Swoja decyzja,ze Zagłebie mu dało lepsza oferte stracił u mnie bardzo duzo-jezeli to jest prawda.Mimo wszystko liczyłem,ze obejmie to stanowisko a potem skupi wokół siebie pare osób i ro***erdoli całe towarzystwo,stwarzajac nowe warunki i atmosfere wokół RUCHU.Jezeli chodzi tylko o kase lepsza,która mu zaoferowali to dla mnie nie moze sie utozsamiac JAKO NIEBESKI SERCEM TRENER,bo takowy podjał by sie nawet walki z wiatrakami byle uratowc RUCH a tak to jest moje zdanie.Jakie sa wasze opinie
aha i jak sie zawiazuje koalicje zazwyczaj z wieksza iloscia ludzi to mozna smiało sie pokusic po skuteczny strajk,a raczej sobie nie pozwola aby wogóle Ruch pozostał bez piłkarzy z pierwszej lub drugiej druzyny w lidze
No strajk to chyba nie jest najlepsze rozwiazanie w tej chwili. Zreszta patrzac na to co oni graja to mozna miec wrazenie, ze to jest jakas forma protestu.
Nie wydaje mi sie by LORENS olal RUCH z tego co sie orientuje to juz pare razy mial problemy bedac trenerem naszych z wladzami poprostu nie mial wolnej reki w poczynaniach i chyba tyljko o to chodzilo
Edek Niebieski??? hmm jednak NIE!!!pieniadze jednak sa najwazniejsze!!! z drugiej strony nie znam sprawy od wewnatrz tzn stosunki prezes vs. Lorens??? narazie trza sie zadowolic Mandryszem
Nierozumie facet tyle kasy ma ,a idzie do Zagłębia bo wiecej kasy dostanie niz w Ruchu ?!?!?!?!?!?!?!?!?Widać w doma chyba internetu niema i nie czyta naszych postow !!! WIEKSZOSC Z NAS CHCIALA ABY TO ON ZOSTAL TRENEREM RUCHU WSZYSCY W NIEGO WIERZYLI ,A ON TU TAKA REZC ROBI :roll: