Stroje
-
Re: Stroje
"Wyciągamy też wnioski z przeszłości, wsłuchujemy się w głos kibiców" dlatego będziemy ru**** was na kase i dalej grać w bazarowych strojach nike z marżą kilkunastokrotnie(no10+Ruch) debilną, względem jakości. Wypowiedź o transferach była podobna. No nic, najważniejsze że ci co mają zarobić to zarobią #pdk a reszte je**ć. Brawo.
-
- Kontakt:
Tak dla porównania koszt zakupu koszulki u nas w full opcji 379 zł a załóżmy na Widzewie zakup koszulki dedykowanej również z full opcją to koszt 420 zł. Ja wychodzę z założenia, że wolę dołożyć kilka złotych i mieć coś unikatowego.fRoś pisze: ↑14 sie 2024, o 14:25"Wyciągamy też wnioski z przeszłości, wsłuchujemy się w głos kibiców" dlatego będziemy ru**** was na kase i dalej grać w bazarowych strojach nike z marżą kilkunastokrotnie(no10+Ruch) debilną, względem jakości. Wypowiedź o transferach była podobna. No nic, najważniejsze że ci co mają zarobić to zarobią #pdk a reszte je**ć. Brawo.
-
- Kontakt:
Ty z takiego wychodzisz i pewnie wiele innych osób (w tym ja) również. Wiadomo, że za jakość i indywidualizm się płaci, ale musi się to spinać finansowo również i to oznacza przełożenie na ilość sprzedanych koszulek. Za to na forum nie brakowało głosów w stylu, że karnet za drogi i do każdego powinna być meczówka w podziękowaniu za wsparcie

-
- Kontakt:
Za jakość wielu ludzi jest w stanie zapłacić więcej. Tyle, że u nas nie ma ani jakości, ani adekwatnej ceny.NG1920 pisze: ↑14 sie 2024, o 15:58Ty z takiego wychodzisz i pewnie wiele innych osób (w tym ja) również. Wiadomo, że za jakość i indywidualizm się płaci, ale musi się to spinać finansowo również i to oznacza przełożenie na ilość sprzedanych koszulek. Za to na forum nie brakowało głosów w stylu, że karnet za drogi i do każdego powinna być meczówka w podziękowaniu za wsparcie![]()
Koszulka BVB na obecny sezon z pełnym brandingiem kosztuje 450zl (z nazwiskiem piłkarza, bo personalizowana jest ciut droższa). Nasza treska jest w tej samej cenie i to treska z katalogu!!! Kaj koszulka BVB, a kaj nasza?!?! Kaj bajtlik Niemca, a kaj Poloka?!?!
Ciekawe w jakiej cenie my te treski kupujemy. Na no10 stoją po 179zl, na r-gol są po 100zl. W każdym razie przedłużenie tej umowy, w kontekście opinii 90% kibiców, brzmi jak nieśmieszny żart.
- heR Fik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To się się dzieje naprawdę:/ ulotniła się ostatnia nadzieja ,że następną meczówke w końcu kupię bez wachania 
Tyle ciekwych projektów co roku w ekstraklapie, w 1 i nawet 2 lidze i, tyle że nie u nas! Nam wystarczą koszulki z katalogu a i co roku ochydniejsze. Patrze na naszych grajków w tych trykotach i dalej się nie mogę nadziwić kto to wybiera, kto robi branding a w końcu kto dalej chce to kupować!!! Może gdyby sprzedaż spadła im o 80% to by wtedy się wsłuchali w głos kibiców ?! Wypust jednej dedykowanej ładnej koszulki i ja ubieram całą rodzinkę ! To jest głos większości kibiców prezesie Siemianowski

Tyle ciekwych projektów co roku w ekstraklapie, w 1 i nawet 2 lidze i, tyle że nie u nas! Nam wystarczą koszulki z katalogu a i co roku ochydniejsze. Patrze na naszych grajków w tych trykotach i dalej się nie mogę nadziwić kto to wybiera, kto robi branding a w końcu kto dalej chce to kupować!!! Może gdyby sprzedaż spadła im o 80% to by wtedy się wsłuchali w głos kibiców ?! Wypust jednej dedykowanej ładnej koszulki i ja ubieram całą rodzinkę ! To jest głos większości kibiców prezesie Siemianowski
Ostatnio zmieniony 14 sie 2024, o 18:27 przez heR Fik, łącznie zmieniany 1 raz.
..mizerna CICHA - stajenka licha.. :zalamany: pełna NIEBIESKIEJ chwały :hurra: :hurra:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tym roku czarne treski, w przyszłym niech będą sraczkowate. Wpasują się w klimat tego co aktualnie grają.
Ktoś wie czy jak kupie gdzieś normalną, ładną niebieską koszulkę to mi zrobią branding? i "R"ke nakleją?
Ktoś wie czy jak kupie gdzieś normalną, ładną niebieską koszulkę to mi zrobią branding? i "R"ke nakleją?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Zaraz nagrają filmik, na którym będą opowiadać, jaki to maja dystans do siebie. Kurzela, nagra wieści z Grzybka, a tam będzie kolejny pokaz szajsu z Chin, okraszony jego dykteryjkami, które tylko jego śmieszą. Pamiętajcie jeszcze, ze mamy takie ch***we koszulki, bo nie sprzedajemy ich 10 tysięcy, ale jak to się wydarzy, to trykoty będą już super.Nie mamy marketingu, asortyment w sklepie to szrot, czas wyjść z lat 90 i zobaczyć, co się dzieje na rynku.fRoś pisze: ↑14 sie 2024, o 14:25"Wyciągamy też wnioski z przeszłości, wsłuchujemy się w głos kibiców" dlatego będziemy ru**** was na kase i dalej grać w bazarowych strojach nike z marżą kilkunastokrotnie(no10+Ruch) debilną, względem jakości. Wypowiedź o transferach była podobna. No nic, najważniejsze że ci co mają zarobić to zarobią #pdk a reszte je**ć. Brawo.
- heR Fik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety też to troche tak odczuwam, stanęliśmy w miejscu na lata jak ta nasza mizerna Cicha 6, ale teraz już marketingowo odjechali nam dosłownie nawet Ci do których wolałbym nawet się nie porównywać
meczówki tragedia, asortyment od czapy od lat równo-słabiutko. Powinni na nas się wzorować inni a my nawet nie gonimy ogonów, bo zadowolenie tam u góry 

..mizerna CICHA - stajenka licha.. :zalamany: pełna NIEBIESKIEJ chwały :hurra: :hurra:
-
Ceny ubrań w Polsce są na tej samej półce cenowej co w Niemczech pewnie dlategogrzechub pisze: ↑14 sie 2024, o 16:32Za jakość wielu ludzi jest w stanie zapłacić więcej. Tyle, że u nas nie ma ani jakości, ani adekwatnej ceny.NG1920 pisze: ↑14 sie 2024, o 15:58Ty z takiego wychodzisz i pewnie wiele innych osób (w tym ja) również. Wiadomo, że za jakość i indywidualizm się płaci, ale musi się to spinać finansowo również i to oznacza przełożenie na ilość sprzedanych koszulek. Za to na forum nie brakowało głosów w stylu, że karnet za drogi i do każdego powinna być meczówka w podziękowaniu za wsparcie![]()
Koszulka BVB na obecny sezon z pełnym brandingiem kosztuje 450zl (z nazwiskiem piłkarza, bo personalizowana jest ciut droższa). Nasza treska jest w tej samej cenie i to treska z katalogu!!! Kaj koszulka BVB, a kaj nasza?!?! Kaj bajtlik Niemca, a kaj Poloka?!?!
Ciekawe w jakiej cenie my te treski kupujemy. Na no10 stoją po 179zl, na r-gol są po 100zl. W każdym razie przedłużenie tej umowy, w kontekście opinii 90% kibiców, brzmi jak nieśmieszny żart.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Wiadomo, tak było, jest i będzie w koloniach.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jednej rzeczy nie zakładacie.
Ile no10 płaci za reklamę na koszulkach.
Czy są to pieniądze, które by się mogły zwrócić przy lepszych produktach w sklepiku (a może gorzej omarzowanych) albo czy są one warte niezadowolenia kibiców z powodu słabej oferty.
Bez tej informacji to trochę rozmowa o tym czy wolimy czarne auto czy czerwone, nie rozmawiając o tym jaki ma silnik.
Ile no10 płaci za reklamę na koszulkach.
Czy są to pieniądze, które by się mogły zwrócić przy lepszych produktach w sklepiku (a może gorzej omarzowanych) albo czy są one warte niezadowolenia kibiców z powodu słabej oferty.
Bez tej informacji to trochę rozmowa o tym czy wolimy czarne auto czy czerwone, nie rozmawiając o tym jaki ma silnik.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
NO10 zostaje do 2027r więc Ruch mo święty spokój a Wy 3 lata biadolenia czy ten niebieski jest niebieski a batki za krótkie i za szerokie 

-
- Kontakt:
To masz podobne rozumienie marketingu, co nasz klub. Przykłady bierze się od najlepszych, masz taka drużynę jak Venezia FC, nic nie grają, żadnych znanych piłkarzy, ale marketing/design ich jest taki, ze sprzedają ogromna ilość trykotów. Kluby już zrozumiały, ze "meczowki" to tez moda i można ja tez tak sprzedawać. Patrz Puszcza, Śląsk czy Warta, te same modele koszulek, ale zrobione pod klub. Puszcza ma Żubra, Śląsk architekturę miasta, Warta miała mapę i żeby było śmieszniej, one wszystkie są tańsze, niż nasze. Koszulka za 100zl z nalepkami, sprzedawana za 379zl.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak narzekamy na nasze stroje, to nie wiem czy oglądacie mecz ręcznej i co się robi z numerami na koszulkach.
Wiadomo dwie różne spółki, ale jak oni nanosili te numery, bo wygląda jakby plastrem naklejali
Wiadomo dwie różne spółki, ale jak oni nanosili te numery, bo wygląda jakby plastrem naklejali
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke