tak duza czesc dlugu skonwertowano.
jest jednak jeszcze ten z ukladu upadlosciowego.
tez glownie wobec udzialowcow. tez chcielibysmy konwersji.
Sezon 2025/26 Wszystkie ligi.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2025/26 Wszystkie ligi.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byle nie było Osram Ruch ChorzówHarpo pisze: ↑wczoraj, o 12:25To jest podobno główna przyczyna braku dużego sponsora w Ruchu. Władze obecne, jak i poprzednie absolutnie nie zgadzały się w majstrowaniu przy nazwie, barwach czy herbie. I słusznie moim zdaniem choć...chropaczow pisze: ↑wczoraj, o 09:33
Z dumą informują... Dodanie nowego członu do nazwy klubu, to dla mnie niedopuszczalna praktyka, a już całkiem w Ruchu. (...)
Dziś pojawia się pytanie: upadek czy marazm w I-II lidze albo wielka drużyna z nowym stadionem, ale ze zmienioną nazwą (dołączony człon w środku).
Ciekawy jestem Waszego zdania![]()

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w takim razie jak się zmieni struktura właścicielska powiedzmy za 2 lata nawet gdyby stadion powstał w tym czasie?, bo wtedy podobno można rozmawiać o sprzedaży (według prezydenta).
Szukanie wartościowego kupca powinno odbywać się teraz ,raz że ktoś kto kupuje liczy że kupi taniej a nie drożej dobry perspektywiczny produkt, dwa że odciąży budżet miasta ,trzy że nabywca może również zaspokoić finansowe oczekiwania pozostałych udziałowców.
Jedno nie wyklucza drugiego.
Szukanie wartościowego kupca powinno odbywać się teraz ,raz że ktoś kto kupuje liczy że kupi taniej a nie drożej dobry perspektywiczny produkt, dwa że odciąży budżet miasta ,trzy że nabywca może również zaspokoić finansowe oczekiwania pozostałych udziałowców.
Jedno nie wyklucza drugiego.
- Rickenn10
- Kontakt:
Pamiętam potyczki z Odrą należały do tych bardziej ekscytujących i często przegranychZ inicjatywy władz Odry Wodzisław oraz lokalnych pasjonatów futbolu powstało nowe stowarzyszenie – MKS Odra Wodzisław Śląski. Nowy klub partnerski ma rozpocząć piłkarską drogę od rybnickiej klasy B, by krok po kroku odbudować legendarną markę w sercu Wodzisławia Śląskiego.

-
- Kontakt:
Woś i Malina nas wtedy skarcili. Te 5:0 tez przeszło do historii.Rickenn10 pisze: ↑dzisiaj, o 17:57Pamiętam potyczki z Odrą należały do tych bardziej ekscytujących i często przegranychZ inicjatywy władz Odry Wodzisław oraz lokalnych pasjonatów futbolu powstało nowe stowarzyszenie – MKS Odra Wodzisław Śląski. Nowy klub partnerski ma rozpocząć piłkarską drogę od rybnickiej klasy B, by krok po kroku odbudować legendarną markę w sercu Wodzisławia Śląskiego.zwłaszcza u nich
![]()
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I loza VIP na garażuRickenn10 pisze: ↑dzisiaj, o 17:57Pamiętam potyczki z Odrą należały do tych bardziej ekscytujących i często przegranychZ inicjatywy władz Odry Wodzisław oraz lokalnych pasjonatów futbolu powstało nowe stowarzyszenie – MKS Odra Wodzisław Śląski. Nowy klub partnerski ma rozpocząć piłkarską drogę od rybnickiej klasy B, by krok po kroku odbudować legendarną markę w sercu Wodzisławia Śląskiego.zwłaszcza u nich
![]()

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !