Co z tym Ruchem?
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
A propos Lechii, zapłacili za Wójtowicza ?
- 19Rafał20
- Kontakt:
Poniedziałek (21 października):
19:00 Stal Rzeszów - Ruch Chorzów (TVP SPORT)
19:00 Stal Rzeszów - Ruch Chorzów (TVP SPORT)
#wspieramWR
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
No legia mać to chyba żart z tymi poniedziałkami!
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tvp nie chce konkurowac z Ekstraklasa i najlepsze mecze daje w poniedzialki.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Trzeba sp***dalać z tej ligi, bo kibiców Ruchu zaczną masowo zwalniać skuli tych wyjazdowych poniedziałków. No cóż "całe życie ułożone pod terminarz".
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Niy ma dramatu. Właśnie żech majstra w robocie dorwoł i godom mu potrzebuja wolne za miesiąc w poniedziałek. A on do mie "zajś na szpil jedziesz, slabisz mie, co miesiąc wolne w tydniu na szpil bieresz" termin daremny jak ch** ale jest czas żeby sie wzionć tyn jedyn dziyń wolnego
Niebieska Holandia!
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pomijając sprawy warsztatowe sztab Niedźwiedzia odebrał trochę swojskiego charakteru naszej szatni. Być może trochę luzu, swojskości, swobody zabrakło żeby odnieść sukces. Widać po kulisach że wróciło dużo świeżości, właśnie luzu, swobody, uśmiechu. Mniej ciśnienia, stresu i tresury.
Nasza szatnia może właśnie tego nie lubi. Oby tak dalej
Nasza szatnia może właśnie tego nie lubi. Oby tak dalej
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Nie przepadom za nim za bardzo, ale tak wewnętrznie sie ciesza ze Kozak wraco i jest na materiałach klubowych (co ważne, uśmiechnięty) zdjęciach itp. czuć kolektyw w lufcie w tym teamie. Oglądając wczoraj kulisy w niektórych momentach przypominoł mi sie czas naszego PRIME'u w ostatnich latach. Wieje optymizmem, idzie wszystko w dobrym kierunku. I ostatnimi czasy spływo sporo pozytywnych wieści. Niebieskie seRce sie raduje
Niebieska Holandia!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Oby ten trend odbił sie znacząco na sprzedazy biletów na mecz z Kotwicą.
-
- Kontakt:
Fajnie byłoby żeby dobiło do 15k uprawnionych. Jak jebnymy Miedź i Stalówka na wyjeździe to myśla że ten wynik jest w naszym zasięgu
Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
Co do raportu:
1. Za przychód ogółem jesteśmy 14 zespołem (31mln), za nami min. Piast, 13 ŁKS miał praktycznie porównywalne.
2. W prównaniu do 1 ligi przychód był większy o 18mln. Ta kwota to jest przepaść.
3. Za przychód bez transferów miejsce 11. (30mln) Za nami poza Piastem, Radomiak, Stal i ŁKS
4. Za transfery bilans wyniósł 0.73mln na + przy 1,34mln przychodu. Jedny mocniejszy transfer gotówkowy to był tylko Kozak. Wynika z tego, że zapłaciliśmy za niego 600k zł.
5. Na wynagrodzenia poszło 47% przychodu.
6. Mniej na wynagrodzenia poszło tylko w Stali i Warcie. O dziwo Puszcza miała o 4mln wyższe koszty wynagrodzeń.
7. Zrobiliśmy 4 największą średnią frekwencję, nie przełożyło się to jednak na przychód z dnia meczowego, gdzie zajeliśmy dopiero 9 miejsce z wynikiem 6.79mln.
8. Pod względem średniej byliśmy 9 najchętniej oglądanym klubem na żywo, przed nami Widzew za nami ŁKS.
Wnioski można wyciągnąć sobie samemu. Na pewno kreowanie się na biedny klub nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
1. Za przychód ogółem jesteśmy 14 zespołem (31mln), za nami min. Piast, 13 ŁKS miał praktycznie porównywalne.
2. W prównaniu do 1 ligi przychód był większy o 18mln. Ta kwota to jest przepaść.
3. Za przychód bez transferów miejsce 11. (30mln) Za nami poza Piastem, Radomiak, Stal i ŁKS
4. Za transfery bilans wyniósł 0.73mln na + przy 1,34mln przychodu. Jedny mocniejszy transfer gotówkowy to był tylko Kozak. Wynika z tego, że zapłaciliśmy za niego 600k zł.
5. Na wynagrodzenia poszło 47% przychodu.
6. Mniej na wynagrodzenia poszło tylko w Stali i Warcie. O dziwo Puszcza miała o 4mln wyższe koszty wynagrodzeń.
7. Zrobiliśmy 4 największą średnią frekwencję, nie przełożyło się to jednak na przychód z dnia meczowego, gdzie zajeliśmy dopiero 9 miejsce z wynikiem 6.79mln.
8. Pod względem średniej byliśmy 9 najchętniej oglądanym klubem na żywo, przed nami Widzew za nami ŁKS.
Wnioski można wyciągnąć sobie samemu. Na pewno kreowanie się na biedny klub nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
-
- Kontakt:
Czemu taki słaby wynik z dnia meczowego? Może dlatego, że przeciętny kibic na meczu Ruchu zostawia ....22 zł.
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: