Działania marketingowe
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
Byłeś już u Prezesa, dyrektora czy trenera ?
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A czemu nie na forum?nołnejm pisze: ↑13 kwie 2025, o 20:50Jak ujek katuje ciotkę, to chyba lepiej iść do ujka i z nim porozmawiać, albo z rodziną i najbliższymi. A nie chodzić do każdego z sąsiadów i opowiadać co się dziejeNiektóre tematy nie są na forum.
Wyjaśnij mi to tak łopatologicznie jak dziecku
-
- Kontakt:
musisz mieć status ultra kumatego, który może zbić nawet piątkę z trenerem pod młynem zbierając op***dolDarth Kabut pisze: ↑13 kwie 2025, o 21:07A czemu nie na forum?nołnejm pisze: ↑13 kwie 2025, o 20:50Jak ujek katuje ciotkę, to chyba lepiej iść do ujka i z nim porozmawiać, albo z rodziną i najbliższymi. A nie chodzić do każdego z sąsiadów i opowiadać co się dziejeNiektóre tematy nie są na forum.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
NO ja,tynbydziedobry pisze: ↑13 kwie 2025, o 21:10musisz mieć status ultra kumatego, który może zbić nawet piątkę z trenerem pod młynem zbierając op***dolDarth Kabut pisze: ↑13 kwie 2025, o 21:07A czemu nie na forum?nołnejm pisze: ↑13 kwie 2025, o 20:50Jak ujek katuje ciotkę, to chyba lepiej iść do ujka i z nim porozmawiać, albo z rodziną i najbliższymi. A nie chodzić do każdego z sąsiadów i opowiadać co się dziejeNiektóre tematy nie są na forum.
W kwestii kumatości, wtajemniczenia kibiców i wzajemnego i klepania się po plecach z Zarządem, zawodnikami etc
to Ruch w tabeli wszechczasów wyprzedza kolejną drużynę o millenia
-
- Kontakt:
Może zaskoczę wszystkich, ale ja również nie wiem co się dzieje w klubie.
Ale tak, piszmy wszystko na ogólnodostępnym forum, a potem się dziwmy, że jakiś "pietraszewski" czy inny pismak napisze źle o Ruchu.
Wydaje mi się że jak serio tacy tym zainteresowani jesteście i tam wam Ruch na sercu leży, to macie kogo dopytać gdzie indziej niż na forum i się dowiedzieć. A jeśli niestety nie, to cóż, musicie poczekać, kiedyś się dowiecie, albo nie.
Ale tak, piszmy wszystko na ogólnodostępnym forum, a potem się dziwmy, że jakiś "pietraszewski" czy inny pismak napisze źle o Ruchu.
Wydaje mi się że jak serio tacy tym zainteresowani jesteście i tam wam Ruch na sercu leży, to macie kogo dopytać gdzie indziej niż na forum i się dowiedzieć. A jeśli niestety nie, to cóż, musicie poczekać, kiedyś się dowiecie, albo nie.
-
- Kontakt:
To nie jest tak, bardzo wielu ludzi dokładało się do uratowania klubu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak między Bogiem a prawdą to centralnie mam to w pompie, co może jakiś pismak wysmarować po przeczytaniu forum i tego co tam się dzieje w biuarach źle,nołnejm pisze: ↑13 kwie 2025, o 21:20Może zaskoczę wszystkich, ale ja również nie wiem co się dzieje w klubie.
skoro jako klub dostaliśmy wpierdole 2x po 0:5 w przeciągu miesiąca, plus zero zwycięstw w tym roku.
Nie od dziś się pisze o nas tak a nie inaczej, kolejny "trup z szafy" nikogo już w Polsce nie zdziwi...
Myślisz, że to coś zmieni?
-
- Kontakt:
ranking medialności za marzec, spadek w porównaniu do lutego. Biorąc eks pod uwagę to jesteśmy na 10 miejscu.
https://x.com/KubaSzlendak/status/19118 ... wc2Dw&s=19
raczej był to cały miesiąc szydery z tego klubu
https://x.com/KubaSzlendak/status/19118 ... wc2Dw&s=19
raczej był to cały miesiąc szydery z tego klubu
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przychody z gadżetów są o trochę ponad 25% większe niż były w analogicznym okresie 1 ligi. Można dyskutować o kwestii asortymentu czy obsługi w sklepie natomiast sprzedażowo wygląda to dobrze.Waserwaga pisze: ↑13 kwie 2025, o 11:04Odnośnie cen to mogłoby być taniej, mogłoby być drożej... My nie som w stanie zamawiać tak jak legia po kilka tysięcy sztuk każdego gadżetu, czy koszulki.
Jo mom wrażenie że od czasu 1 ligi sklep polecioł na ryj i traktują go w klubie po macoszemu.
Nie ma wieści z Cichej, nie ma zaś nic nowego co chwila tak jak kiedyś.
Jak my byli we 1 lidze to sie chwalili w klubie ze my som ze sprzedażą w sklepie w top 6 w Polsce.
I nadeszła ekstraklasa i sklep został olany totalnie. Jo jes fest ciekawy o zestawienie przychodów że sklepu z 2, 1 ligi a potem z ekstraklasy i teroz.
Bo coś mi się zdaje że to sie posypało
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie doszło do mnie nic w tym aspekcie. Napisałeś to także w taki sposób, że trudno mi byłoby też samemu zdementować to o czym piszesz. Jeżeli masz jakieś tak znaczące informacje o nieprawidłowościach w sklepie to chętnie się z Tobą skontaktuje, możesz napisać do mnie na priv, duża część osób ma numer telefonu możemy się umówić na spotkanie. Nie chcę by potem ktoś zarzucał, że o czymś nie wiedziałem i nie działałem. Na obecny moment nie wiem nic ani nie podejrzewam by działy się tam rzeczy negatywne, które mogłyby nas wywindować na 1 stronę gazet.fRoś pisze: ↑13 kwie 2025, o 14:03Ja bym napisał coś o cenach ze sklepu, ale wtedy ruszyłaby taka lawina, takie gówno by się rozlało, że znowu Ruch byłby prawdopodobnie na 1 stronach gazet... i niewierze w to, że tylko ja to wiem. Wie to pewnie sporo osób, ale trzymają gebe na kłódke albo... nieważne.
zresztą o sytuacji w drużynie też wie na forum parę osób, ino jak wyżej.
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pomyślmy jakie byłyby przychody gdyby tematem sklepu zajął się ktoś poważnyBartorus pisze: ↑14 kwie 2025, o 19:03Przychody z gadżetów są o trochę ponad 25% większe niż były w analogicznym okresie 1 ligi. Można dyskutować o kwestii asortymentu czy obsługi w sklepie natomiast sprzedażowo wygląda to dobrze.Waserwaga pisze: ↑13 kwie 2025, o 11:04Odnośnie cen to mogłoby być taniej, mogłoby być drożej... My nie som w stanie zamawiać tak jak legia po kilka tysięcy sztuk każdego gadżetu, czy koszulki.
Jo mom wrażenie że od czasu 1 ligi sklep polecioł na ryj i traktują go w klubie po macoszemu.
Jak my byli we 1 lidze to sie chwalili w klubie ze my som ze sprzedażą w sklepie w top 6 w Polsce.
I nadeszła ekstraklasa i sklep został olany totalnie. Jo jes fest ciekawy o zestawienie przychodów że sklepu z 2, 1 ligi a potem z ekstraklasy i teroz.

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przypuszczam, a wrecz jestem prawie pewien, ze to dzieki sukcesowi frekwencyjnemu.Bartorus pisze: ↑14 kwie 2025, o 19:03Przychody z gadżetów są o trochę ponad 25% większe niż były w analogicznym okresie 1 ligi. Można dyskutować o kwestii asortymentu czy obsługi w sklepie natomiast sprzedażowo wygląda to dobrze.Waserwaga pisze: ↑13 kwie 2025, o 11:04Odnośnie cen to mogłoby być taniej, mogłoby być drożej... My nie som w stanie zamawiać tak jak legia po kilka tysięcy sztuk każdego gadżetu, czy koszulki.
w Gliwicach i na C6 to byla stala grupa kibicow.
teraz mamy pelno nowicjuszy.
oni sobie kupia pierwszy tshirt czy szalik niezaleznie od jakosci, ceny, grafiki.*
podobnie 20tys Wislakow i Widzewiakow chcialo pewnie wyjechac z jakims chorzowskim gadzetem.
ciekawsze bylo porownywanie ile pieniedzy na gadzety wydal karnetowicz w roku 2025, a w roku 2022 np.
w 100% nie bedzie to miarodajne, bo karnetowicz moze udostepnic swoja znizke kupujac jakis gadzet siostrzencowi, ktore wzial na SŚ, ale mysle, ze juz bedzie to duzo prawdziwszy obraz oferty naszego sklepiku.
*tak, moze swiezacy wola prosty gadzet z duza eRka niz wysublimowane polo, ktorego sie domaga banka forumowa i twitterowa. niemniej to tylko bardzo delikatne wytlumaczenie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
kolejny pomysł marketingu dla kogoś tam w klubie o ile istnieje
https://x.com/realmadrid/status/1912415 ... L7QxQ&s=19
nie mówię że mają wstawić teraz, że 6 meczów to wciąż dużo
(raczej do dalszego ośmieszenia) ale może ktokolwiek zapisze do swojej listy na kiedyś
https://x.com/realmadrid/status/1912415 ... L7QxQ&s=19
nie mówię że mają wstawić teraz, że 6 meczów to wciąż dużo
(raczej do dalszego ośmieszenia) ale może ktokolwiek zapisze do swojej listy na kiedyś

- Rickenn10
- Kontakt:
W bazie kibiców znajdują się numery telefonów.
Jak nie potrafimy w publiczne wystąpienia to fajnie by było zapodać wiadomość sms.
Coś w sylu:
- Drodzy kibice Ruchu,
Wiemy, że sytuacja jest ciężka itd wiemy ze oczekiwania sa duze i zawsze byly.
Napisać kilka zdań posypać głowę popiołem ale na koniec zaprosić na ostatnie mecze bo mimo wszystko rywale atrakcyjni.
Zapewnić że doloza staran aby nastepny sezon dawal wiecej radosci itd
I na etapie swiat rozeslac takiego smsa do kazdego kibica.
Wiadomosc taka polaczyc z zyczeniami swiatecznymi bo przeciez swieta to czas pojednan i wybaczania
I tym samym pokazac ze tym ludziom zalezy na najwiekszej opoce tego klubu czyli kibicach bo niczego wiecej procz nich nie maja.
A mysle ze tych numerow telefonow jest sporo a zorganizowanie takiej kampanii to umowmy sie ,,niewiele,,
Niby nic a uwazam ze taka zwykla wiadomosc naprawde moze pomoc
Jak nie potrafimy w publiczne wystąpienia to fajnie by było zapodać wiadomość sms.
Coś w sylu:
- Drodzy kibice Ruchu,
Wiemy, że sytuacja jest ciężka itd wiemy ze oczekiwania sa duze i zawsze byly.
Napisać kilka zdań posypać głowę popiołem ale na koniec zaprosić na ostatnie mecze bo mimo wszystko rywale atrakcyjni.
Zapewnić że doloza staran aby nastepny sezon dawal wiecej radosci itd
I na etapie swiat rozeslac takiego smsa do kazdego kibica.
Wiadomosc taka polaczyc z zyczeniami swiatecznymi bo przeciez swieta to czas pojednan i wybaczania

I tym samym pokazac ze tym ludziom zalezy na najwiekszej opoce tego klubu czyli kibicach bo niczego wiecej procz nich nie maja.
A mysle ze tych numerow telefonow jest sporo a zorganizowanie takiej kampanii to umowmy sie ,,niewiele,,

Niby nic a uwazam ze taka zwykla wiadomosc naprawde moze pomoc

-
- Kontakt:
najlepsze jeszcze wysyłanie maili do ludzi z karnetem aby kupić karnet