a chciołbyś mieć takiego księdza???WOJTEKK pisze:Wleciol z takim slicznym i milym charakterem na ksiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEBIESKO -trener mial taktyke????SADIK pieknie to ujales
Spotkanie z Mariuszem Śrutwą
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ludziska niy popadejmy w paranoja, bop skjoro zwyciynstwa były yno skuli tego ze to piłakzre grali jak chcieli a niy jak chcioł tryner to po kigo wogóle tryner je poczebny...
Przi całym szacunku do Mario bez przesady jo Wos ptrosza..
A jo tyż sie pochwola ze znom Wleciała osobiście i co z tego, akurat mie sie z nim dobrze zawdy godało... a ze możno mo nieco wiyncyj w IQ niż średnia wśród piłkarzy, kibiców... no cóż... potym je ciynżko sie dogodać...
Pozdr
Przi całym szacunku do Mario bez przesady jo Wos ptrosza..
A jo tyż sie pochwola ze znom Wleciała osobiście i co z tego, akurat mie sie z nim dobrze zawdy godało... a ze możno mo nieco wiyncyj w IQ niż średnia wśród piłkarzy, kibiców... no cóż... potym je ciynżko sie dogodać...
Pozdr
I'm a man who walks alone
- ruchowiec71
- Kontakt:
No własnie i po to było całe spotkanie żeby powiedziec kibicom że to zasługa Mariusza a nie ternera ze tak grał Ruch. MNie nie ni ebyło na psotkaniu mam troche daleko a oststanimi czasu byłem troche i nie dałem rade. Na mecze dam. Do Mariusza Śrutwy miałem cały czas wielki szacunek nawte jak źle grał a na forum był przez 90% obrażany. Tylko że powoli trace jego wypowiedziami i z niecierpliwoscia czekam co prasie powie. Działacze sie nie ppisali tylko że Mariusz równiez. A to że my grali jak grali na poczatku sezonu - jesazcze nie widzialem drużyny która by cała runde grała super. My poczatkiem mielsmy gorszy a końcówke supera teraz bedzie jeszcze lepiej.sadik pisze:oj Niebieska byś była na spotkaniu to bys wiedziala ze jak my grali tak jak trener chcioł to efekty było widac na szczakowiance... a jak by grali tak jak piłkarze chcieli to 10 meczy bez porazki było.... ale coz... 8)
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
Momemen teraz to chyba juz nikt nic nie wie. Kosciol.ksiadz, zawodnicy grali jak chcieli to 10 meczy bez porazki byly.
Przepraszam czy ztego idzie cos zrozumiec?
Nie idzie bo nie jest sie rzekomo w temacie. A ze nie jest sie w temacie ,bo nie bylo mnie ,Ciebie na" tajemniczym " spotkaniu. Oto colko prowda ludkowie.
Przepraszam czy ztego idzie cos zrozumiec?
Nie idzie bo nie jest sie rzekomo w temacie. A ze nie jest sie w temacie ,bo nie bylo mnie ,Ciebie na" tajemniczym " spotkaniu. Oto colko prowda ludkowie.
- Anmael
- Kontakt:
A tam - nie ma co gadac; kto chcial to sobie przyjechal i posluchal, a kto naprawde nie mogl a zna kilka osob na Ruchu to pewnei sie dowiedzial, zreszta pewnei wystarczy sie przejsc po placu i popytac jak co poniektorym az tak zalezy zeby sie dowiedziec
no a do Bizaka szacunek tez
no a do Bizaka szacunek tez

...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
- Patton
- Kontakt:
Dokladnie - oto colko prowda
ruchowiec - naucz sie czytac, to zasluga druzyny!! A druzyna to jednak wiecej pilkarzy niz sam Srutwa!!
P.S. Zamknijcie ktos ten temat, ja zostane posadzony o stronniczosc. spotkanie sie odbylo, zainteresowani byli i co chcieli uslyszeli. Z kolei osoby, ktore nie byly, bo nie mialy o czym dyskutowac z Mariuszem, badz tez nie widzialy sensu, niech nie maja teraz setek pytan, czy tez pretensji.

ruchowiec - naucz sie czytac, to zasluga druzyny!! A druzyna to jednak wiecej pilkarzy niz sam Srutwa!!
P.S. Zamknijcie ktos ten temat, ja zostane posadzony o stronniczosc. spotkanie sie odbylo, zainteresowani byli i co chcieli uslyszeli. Z kolei osoby, ktore nie byly, bo nie mialy o czym dyskutowac z Mariuszem, badz tez nie widzialy sensu, niech nie maja teraz setek pytan, czy tez pretensji.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- L_M
- Kontakt: