nie az tak rzadko.
w latach 90 byly popularne takie kasety "pilkarskie jaja".
nie az tak rzadko.
Pewnie, że nie było ustawki. To normalny przypadek, że zawodowy bramkarz, myli się z wyrzutem piłki o 180 stopni. Ja tam wierzę w to, co widziałem na własne oczy.
Na powtórce słychać gwizdek z trybun no ale nie jest to w 100% wytłumaczenie. Z drugiej strony czy taki gol jest zgodny z duchem gry? Według mnie nie
wg Lyczmanskiego w C+ jest nawet niezgdony z przepisami.
Ja zostanę przy swoim. Tym bardziej, że tamte czasy, mocno sprzyjały korupcji. Nie takie rzeczy działy się na Ruchu. Taki błąd, w czasach gdy bramkarze bardzo często zaczynali kontry od wyrzutu ręką, nie wchodzi w rachubę. Niech się pomyli o 30 stopni, ale nie 180!jajo pisze: ↑11 mar 2025, o 10:31wg Lyczmanskiego w C+ jest nawet niezgdony z przepisami.
gwizdek z trybun wprowadzajacy pilkarzy w blad powinien przerwac gre i rzut sedziowski.
pytanie czy ten gwizdek bylo rzeczywiscie slychac.
to dobrze pokazuje jak jedno nieodpowiedzialne zachowanie z trybun moze wplynac na wynik. przypomnialo mi sie jak rzucano serpentynami w koncowce meczu z Tychami w Gliwicach...
chropaczow - rozmawialem z niejednym bramkarzem o tym. taki blad moze sie wydarzyc w sytuacji, gdy w ostatnim momencie wyrzutu chcesz zmienic decyzje i zatrzymac wyrzut. sprobuj sobie nawet wykonac taki manewer
to byla 10 minuta dwumeczu. mial jeszcze 170minut na zwałkowanie tego barazu. nie musial wchodzic do historii, jeszcze mieszkajac cale zycie na Batorym.
Departament Rozgrywek Krajowych PZPN poinformował, że wszystkie mecze 34. kolejki Betclic 1 Ligi zostaną rozegrane w obligatoryjnym terminie 25 maja 2025 r. (niedziela) o godzinie 17:30. Ruch Chorzów zmierzy się wtedy na Stadionie Śląskim z Polonią Warszawa.
Mecze barażowe o awans do rozgrywek PKO BP Ekstraklasy zostaną natomiast rozegrane w terminach:
I etap:
29 maja 2025 r. (czwartek) godz. 18:00,
29 maja 2025 r. (czwartek) godz. 21:00,
Szczegółową informację o meczach przydzielonych do powyższych terminów poznamy po rozegraniu meczów 34. kolejki.
II etap – 1 czerwca 2024 r. (niedziela) godz. 16:30 – gospodarzem meczu będzie klub zajmujący wyższe miejsce w tabeli rozgrywek Betclic 1 Ligi.
Wszystkie mecze barażowe będą transmitowane w TVP SPORT.
- Jeśli pieniądze się nie pojawią, to Pogoń może mieć problemy z dograniem sezonu - przyznał Robert Juszczyk z podcastu Skazani na Pogoń dla Kanału Sportowego. Dziennikarz nie ukrywa, że sytuacja klubu jest wyjątkowo trudna i nie wiadomo, co się wydarzy. Jak się okazuje, zagrożony był nawet piątkowy mecz z Cracovią. Podano również kluczową datę, kiedy rozstrzygnie się przyszłość szczecińskiego zespołu.
Bo mamy duszę, jak powiedział ostatnio Zieliński? Inaczej tego wytłumaczyć nie jestem w stanie.HullCityFC pisze: ↑13 mar 2025, o 11:29To moze zadajmy sobie pytanie, dlaczego jestesny tak nie lubiani i tak poniewierani przez wszystkich? Jaki jest tego powod? Dlaczego nawet nasza wladza miejska kopala pod nami dolki przez bkisko dwie dekady?
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Harpo, HullCityFC, julko20, Majestic-12 [Bot], Radvan138, Ridej1920, slawekszpec, Stasiu19R20, WolnyLogin i 30 gości