Bielecki i Buchalik nie maja umow. Sikora ma jeszcze umowe.grzechub pisze: ↑20 maja 2024, o 23:14- Buchalik, Bielecki, Potoczny
- Szur, Szymański, Kwiatkowski
- Wójtowicz, Starzyński, Barański, Kozak
- Szczepan, Huras
Plotki o odejściu Szczepana i Wójtowicza. Jak się potwierdzą, to mamy 10 zawodników w kadrze na dzień dzisiejszy, w tym trzech bramkarzy i dwóch zawodników z pola, którzy łącznie zagrali z 15min w seniorskiej piłce.
Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale po co taka skrajnosc?
ani zaden wybitny pilkarz, ani tez klubowa legenda.
na pewno jednak kluczowy zawodnik ostatniego 5lecia. mozna powiedziec, ze jeden z symboli czasow odbudowy.
jak ktos ogladal serial C+ "Razem Tworzymy Sile" to widzial jak bardzo Letniowski byl na cenzurowanym u Niedzwiedzia. Przypominajac chronologie. Latem Niedzwiedz pozbyl sie Julka i zima go zastal w Chorzowie.
czyli kto?chropaczow pisze: ↑20 maja 2024, o 19:56Lepiej, żeby w pionie sportowym działali fachowcy. Bardzo dobry ruch kadrowy. Fosa, dzięki za wszystko, a zwłaszcza ostatnie lata.Rickenn10 pisze: ↑20 maja 2024, o 19:31Fosa w pionie sportowym na pewno by się odnalazł.
Na pewno ma przedsiębiorcze zadatki pytanie czy posiada takie zaplecze.
Czas pokaże co się wydarzy z jednej strony jest to dobra z drugiej zła wiadomość.
Jest główną postacią czasu odbudowy i w wielu sytuacjach trzymał ten zespół w ryzach i był takim dobrym ojcem dla wszystkich.
Więc na pewno dozgonny szacunek za wszystko Fosa!
jakie masz nazwiska fachowcow na DS w Polsce?
mi sie kojarzy tylko Łukasz Masłowski, ale raczej Jaga go nie pusci
mozna brac "fachowca" co nic nie osiagnal jako DS, ale ma wieksze nazwisko niz Fosa. pytanie czy to ma jakioklwiek sens.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Czyli po edycji:HullCityFC pisze: ↑21 maja 2024, o 00:27Bielecki i Buchalik nie maja umow. Sikora ma jeszcze umowe.grzechub pisze: ↑20 maja 2024, o 23:14- Buchalik, Bielecki, Potoczny
- Wójtowicz, Starzyński, Barański, Kozak
- Szczepan, Huras
Plotki o odejściu Szczepana i Wójtowicza. Jak się potwierdzą, to mamy 10 zawodników w kadrze na dzień dzisiejszy, w tym trzech bramkarzy i dwóch zawodników z pola, którzy łącznie zagrali z 15min w seniorskiej piłce.
- Potoczny
- Wójtowicz, Starzyński, Barański, Kozak, Sikora (niezdolny do gry do końca roku)
- Szczepan, Huras
Potencjalne odejścia:
- Szczepan
- Wójtowicz
Potencjalne wzmocnienia:
-
-
- Kontakt:
https://weszlo.com/2024/05/20/benedik-m ... -transfer/ Miedź się zbroi przed kolejnym sezonem.
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... ews/240532
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
JEDI_V pisze: ↑21 maja 2024, o 07:03https://weszlo.com/2024/05/20/benedik-m ... -transfer/ Miedź się zbroi przed kolejnym sezonem.
Z Miedzią porozumiał się już na początku maja.
-
- Kontakt:
Dobrze ze Plasu szaleje w rezerwach..
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Broń nas Panie Boże od tego patyczaka w przyszłym sezonie.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Ale wyrwę w środku pola mamy potężną. Na ten moment żadnej 6 i żadnej 8. Tutaj jest do zakontraktowania 4 nowych zawodników.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Letniowskiego mi jakoś specjalnie szkoda nie będzie (zresztą szczerze to może 5-6 piłkarzy tak naprawdę chciałbym by zostało do tego kilku, którzy mogą, ale nie muszą i wielu tak naprawdę w tej sytuacji jak Letniowski. Oczywiście zawsze jest pytanie kto przyjdzie za nich), chyba jedyny pozytyw to byłoby, że w I lidze może jednak pokazałby się lepiej na tle słabszych drużyn.
Nie ma co ukrywać, że nie był żadnym szefem środka pola, że praktycznie większość z jego podań to była do boku lub do tyłu, że nie ma lub nie pokazywał umiejętności gry jeden na jeden. To już bardziej mi Swędrowskiego było szkoda niż go.
Strzelił pięknego gola z Zagłębiem dającego nam punkt, ale jednak dużo więcej jakiś elementów, które zapadły mi w pamięci z jego udziałem nie było.
Za słaby na ekstraklasę, może i solidny na tą pierwszą ligę, ale raczej nic ponadto, a potrzebujemy tam chyba zawodnika o innych aspektach gry.
Nie ma co ukrywać, że nie był żadnym szefem środka pola, że praktycznie większość z jego podań to była do boku lub do tyłu, że nie ma lub nie pokazywał umiejętności gry jeden na jeden. To już bardziej mi Swędrowskiego było szkoda niż go.
Strzelił pięknego gola z Zagłębiem dającego nam punkt, ale jednak dużo więcej jakiś elementów, które zapadły mi w pamięci z jego udziałem nie było.
Za słaby na ekstraklasę, może i solidny na tą pierwszą ligę, ale raczej nic ponadto, a potrzebujemy tam chyba zawodnika o innych aspektach gry.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Dobrze myślę? Letniowski, Swędrowski czy kontuzjowany Sikora to nie byli ostatni pomocnicy na planecie ziemia?
Dla mnie ważne żeby nowi jak najszybciej zgrali się , wtedy będzie szansa powalczyć o awans już od następnego sezonu.
Ciekawią mnie nazwiska, a patrząc na zimowe transfery myślę, że będzie ciekawie.
Dla mnie ważne żeby nowi jak najszybciej zgrali się , wtedy będzie szansa powalczyć o awans już od następnego sezonu.
Ciekawią mnie nazwiska, a patrząc na zimowe transfery myślę, że będzie ciekawie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Każde odejście zawodników pokroju Letniowskiego, Vlkanovy, Novothnego, Josemy, Dadoka, Stępińskiego (nie wiadomo co ze Szczepanem, Kozakiem czy Wójtowiczem) to będzie bardzo duża strata. Dlaczego? Bo na lepszych nas nie było stać w ekstraklasie i jeżeli nie jesteśmy w stanie ich utrzymać w 1 lidze, to znaczy, że przyjdą zawodnicy od nich tańsi, czyli słabsi.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Boje sie tego tez, ale mam mala nadzieje, ze skoro odpuscilismy Letniowskiego i poszedl do Miedzi to znaczy, ze mamy lepszych na oku.spyru pisze: ↑21 maja 2024, o 12:13Każde odejście zawodników pokroju Letniowskiego, Vlkanovy, Novothnego, Josemy, Dadoka, Stępińskiego (nie wiadomo co ze Szczepanem, Kozakiem czy Wójtowiczem) to będzie bardzo duża strata. Dlaczego? Bo na lepszych nas nie było stać w ekstraklasie i jeżeli nie jesteśmy w stanie ich utrzymać w 1 lidze, to znaczy, że przyjdą zawodnicy od nich tańsi, czyli słabsi.
-
Letniowski serio do Miedzi? Na dziś nie ma mowy o włączeniu się do walki o powrót do Ekstraklasy. Nie chce mi sie wierzyć, ze stać nas będzie na zawodników na miarę przewyższających umiejętnościami 1 ligę, to jak zostało wspomniane czuję tez że zakontraktujemy zawodników słabych, albo nie na tyle dobrych. Z końcową oceną zawsze trzeba poczekać.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szczególnie, że z tego co ktoś pisał rozmawiał już z nimi jeszcze nim byliśmy pewni spadku.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wszystko zależy od wysokości wsparcia z chorzowskiego ratusza