Spotkanie z Mariuszem Śrutwą

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#91 Post autor: Mirek » 4 lip 2006, o 14:41

WOJTEKK pisze:Wleciol z takim slicznym i milym charakterem na ksiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEBIESKO -trener mial taktyke????SADIK pieknie to ujales :wink:
a chciołbyś mieć takiego księdza???

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: jajo » 4 lip 2006, o 14:42

a co Ty tak z tym ksiedzem i Kosciolem - trzeci post z rzedu. Chyba to nie ma az tak szerokiego zwiazku, zeby pisac o kosciele w kazdym poscie i tym, w ktorej lawce siedzi trener
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Pavlique
Kontakt:

#93 Post autor: Pavlique » 4 lip 2006, o 14:56

Ludziska niy popadejmy w paranoja, bop skjoro zwyciynstwa były yno skuli tego ze to piłakzre grali jak chcieli a niy jak chcioł tryner to po kigo wogóle tryner je poczebny...
Przi całym szacunku do Mario bez przesady jo Wos ptrosza..
A jo tyż sie pochwola ze znom Wleciała osobiście i co z tego, akurat mie sie z nim dobrze zawdy godało... a ze możno mo nieco wiyncyj w IQ niż średnia wśród piłkarzy, kibiców... no cóż... potym je ciynżko sie dogodać...
Pozdr
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#94 Post autor: ruchowiec71 » 4 lip 2006, o 16:43

sadik pisze:oj Niebieska byś była na spotkaniu to bys wiedziala ze jak my grali tak jak trener chcioł to efekty było widac na szczakowiance... a jak by grali tak jak piłkarze chcieli to 10 meczy bez porazki było.... ale coz... 8)
No własnie i po to było całe spotkanie żeby powiedziec kibicom że to zasługa Mariusza a nie ternera ze tak grał Ruch. MNie nie ni ebyło na psotkaniu mam troche daleko a oststanimi czasu byłem troche i nie dałem rade. Na mecze dam. Do Mariusza Śrutwy miałem cały czas wielki szacunek nawte jak źle grał a na forum był przez 90% obrażany. Tylko że powoli trace jego wypowiedziami i z niecierpliwoscia czekam co prasie powie. Działacze sie nie ppisali tylko że Mariusz równiez. A to że my grali jak grali na poczatku sezonu - jesazcze nie widzialem drużyny która by cała runde grała super. My poczatkiem mielsmy gorszy a końcówke supera teraz bedzie jeszcze lepiej.
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Stary kibic

#95 Post autor: Stary kibic » 4 lip 2006, o 16:45

Momemen teraz to chyba juz nikt nic nie wie. Kosciol.ksiadz, zawodnicy grali jak chcieli to 10 meczy bez porazki byly.

Przepraszam czy ztego idzie cos zrozumiec?
Nie idzie bo nie jest sie rzekomo w temacie. A ze nie jest sie w temacie ,bo nie bylo mnie ,Ciebie na" tajemniczym " spotkaniu. Oto colko prowda ludkowie.

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#96 Post autor: Anmael » 4 lip 2006, o 16:55

A tam - nie ma co gadac; kto chcial to sobie przyjechal i posluchal, a kto naprawde nie mogl a zna kilka osob na Ruchu to pewnei sie dowiedzial, zreszta pewnei wystarczy sie przejsc po placu i popytac jak co poniektorym az tak zalezy zeby sie dowiedziec

no a do Bizaka szacunek tez :wink:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#97 Post autor: Patton » 4 lip 2006, o 16:56

Dokladnie - oto colko prowda :)

ruchowiec - naucz sie czytac, to zasluga druzyny!! A druzyna to jednak wiecej pilkarzy niz sam Srutwa!!

P.S. Zamknijcie ktos ten temat, ja zostane posadzony o stronniczosc. spotkanie sie odbylo, zainteresowani byli i co chcieli uslyszeli. Z kolei osoby, ktore nie byly, bo nie mialy o czym dyskutowac z Mariuszem, badz tez nie widzialy sensu, niech nie maja teraz setek pytan, czy tez pretensji.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#98 Post autor: L_M » 4 lip 2006, o 17:07

Temat zamkniety

Zablokowany