Ruch Chorzów - ŁKS / 10.05.2024 Godz 19:30
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - ŁKS / 10.05.2024 Godz 19:30
Dokładnie. My som Ruch. Trzeba iść z głową do przodu. Jeszcze będzie pięknie .
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

-
- Kontakt:
Tak kończy się tolerowanie pewnych patologi na każdym polu. Trybunach, boisku, szatni, zarządzie.
Tu nie ma co ratować. Tu trzeba je***ć ręką w stół, tylko kto to ma zrobić.
Nie wiem co działo się na koronie ale widok uciekających dzieciaków to kwintesencja upadku normalności w tym klubie. Kolejny raz.
Sportowo było ok do 40 minuty, później jakby ich podmienili. Wymuszona zmiana za kontuzje i dopiero potrójna w 83 minucie. Personalia te same co zawsze. Ten projekt jest wypalony do zera.
Teraz tylko czekać na konsekwencje akcji na + i nawet jeśli prowodyrem byli goście to nie wiem w czym miało pomoc rzucanie racami czy też petardami. Rzygać się chce
Tu nie ma co ratować. Tu trzeba je***ć ręką w stół, tylko kto to ma zrobić.
Nie wiem co działo się na koronie ale widok uciekających dzieciaków to kwintesencja upadku normalności w tym klubie. Kolejny raz.
Sportowo było ok do 40 minuty, później jakby ich podmienili. Wymuszona zmiana za kontuzje i dopiero potrójna w 83 minucie. Personalia te same co zawsze. Ten projekt jest wypalony do zera.
Teraz tylko czekać na konsekwencje akcji na + i nawet jeśli prowodyrem byli goście to nie wiem w czym miało pomoc rzucanie racami czy też petardami. Rzygać się chce
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
-
- Kontakt:
o mój Ruchu umiyrosz mi w bioły dziyń...pod każdym względem
- KamilPøl
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokładnie, czuję się jakby to było forum anty Ruch… ŁKS atakuje a tutaj cisną tylko naszych, admin banuj tych leszczy niech sobie swoje forum anty Ruch zakładają !simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:10Proponuję ostudzić trochę głowę i nie wypowiadać się, jeżeli nie wiadomo od czego się to ogólnie zaczęło. Mam wrażenie, że niektórzy obwiniają za to, że łks postanowił atakować rodziny z dziećmi, naszych kibiców, prezesa, Foszmańczyka i tych co nie zamierzali siedzieć z założonymi rękami i się temu przyglądać. Do tego jeszcze kibice zaprzyjaźnionych klubów są wywoływani do tablicy, że to na pewno oni są prowodyrami. Macie na to jakikolwiek dowód, przedstawiali się wam z dokumentami tożsamości skąd są i po co tutaj przyjechali? Pretensje do słabego ogrodzenia też nie jest winą klubu, bo z tego co wiem przed każdym meczem podwyższonego ryzyka są oględziny prowadzone m.in. przez policję, która nie widziała jakoś wad sektora gości i nie poinformowała klubu o ewentualnych przeszkodach do usunięcia, więc skąd prezes miałby wiedzieć, że coś jest za słabe. Widzę, że niektórzy chcą sobie odpuścić mecze po słabym sezonie, na wszystko narzekając i szukają dobrego pretekstu, żeby to uczynić. Nie wiem tylko co dobrego przyniesiecie swojemu klubowi, odgrażając się, że więcej nie przyjdziecie i nie dacie złotówki na Ruch. Staniecie w ten sposób po stronie naszych wrogów, którzy właśnie tego chcą, aby u nas było pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość. Ale zrobicie co chcecie.
1933•1934•1935•1936•1938•1951•1952•1953•1960•1968• 1974•1975•1979•1989
-
- Kontakt:
arcio pisze: ↑10 maja 2025, o 23:07Kolejny raz bronisz klubu niczym swej niewiasty, a to klub jest organizatorem i to klub odpowiada za zabezpieczenie.
W ustawie masz obowiązki służby informacyjnej i ochrony. Szczególnie jak weźmiemy pod uwagę mecz podwyższonego ryzyka.
Klub jest amatorski. Prowadzony przez amatorów, trenowany przez przemądrzałego trenera z pseudodyrektorem sportowym (milion kary za brak minut![]()
![]()
) oraz z amatorami na boisku. Teraz dochodzi jeszcze patokibic. Tego nie da się uratować. To właśnie jebło
A widok ewakuowanego sektora rodzinnego to hit. Hit w negatywnym znaczeniu tego słowa.
ale steward Ci nie zabezpieczy meczu przed małpami jak ci z łks-u. Nie pamiętam który to był szpil, ale jak zaczynaliśmy grać na Śląskim to na koronie stadionu natknąłem się na kordon policji, teraz oni gdzieś tam se stoją na wysokości murawy. Pytanie, - po co?
-
- Kontakt:
Pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość będzie przez naszych patokibiców i amatorskie prowadzenie klubu.simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:10Nie wiem tylko co dobrego przyniesiecie swojemu klubowi, odgrażając się, że więcej nie przyjdziecie i nie dacie złotówki na Ruch. Staniecie w ten sposób po stronie naszych wrogów, którzy właśnie tego chcą, aby u nas było pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość. Ale zrobicie co chcecie.
nigdy nie jest za późno
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy dzisiejszy mecz to była symulacja Polski jeśli imigranci i Ukraińcy nas zdominują? Jeśli tak, to przekaz udany i akcja na plus! Ciekawe czy ktoś się zesral do stawu koło przystani.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
A kto wynajmuje ochronę? Policja czy klub? KLUB decyduje co musi zgodnie z przepisami. Masz plan minimum ale zawsze masz opcję na ochronę a nie służby informacyjne.Mavo1920 pisze: ↑10 maja 2025, o 23:19ale steward Ci nie zabezpieczy meczu przed małpami jak ci z łks-u. Nie pamiętam który to był szpil, ale jak zaczynaliśmy grać na Śląskim to na koronie stadionu natknąłem się na kordon policji, teraz oni gdzieś tam se stoją na wysokości murawy. Pytanie, - po co?arcio pisze: ↑10 maja 2025, o 23:07Kolejny raz bronisz klubu niczym swej niewiasty, a to klub jest organizatorem i to klub odpowiada za zabezpieczenie.
W ustawie masz obowiązki służby informacyjnej i ochrony. Szczególnie jak weźmiemy pod uwagę mecz podwyższonego ryzyka.
Klub jest amatorski. Prowadzony przez amatorów, trenowany przez przemądrzałego trenera z pseudodyrektorem sportowym (milion kary za brak minut![]()
![]()
) oraz z amatorami na boisku. Teraz dochodzi jeszcze patokibic. Tego nie da się uratować. To właśnie jebło
A widok ewakuowanego sektora rodzinnego to hit. Hit w negatywnym znaczeniu tego słowa.
Ten klub to obecnie mem pod każdym względem.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Czyli rozumiem, że Ty stałbyś z założonymi rękami, jakby po twoim domu panoszyła się grupa osób w kominiarkach i robiła co chciała. No cóż... każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania.arcio pisze: ↑10 maja 2025, o 23:20Pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość będzie przez naszych patokibiców i amatorskie prowadzenie klubu.simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:10Nie wiem tylko co dobrego przyniesiecie swojemu klubowi, odgrażając się, że więcej nie przyjdziecie i nie dacie złotówki na Ruch. Staniecie w ten sposób po stronie naszych wrogów, którzy właśnie tego chcą, aby u nas było pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość. Ale zrobicie co chcecie.
-
- Kontakt:
No nie, z pewnością większość, która przebiegała dzisiaj wielokrotnie obok mnie to tak dla jaj sobie kupiła kurtki, dresy i kominiarki z KKS, Widzewa i Wisły. Tak samo cała grupa po wyjściu ze stadionu i opowiadająca sobie o harcach też dla jaj zebrała się w jednym miejscu i przypadkiem mieli KKS na plecach wszyscy.
Każda poprzednia haja wyglądała tak samo, że połowa to były nie nasze barwy tylko naszych przyjaciół srających regularnie do naszego gniazda.
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja tam mam tylko prentensje do ochrony i policji bo debile nie zrobili nic i niech mi ktoś powie jak można wy***ać słupek z bramy ? Prowizorka jak cale zarządzanie w tym klubie
https://zapodaj.net/plik-1upzuyqmSY

-
- Kontakt:
Widzę, że nie rozumiesz. Trudno.simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:24Czyli rozumiem, że Ty stałbyś z założonymi rękami, jakby po twoim domu panoszyła się grupa osób w kominiarkach i robiła co chciała. No cóż... każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania.arcio pisze: ↑10 maja 2025, o 23:20Pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość będzie przez naszych patokibiców i amatorskie prowadzenie klubu.simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:10Nie wiem tylko co dobrego przyniesiecie swojemu klubowi, odgrażając się, że więcej nie przyjdziecie i nie dacie złotówki na Ruch. Staniecie w ten sposób po stronie naszych wrogów, którzy właśnie tego chcą, aby u nas było pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość. Ale zrobicie co chcecie.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Co do tej prowizorki to widać, że ten stadion nie był stricte budowany pod mecze kluboweKevinMitnick pisze: ↑10 maja 2025, o 23:25Ja tam mam tylko prentensje do ochrony i policji bo debile nie zrobili nic i niech mi ktoś powie jak można wy***ać słupek z bramy ? Prowizorka jak cale zarządzanie w tym klubie
https://zapodaj.net/plik-1upzuyqmSY

-
- Kontakt:
Tu nie chodzi o to co piszesz. Nie doszłoby do takiej sytuacji jeśli klub byłby prowadzony profesjonalnie. Na każdej płaszczyżnie jest amatorka i potem dochodzi to takiej patologii na trybunach.simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:24Czyli rozumiem, że Ty stałbyś z założonymi rękami, jakby po twoim domu panoszyła się grupa osób w kominiarkach i robiła co chciała. No cóż... każdy ma prawo do swojego zdania i zachowania.arcio pisze: ↑10 maja 2025, o 23:20Pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość będzie przez naszych patokibiców i amatorskie prowadzenie klubu.simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:10Nie wiem tylko co dobrego przyniesiecie swojemu klubowi, odgrażając się, że więcej nie przyjdziecie i nie dacie złotówki na Ruch. Staniecie w ten sposób po stronie naszych wrogów, którzy właśnie tego chcą, aby u nas było pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość. Ale zrobicie co chcecie.
-
- Kontakt:
Napisz proszę ze swojej strony jak myślisz, po której stronie stali dzisiaj Ci, co wiedzieli, że pod sektor VIP wbiły pejsy i zareagowali na to rzucając kilkadziesiąt rac w reklamę naszego sponsora? Czy po pierwszych kilku jak się okazało, że nie mają szans dolecieć na sektor pejsów to stwierdzili, że po prostu rzucą kilkadziesiąt kolejnych żeby spalić reklamy, krzesełka i w czymś to pomoże (oprócz zmarnowania potencjału kolejnej oprawy)? Ale to pikole są be...simon pisze: ↑10 maja 2025, o 23:10Proponuję ostudzić trochę głowę i nie wypowiadać się, jeżeli nie wiadomo od czego się to ogólnie zaczęło. Mam wrażenie, że niektórzy obwiniają za to, że łks postanowił atakować rodziny z dziećmi, naszych kibiców, prezesa, Foszmańczyka i tych co nie zamierzali siedzieć z założonymi rękami i się temu przyglądać. Do tego jeszcze kibice zaprzyjaźnionych klubów są wywoływani do tablicy, że to na pewno oni są prowodyrami. Macie na to jakikolwiek dowód, przedstawiali się wam z dokumentami tożsamości skąd są i po co tutaj przyjechali? Nie wiem tylko co dobrego przyniesiecie swojemu klubowi, odgrażając się, że więcej nie przyjdziecie i nie dacie złotówki na Ruch. Staniecie w ten sposób po stronie naszych wrogów, którzy właśnie tego chcą, aby u nas było pusto, biednie i bez perspektyw na przyszłość. Ale zrobicie co chcecie.