popaprańcy z zabrza bili brawo jak tracili gola.

ODPOWIEDZ