tez to pamietam. natomiast liczba podawana przez prase jest liczba zaokraglana od tej, jaka podaje klub. wczoraj podal 2888 i dlatego pisze sie 3 tys. wiekszosc gazet nie pisze juz na oko - niestety. bo teraz na wyrazna prosbe Ruchu pisza taka liczbe jaka podaje sie na konferencji, zaokroaglana oczywiscie o te paredziesiat osobheli pisze:tak tylko, że z tego co ja pamiętam to jak były kołowrotki, jak zech był bajtlem, no może zaś nie aż tak dawno, ale jak kilka razy właziłem darmowo, to mi kazali wtedy przejść obok kołowrotka, nie wiem po co ale tak było.wolfik pisze:tyle, ze media nie podaja wartosci podawanej przez klub 2800 costam, tylko swoja pewnie szacunkowa przewaznie 3-3,5 tys., zreszta od kilku lat rozne media podaja rozna wartosc frekwencji na podstawie nia liczby sprzedanych biletow, a oceny dziennikarza. A tak jak pisze Simone wartosc frekwencji podawanej w mediach ma znaczenie, zwykle kolowrotki rozwiazalyby ten poblem.
Sprawa obniżenia cen biletów
- L_M
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak przy okazji kołowrotków bo już dawno miałem zapytać o to, czy systemy bramek wejsciowych z elektroniczbnymi biletami i kołowrotkami, które zafundowoł nom Rogala momy traktowac jako nowoczesno sztuka postindustrailno czy tez beda kiedykolwiek spełniac jeszcze swoja funkcja. Na chwila obecno spełniaja rola łat w zardzewiałych płotach, łat z wykorzystaniem aluminium i elektronki, co wydaje się na wskroś nowoczesnym rozwiazaniem.
Lukas z racji Towich koneksji mógłbyś zapytać ile ten pomysł wymiany zardzewiałych furtek nos kosztowoł i czy momy w zwiazku z tym jeszcze jakiś dług do spłacenia.
Możeby wówczas w ramach redukcji długów wymontowac te urzadzenia i wysłac na Reymonta, niech Rogala sobie nimi gabinet upiekszy
Lukas z racji Towich koneksji mógłbyś zapytać ile ten pomysł wymiany zardzewiałych furtek nos kosztowoł i czy momy w zwiazku z tym jeszcze jakiś dług do spłacenia.
Możeby wówczas w ramach redukcji długów wymontowac te urzadzenia i wysłac na Reymonta, niech Rogala sobie nimi gabinet upiekszy
- L_M
- Kontakt:
zapytam co i jak dokladnie z tym calym sprzetem, na dzien dzisiejszy wiem ze urzadzenia nie sa uzywane/sa demontowane, bo po pierwsze jest chyba dlug wobec tej firmy (transcom?), po drugie oni zycza sobie za kazdy bilet 3,5 bodajze, na co klubu nie stac, a nawet gdyby bylo stac to placenie tego byloby glupota. ale tak jak mowie, postaram sie rozwiac jak najszybciej te wszystkie 'chyba' choc robson jakis czas temu na swojej stronie mnie uprzedzil z cala sprawagerhat pisze:Tak przy okazji kołowrotków bo już dawno miałem zapytać o to, czy systemy bramek wejsciowych z elektroniczbnymi biletami i kołowrotkami, które zafundowoł nom Rogala momy traktowac jako nowoczesno sztuka postindustrailno czy tez beda kiedykolwiek spełniac jeszcze swoja funkcja. Na chwila obecno spełniaja rola łat w zardzewiałych płotach, łat z wykorzystaniem aluminium i elektronki, co wydaje się na wskroś nowoczesnym rozwiazaniem.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow-online.pl/?id=399
jo ich nie widzioł an ardomiaku, ale moze kajs jeszcze ni zdązyli zdemontowac, bo jo raczej właza od razu piyrwszom bramą
jo ich nie widzioł an ardomiaku, ale moze kajs jeszcze ni zdązyli zdemontowac, bo jo raczej właza od razu piyrwszom bramą
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dzieki,
nie wiedzaiłem że temat juz podjął robson.
Ciekawe ile łacznie to Ruch kosztowało ale napewno ponad bańka, w normalnej firmie członkowie zarzadu odpowiadają za niegospodarność i w związku z niekorzystnym zawieraniem umów znalazłby się zapewne jakis paragraf na rogalika, zwłaszcza że skutki dla Ruchu sa opłakane finansowo i sportowo (miecz z ujemnymi punktami jest przez ta umowa znacznie ostrzejszy).
nie wiedzaiłem że temat juz podjął robson.
Ciekawe ile łacznie to Ruch kosztowało ale napewno ponad bańka, w normalnej firmie członkowie zarzadu odpowiadają za niegospodarność i w związku z niekorzystnym zawieraniem umów znalazłby się zapewne jakis paragraf na rogalika, zwłaszcza że skutki dla Ruchu sa opłakane finansowo i sportowo (miecz z ujemnymi punktami jest przez ta umowa znacznie ostrzejszy).
-
- Kontakt: