pilkarze,trenerzy,dzialacze!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
pko

#16 Post autor: pko » 16 maja 2003, o 14:29

radzion wiem czytalem wczesniejsze texty ale zarzuciles ze wiekszosc weszla za free i jeszcze bucza co jest niezgodne z prawda bo wiekszosc spedzona na 5 kupila bilety malo tego kupujac podala sektor na ktorym CHCA siedziec
nikt nie torpeduje posuniec klubu kibica tylko zwraca uwage ze nie nalezy uszczesliwiac kogos na sile a potem byc zdziwionym ze sie nie podobalo

MOWIE JASNO na meczu ze szczakowa poziom ultras byl bardzo slaby i jezeli mam byc szczery jaworzno jak na klubik ktory wlasciwie kibicow zebral w rok mial wcale niezla oprawe (choc tez sylwestrowo noworoczna)

pozdrawiam i teraz odwzajemnie sie mowiac zyjcie dalej w przekonaniu ze jest niezle

choRz
Kontakt:

#17 Post autor: choRz » 16 maja 2003, o 15:21

slowa radziona:

"...Narzekacie ciagle na pilkarzy,mi to rowniez sie zdarza,ale mam takie pytanie:dlaczego do 88 minuty meczu ze szczakowianka ich tak chwaliliscie ze niby graja bardzo doby mecz a po stracie bramki juz krzyczycie ze sa lamagami,frajerami itd.??gdyby nie stracili tej bramki to by wszystko bylo ok?czemu pilkarza kktory dajmy na to zszedl wczesniej wychwalacie, bijecie brawo,a po meczu za to ze zespol zremisowal rzucacie miesem?? ..."

Pokaz mi jednego, ktory do 88 minuty chwalil zawodnikow ?? Ja slyszalem same slowa krytyki - i racja bo sie na to nie dalo patrzec'
a druga sprawa o tym pilkarzu ktory zszedl wczesniej i bito mu brawo a potem na niego rzucano miesem (mam wrazenie ze np. myslales to piszac o bizackim) - przeciez te bicie brawa nie bylo podziekowaniem dla bizackiego - to byly brawa ze wreszcie mandrysz ruszyl tym pustym lbem i zrobil zmiane ktora sie prosila prynajmniej od 1 minuty drugiej polowy - bizacki dostal spora krytyke ze strony trybuny podczas tych braw - i niech go nikt nie broni bo byla w pelni zasluzona
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: gerhat » 16 maja 2003, o 15:57

choRz, nie wiem na co nie dało się patrzeć, ja widziałem dobre widowisko, raziła oczywiście nieskuteczność, ale okazuje się że 4 seki i kilka przebjowych akcji to za mało. Zwłaszcza mając w pamięci wcześniejsze mecze niebieskich. Nie mów więc ze nie dało się patrzeć, bo to radzion ma rację, że wynik determinuje ocenę gry, gdyby zostało 1:0 to oceny gry napewno byłyby inne.

Co do bizaka, to pierwszą połowę miał fatalną, natomiast w drugiej kilka razy pociagnął i uczestniczył w tych akcjach, które były stwarzane, ja biłem mu brawo za wysiłek, a nie z szyderstwa. Zresztą jego zmiennik Molek, nie pokazał nic poza jednym niecelnym strzałem.

ukasz77
Kontakt:

#19 Post autor: ukasz77 » 16 maja 2003, o 16:24

Ja tak samo nie byłem zachwycony grą i wynikiem aż do 88 minuty, i uważam że jeśliby udało się dowieżć 1-0 do końca to powiedziałbym że mieliśmy dużo szczęścia(cz.kartka).

Viro

#20 Post autor: Viro » 16 maja 2003, o 16:50

jezeli chodzi o kibicow to wolalbym zeby mlyn byl przeniesiony tak jak sugeruje pko na prosta tak jak bylo kiedys
uwazam ze to bylo dobre miejsce

co do zarzadu - out
co do pilkarzy to trzeba byloby przeprowadzic selekcje

ODPOWIEDZ