🗣 @wlodar85: Adam Deja może przenieść się z Górnika Łęczna do Ruchu Chorzów. Zawodnik miał już wszystko dogadane, ale dostał kontuzji. Ruch czeka aż Deja będzie zdrowy - wtedy podpiszą z nim kontrakt
Fosa wy***rdalaj , jak nie masz pomysłu na życie to wydupjaj z tego klubu i kasy nie marnuj na takie hu** warte transfery , ciebie razem z Szulczkiem powinni wy***ać
Naprawdę uważasz, że jakikolwiek transfer nie był akceptowany, czy wręcz wskazany przez ówczesnego trenera? Albo, że na koniec okienka trafi do nas, ktoś kogo nie bedzie chciał Fornalik?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
Pamiętajcie że pod koniec kariery u nas akceptował takie wynalazki jak Lech Pazio Gamakov czy Hrldicka a po testach odpalił Rasaka.
Mam nadzieję że Deja u nas nigdy nie zagra bo nie ma tu pół argumentu na grę w tym klubie
Załóżmy że jest to prawda co pitoli macający, i Ruch CZEKA, aż 32 letni Deja, WYLECZY kontuzje, przecież to jest ku*** kpina, co on Messi jest, że nawet po urazie/kontuzji musi przyjść? Mam nadzieje, że Waldi to zablokuje.
je***e kolesiostwo. Szulczka wy***ać, ale od siebie to ch*** wymagać, tylko kocopoły pi***olić do kamery i się uśmiechać.
Panowie na co Wy liczycie Śląsk PŁACI GOTÓWKĄ za przeciętnego Kozaka , a do Nas sprowadzono "darmowych" grajków , przecież jak Oni byli by cokolwiek warci nie odeszli by z poprzednich klubów i to całkowicie za darmo , przecież pozostałe kluby , nie są głupi i nie płacili by za zawodników wartych gry jak byli by tacy za darmo to tak jak by was żona wysłała na zakupy żeby zrobić imprezę i dała wam 100 zł
Kogo wy chcecie ściągać po 4 kolejce ekstraklasy i 1 ligi ? Kadry większości drużyn pozamykane jak ktoś przyjdzie to będzie potrzebował 2-3 miesięcy na odbudowe
Nie mówię o bramkarzu tylko o piłkarzach z pola