pzpn kontra slaskie kluby
-
- Kontakt:
wiem ze to hujowo razem z gornikiem i gieskom odwiecznymi wrogami ramie wramie walczyc o swoje tylko ze jak nic z tym nie zrobimy to za dwa lata juz niebedzie nas wcale!ja uwazam ze trzeba podzownic do innych fanow pozostałych klubow i wybrac sie juz we wtorek do wawy bo niema czasu na wycieczke zrobic manifest zadzwonic do prasy i tv pełna klutura zeby mniemogli cos nam zarzucic!jestem pewien ze pozostali fani innych ekip tez pojadom nie sami tylko wsyscy to ma szanse powodzenia!!
-
- Kontakt:
ten kolega ma problemy z czytaniemA.L.S pisze:Niy wiym czy kiedyś do Wos dotrze, że wszelki protesty kibiców, stowarzyszeń kibiców i tym podobnych organizacji służą tylko jednemu - dziadom oszustom z PZPN. Utwierdzo ich to w przekonaniu, że są bogami, panami życia i śmierci każdego klubu bez wyjątku.
Klub oficjalne odwołanie złożył i szlus na tym.
Jak już kilkukrotnie pisałem - z przestępcami (a tuszujący przestępstwa, są współwinni) się nie negocjuje, tylko się do nich strzela. Co w praktyce oznacza, że się ich IGNORUJE !!!. Dopóki istnieje monopol PZPN'u to sobie wszystkie protesty, wlepki i prywatny korespondecję z dziadami z miodowej w dupe wsadzić.
Jedyną rzeczą zdolną ich przerazić jest UTRATA monopolu, na organizowanie jakichkolwiek rozgrywek,a reszta zrobi pieniądź, ludzie-kibice, media i sponsorzy.
Pomyślcie co będzie atrakcyjniejszym "towarem" mecz Polonia Bytom - Górnik Zabrze, Ruch Chorzów - Gieksa czy może mecz 5 kolejki IdeaekstraKASY Wisła - Kujawiak ??? gdzie największym dylematem będzie czy wisła zagro słaby mecz i wygro 5:0 czy trocha sie przyłoży i wygro 7:0 ??
PZPN okradł nas z puntów, trudno stało się, klub się odwołał ? - ok odwołał się. A dla nas od tego dnia PZPN powienien przestać istnieć, nie ma PZPN, nie ma repry niech sobie grają na pustym Śląskim, to nie nasza repra tylko repra PZPNu !.
Koniec !! Gramy nadal w rozgrywkach organizowanych przez PZPN, tylko z braku AKTUALNEJ alternatywy i trzeba to dziadom wyraźnie uświadomić, ich czas minął, gdy zorganizuje się alternatywne rozgrywki, mogą sobie przy stolikach mianować medalistów, dodawać i odbierać puntkty, wręczać medale i dyplomy, tylko czy Canal + będzie chciał z tego przeprowadzać relacje.
Ludzie !!! Niektórym się kiedyś wydawało, że nie możę nie być związku radzieckiego i co ??? Nie ma !!
Dziś niektórym wydaje się, że nie może nie być PZPN !!!
Zaprawdę powiadam Wam !! Świat będzie istaniał bez PZPN'u
IGNOR, IGNOR dla PZPN. Ich już nie ma !

a ty mosz problemy ze zrozumieniem i szerszym postrzeganiem rzeczywistosci... jedź sie porycz przipierdol poru gliniorzom ... bydziesz sie czuł wielki... a ze gowno to do to niyistotne.
Uwaga ! a teraz bydzie trudne... Pora dni tymu przyznano nom licencje BEZWARUNKOWO (trudne słowo),
Założmy że pojedziesz sie poryczeć na miodowo i listek trocha wystraszony obieco wom, że punty ujemne anuluje na najbliższym posiedzeniu WD. Pojedziecie się wiync bajtle do dom szcześcliwi, żeście coś załatwili.
Śmierć frajerom, /ale ty zaufosz listkow/
Następne posiedzenie WD powie, że mo wos w du*** a listek powie, że WD jest niewisłe i on nic nie może, a ewentualną następną manifestację - pały spacyfikują na wysokości Radomska.
Problem śląska to ryle z kieleczczyzny, ktory byle prawnik wy***ie na rolka papy a łoni myślą, że coś wielce wywalczyli bo zdemolowali 12 szaufynstrow.
Buziaczki.
Ja już dorośniesz dej znać, może się przidosz do czegoś synsownego
Uwaga ! a teraz bydzie trudne... Pora dni tymu przyznano nom licencje BEZWARUNKOWO (trudne słowo),
Założmy że pojedziesz sie poryczeć na miodowo i listek trocha wystraszony obieco wom, że punty ujemne anuluje na najbliższym posiedzeniu WD. Pojedziecie się wiync bajtle do dom szcześcliwi, żeście coś załatwili.
Śmierć frajerom, /ale ty zaufosz listkow/
Następne posiedzenie WD powie, że mo wos w du*** a listek powie, że WD jest niewisłe i on nic nie może, a ewentualną następną manifestację - pały spacyfikują na wysokości Radomska.
Problem śląska to ryle z kieleczczyzny, ktory byle prawnik wy***ie na rolka papy a łoni myślą, że coś wielce wywalczyli bo zdemolowali 12 szaufynstrow.
Buziaczki.
Ja już dorośniesz dej znać, może się przidosz do czegoś synsownego
no to sobie porównej ilośc argumentów obu stron (z podziałem na ad rem i ad personam)Eagle pisze:No i po co sie wadzicie jak bajtle kozdy mo swoje zdanie nie sztuka jest kogos wyzywac za jekigo poglady ino uzyc w swoich pogladach takich argumentow kere przekonajom drugigo... a nie jak bajtle na placu
prawnik jesteś ?? to by było nieźle bo w obecnej sytuacji bardzo by się przydał.Eagle pisze:ALS twoje poglondy mie nie przekonujom, w swietle prawa i reali otaczajacego swiata som do mnie nie do przyjecia jako logicznie myslacego czowieka znajacego sie na przepisach.
Cóż dla Ciebie to mrżonki, ... mam nadzieję, że się mylisz... i dziwi mnie trochę ta wiara w "jedynie słuszną organizację", "jedynie słuszny system" w 2005 roku.
Wszyscy ludzie, którzy coś zmienili zwykle byli uważani za szalenców, ...
-
- Kontakt:
A.L.S jestes tu dwa dni ciskosz sie wszyndzie wpisujesz swoje posty na akord a nie na jakosc!ico to mo byc kazdy mo jakies zdanie niepodobo ci sie oki ?a co to mo znaczyc teraz słowo "bezwarunkowo"??? to co wszyscy co czytajom te posty som ułomni czy jak mozesz objasnic??albo nietłumacz bo znow sie skonczy ma 15 postach z twej strony ty robot tyz chyba mosz na akord a nie na jakosc!podro niechca sie wadzic z tobom tylko to mojez danie po dwoch dnaich twego pisania!
moga sie ino łośmioć :-)rumcajs_79 pisze:A.L.S jestes tu dwa dni ciskosz
jak zaczniesz rozumieć poszczególne wyrazy /patrz niżej/, to zacznij się wypowiadać w kwestii jakości.sie wszyndzie wpisujesz swoje posty na akord a nie na jakosc!
to Ty poddajesz twoja myśl pod publiczno dyskusja i oczekujesz samych braw. Czy mi się podobo ?? Napisołech co o tym myśla pora postów wyżej.ico to mo byc kazdy mo jakies zdanie niepodobo ci sie oki ?
)))))))))))))))))))) kup, sie słownik zamiast kolejnego piwa. (zneczenie słowa "forum" tyż się tam możesz sprawdzić)a co to mo znaczyc teraz słowo "bezwarunkowo"???
niy, niy wszyscy - "wybrani" )))to co wszyscy co czytajom te posty som ułomni
co poradza, że jo potrafia pisać a ty ino robić zadymy ?? jakieś kompleksy ??? napisz jedyn post poprawnie gramatycznie i logicznie, a potem pogodomy.czy jak mozesz objasnic??albo nietłumacz bo znow sie skonczy ma 15 postach z twej
-
- Kontakt:
Jestem za zorganizowaniem takiej manifestacj bo pi***olone gorole zrobiły już tako czystka w1 lidze z naszymi ŚLĄSKIMI klubami że chce się płakać . Gdyby nie afera łapówkowa z panem F to ODRA byłaby teraz w 2 lidze.Osobiście nie pamiętam żeby w 1 lidze było mniej niż 3 ŚLASKIE kluby a nawet 5 i zawsze przynajmniej jedna była w czołówce trzeba z tymi złodziejami i kombinatorami z pzpn zrobić porządek bo bydzie tak że do 2008r nie będzie ani jednego ŚLĄSKIEGO klubu w 1 lidze. Zróbmy POWSTANIE ŚLĄSKIE tyle że w warszawie