i to cie tak bawi , ku*** zle sie dzieje na Ruchuspyru pisze:A jak nie bedziecie chcieli to i tak przyjdziecie :lol:
Ruch Chorzów - Piast Gliwice 31.05 godz. 19.00
-
- Kontakt:
To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Już to napisałem w innym poście i w innym temacie, ale powtórze: wszyscy efektowne oprawy Ruchu traktują jak "dobro wspólne", ale ruszyć dupy do młyna to już nie łaska.... Korona z głowy spadnie !!!!!! Ilu z was ma na tapecie na kompie jakiś element oprawy ??? Ilu z was zapewne wróci za pare lat do wspomnień drugoligowych oglądając fotki z opraw ??? Zastanówcie się czy to tak wiele ... 90 minut !!!!!!!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- ruchowiec71
- Kontakt:
A mnie prawdopoodnie ku.... nie bedzie bo na wesele musze isc i to w takimeczu. na jakies parkiety bylem a mecz zpolonia mnie minie. a moze cos wykonbinuje - ale żeby sie na 4 godzinki z wesela urwac hmmmStona pisze:i jedni i drudzy maja swoje racje.....nie wiem co będzie z nowu z wejściem na ,,10" w meczu z Polonią. Jedno moge powiedzieć, że jesteście wszyscy potrzebni w tym meczu na ,,7" , szykujemy oprawę, której jeszcze na Cichej nie byłolicze na 7-8 tysięcy, tak co by niebyło problemu zapelnić sekorów 7-8 i 10.
pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chciałem troszeczke humoru wprowadzić pomiędzy te wasze posępne posty.
Poza tym to jest sarkastyczne nawiązanie do ostatniego zdania które napisał Esiu. Myśmy już prosili wiele razy o różne rzeczy i odzewu nie było praktycznie żadnego. Bo tutaj sobie można prosić a i tak każdy ma cie w d.... . Jeżleli tak Cie to kolego koloR uraziło to przepraszam najmocniej.
Poza tym to jest sarkastyczne nawiązanie do ostatniego zdania które napisał Esiu. Myśmy już prosili wiele razy o różne rzeczy i odzewu nie było praktycznie żadnego. Bo tutaj sobie można prosić a i tak każdy ma cie w d.... . Jeżleli tak Cie to kolego koloR uraziło to przepraszam najmocniej.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- wolfik
- Kontakt:
Piast mimo wszytsko byl jedna z lepszych druzyn jakie ostatnio widzialem na Cichej, te 5 bramek to powinni stracic raczej Radomiak czy Drwęca. Fajnie ze tyle strzelamy, a ostatnia brame Pepe "stadiony swiata". To mysmy chyba strzelili najwiecej bramek na wiosne. Nasi w tym spotkaniu zagrali bardzo konsekwentnie w obronie, Piast dodchodzil do pola karnego i tam juz nie mial co zrobic z pilka. Pasnik ekstra coraz lepiej sobie radzi na przedpolu. A Ten kto sprowadzil do Ruchu Makucha powinien jakas ekstra premie dostac.
Ogolnie szkoda ze nie gramy barazy w tym roku, bo chcialoby sie poogladac Ruch w akcji
Ktos tu przypomnial zeszloroczny mecz z LKS-em o tej samej porze, wypada sobie teraz zyczyc zeby za rok 31 Maja Ruch gral z Sosnowcem. Ale tak przypominajac sobie atmosfere tego meczu z LKS-em i ogladajac zdjecia z tamtego meczu widac jak bardzo przez ten rok poszlismy do przodu.
Ogolnie szkoda ze nie gramy barazy w tym roku, bo chcialoby sie poogladac Ruch w akcji

Ktos tu przypomnial zeszloroczny mecz z LKS-em o tej samej porze, wypada sobie teraz zyczyc zeby za rok 31 Maja Ruch gral z Sosnowcem. Ale tak przypominajac sobie atmosfere tego meczu z LKS-em i ogladajac zdjecia z tamtego meczu widac jak bardzo przez ten rok poszlismy do przodu.
- Schlesien
- Kontakt: