Stad takie info w Sporcie.
Jak sie myla, to mnie poprawcie

odeśla cie postu Gerhata. Tam mosz czorno na biołym co jest kryje pod pojeciem "hilwa" "zulia" itd. Jesli w dalszym ciągu niy pojmujesz, że tu niy chodzi absolutnie o papior ze szkoły !!! to twoj problym . ( i żodyn papior magistra ci niy pomoże)Patton pisze:Lowca - ja Ci dalem ostrzezenie. Widze, ze lubujesz sie w obrazaniu innych, nawet tych wieczorowych licencjatow ( to tez sa kibice Ruchu!! ), czy tez wyksztalconych w kierunku gospodarka sciekami ( czym sie rozni od np. ekonomisty? To zawod, to zawod... ). Do tego ciagle czepianie sie czy to Nu, czy to mlyna. Napisalem wyraznie - zasluzyles na bana, ale dostales tylko ostrzezenie. Zreszta nalezalo Ci sie juz od dawien dawna. Jezeli traktujesz ludzi w ten sposob, to wspolczuje Twoim dzieciom - oby wszystkie mialy tytul doktora zarzadzania i marketingu, bo w przeciwnym razie chyba je zostawisz... PozdRawiam ( jeszcze nie mam magistra, wiec wybacz mi ta daleko idaca bohaterskosc... ).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Zelu pisze:ku*** pi***olone wsioki z was są je***e buraki mówicie że Jaworzno to wieś a popatrzcie ku*** na siebie je***e ch*** nawet polskiego nie znacie Auwiderzejen.Ja weam ku*** wpierdole aż miło każdego po koleji chujociągi obsrane.
z kim ??? z Tobą z Patonem )))) z Lukasem )))) pomożecie ????? )))))))Lysy pisze:Przypatruja sie i przypatruja na to wasze pisanie i mom propozycjo.
Do "łowcy goroli"-krzyczeć i krytykować to i jo poradza w internecie.Tobie proponuja przyjść do młyna na szpil ,przypatrzeć sie jednymu i drugiemu wśród tej jak to godosz "hilwy" a po szpilu sie z nimi pogodać,wytłumaczyć-może zrozumieją,pomyślom? Zrób coś w tym temacie jak tak mocno rycysz!!!!!
Łysy niy godom ło przeklinaniu i nerwach ino ło postaiwe życiowy i rozeznaniu w realiach. Nie zdarzo mi sie w nerwach ryczeć sieg heil ( uważosz, że to z nerwow ludzie tu pisali "je***y czarnuch" ? abo spiywają adolf hitler ks Ruch)Nie traktuj ludzi ,kerzy blondzom i robiom coś pod wpływem emocji jak śmieci bo nikt nawet tyn najgorszy nie zasługuje na pogarda. W kożdym człowieku znajdziesz pozytywne fluidy ale trzeba je dostrzec i wykształcić.
Sam czasem traca panowanie nad nyrwami i mie sie zdarzo przeklonć. Tobie nie? Nie wierza.
Zomo to szczylało do ludzi kerzy tego niy chcieli, zas ustawki o ile sie niy myla są całkowicie dobrowolne, a skoro kogoś tak niynawiść rozsadzo, że lubi tak spyndzać czas, to cóż złego, że bydzie mioł okazja zlikwidować poru WROGÓW !!! (a przi okazji wytłuką sie wzajemnie)A jeśli opisujesz skrajne zachowanio częsci kibiców mosz racja ale w twoich wypowiedziach widza drugo skrajność. Jo widza ,że ty chopie byś ich najchętniej pobił albo jeszcze gorzyj. Ostro amunicja? Mosz takie złe myśli?Wiesz z czym mi sie twoja wypowiedż kojarzy?Z komunistycznym aparatczykiem ,kery zomowcom podłożył ostro amunicja i pedzioł co przed nimi bydom sami bandyci .Szanować człowieka trzeba kożdego ,tylko trzeba z nim rozmawić a nie ryceć i nic nie robić.To i jo poradza i kożdy kto sie zaloguje i mo godane.
Pozdrawiom Cie piknie i życza powodzenia w wychowaniu młodzieży.
Znowu niestety reakcja moderatora jest spóźniona!PS.Łowca, ty żyć bez forum i bez swojego opierdalania, wyładowywania frustracji nie bydziesz umioł, więc tego bana ci tu nie życa!PS2.Pewnie to ty jesteś ten "sławny" pan O. - założyciel tego całego stowarzyszenia skoro ciagle włazisz na jego temat. :roll: :roll:Zelu pisze:ku*** pi***olone wsioki z was są je***e buraki mówicie że Jaworzno to wieś a popatrzcie ku*** na siebie je***e ch*** nawet polskiego nie znacie Auwiderzejen.Ja weam ku*** wpierdole aż miło każdego po koleji chujociągi obsrane.
już zech pisołLysy pisze:łowca goroli,widzisz nawet żech nie skończył dobrze poprzedniego wpisu a już się jakiś frustrat wpisoł.Alo on chyba nie był w naszym młynie w sobota,pra?Kolejno owieczka zbłądziłaZelu pisze:ku*** pi***olone wsioki z was są je***e buraki mówicie że Jaworzno to wieś a popatrzcie ku*** na siebie je***e ch*** nawet polskiego nie znacie Auwiderzejen.Ja weam ku*** wpierdole aż miło każdego po koleji chujociągi obsrane.![]()
I jeszcze roz zapraszom cie w imieniu przyzwoitości i obrony Twoich poglądów do mlyna w piątek. Jak chcesz pójdymy razem ,pomoga ci wyszukać tych chopców a ty sie z nimi pogodosz.To chyba będzie zdrowa kontynuacja Twojej krytyki. Zaznaczom ,że nie jest to ironia z mojej strony ale jak sie mówi "A" to trza pedzieć "B"[/list]
przyżyja niy boj sieLuke pisze:Znowu niestety reakcja moderatora jest spóźniona!PS.Łowca, ty żyć bez forum i bez swojego opierdalania, wyładowywania frustracji nie bydziesz umioł, więc tego bana ci tu nie życa!Zelu pisze:ku*** pi***olone wsioki z was są je***e buraki mówicie że Jaworzno to wieś a popatrzcie ku*** na siebie je***e ch*** nawet polskiego nie znacie Auwiderzejen.Ja weam ku*** wpierdole aż miło każdego po koleji chujociągi obsrane.
rozwiązanie ? nawrócenie ? sorry Esiu a skąd moisz pewność, że Ci co adolfofile, wandale, zwykłe bandziory i na***ane sfrustrowane 40latki wszyscy siedzą na 7 w piyrwszym rządzie ? Znosz ich z imienia i nazwiska, abo choćby z widzenia ? To może som do nich przegodej. Jo mom na myśli ZJAWISKO, niy konkretne osoby. I to tymu zjawisku trza powoiedzieć niy ! I niy wniosłymi przemowami ino ODTRĄCENIEM. Ale tendencja jest odwrotno, jak ktos próbuje cos robić vide wspomniany p. O (kerego ani niy znom, ani tym bardzi żech nim niy jest) to zaroz pojawia się posądzenie, że sie wymondrzo, obrażo i pieron wiy co jeszcze i to jego sie ze zwykły zowiści marginalizuje i odtrąco. A na dowód mosz fakt, że niy ma chetnego nawet by takim czymnś sterować bo z gory wie jak sie to skończy. Drugi przikład Hetman - grupa zwolenników i znacznie większo grupa zowistnych dupków kerzy by go w łyżce wody utopiyli, bo ... COŚ robi i pora razy napisali ło nim w gazecie.Esiu. pisze:No widzisz Łowca po co ta cało godka ?? Lysy Ci zaproponowoł jakie srozwiązanie a Ciebie sie ani sprobować nie chce.
Jak sie boisz do nos na 7 prziść to spoko, moga to zrozumieć , ale nie zrozumia tego że nie wierzysz w nawrócenie kilkunastu mlodych ludzi.
Jakbyscie prziszli to bych sie do Wos dołączył i Wom pomógl przekonywać coniekerych, a jestem przekonany że conajmniej kilkanaście osób stojących w pierwszym rzędzie na 7 też by sie do Ciebie dolaczyło. I byśmy na pewno kogoś nawrocili na poprawno droga.
myśla ze po szpilu z Lechią trocha Ci trocha przendzie agresja.
Aha, podobnie jak u Lysego , żadnej ironii w moim poście nie zamieścilem.
Esiu niy. Bo jakby tak było to stykło by kupić szal Górnika i iśc pośpiywać cokolwiek kompromitującego pod kinem Marzenie w Zabrzu.Esiu. pisze:Łowca ale wywaleniem ze stadionu niczego sie nie rozwiąże, albo inaczej rozwiąże sie polowicznie. Bo wywaleni ze stadionu nadal będą kibicami Ruchu. Jak zaśpiewają w 40 AH Ks Ruch na placu, festynie itd. to dali bydzie na kibiców Ruchu i dali bydzie mieć kulb przez to problemy.
Esiu ty żeś jest zwolennik podejscia lewicowego, jo prawicowego. Ty wierzysz w system edukacyjno-prewencyjny, jo restrykcyjny. Moj jest być może brutralny (jak życie) ale skuteczny, twoj humanistyczny szlachetny i niystety UTOPIJNY !Ludzi można zmienić tylko poprzez edukacje i tłucenie im do głowy ze robią źle, może jest to bardzo trudne ale długoterminowo skuteczniejsze od wy*ierdalania ze stadionu.
Użytkownicy przeglądający to forum: GbatJ1920, Google [Bot], nołnejm, otulas, uszy i 73 gości