Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
A niy ma tak ze klub sie zabezpieczo i podpisuje wszistkie kontrakty zawierajace opcja -25% po spadku ?
-
- Kontakt:
Wątpię, żeby miał coś o rozwiązaniu. Trzeba pamiętać, że jako jedyny był transferem gotówkowym a nie zawdonikiem z kartą na ręku.
26-letni pomocnik związał się z naszym Klubem kontraktem obowiązującym do 30 czerwca 2025 r. z opcją przedłużenia. Witamy w Ruchu!
Także raczej i ten i prawdopodobnie kolejny sezon u nas spędzi.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli to w zasadzie klub ma decydujące zdanie czy chce faceta z kontraktem po spadku. Może rozwiązać kontrakt, ale obniżyć go nie bardzo.heli pisze: ↑16 maja 2024, o 03:05jest tylko taki przepis
https://prawopilkarskie.pl/rozwiazanie- ... straklasy/
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak, tylko tak jak pisałem dalej były wątpliwości czy ten przepis może działać, bo obcokrajowcy się mieli prawo odwołać do uefa jako zapis niezgodny.Mirek pisze: ↑16 maja 2024, o 09:45Czyli to w zasadzie klub ma decydujące zdanie czy chce faceta z kontraktem po spadku. Może rozwiązać kontrakt, ale obniżyć go nie bardzo.heli pisze: ↑16 maja 2024, o 03:05jest tylko taki przepis
https://prawopilkarskie.pl/rozwiazanie- ... straklasy/
I to co pisałem w nocy przypomniało mi się, że tym Polakiem co to kwestionował był ostatnio Furman.
https://www.wisla-plock.pl/pl/dominik-f ... lubu-11016
https://sport.tvp.pl/73684742/dominik-f ... e-pilkarza
więc lepiej takie klauzule mieć w kontraktach niż powoływać się na ten przepis.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Na to wychodzi że Radomiak już go nie wypożyczy.Największe szanse na grę w Radomiaku w przyszłym sezonie spośród piłkarzy wypożyczonych mają natomiast Michał Feliks i Aleksander Gajgier
-
- Kontakt:
Feliksa mi nie szkoda. Grajek w sam raz na Radomiaka my musimy celować wyżej.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sadzisz, ze w 1 lidze bedziemy kontraktowac lepszych jakosciowo zawodnikow niz Radomiak w Esie?
na 1 lige umiejetnosci wg mnie spokojnie ma. do tego dobry charakter, walczak, taki normalny synek, co nie jest takim standardem wsrod pilkarzy.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Radvan138
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oglondol zech wczorej derby Trojmiasta i fest mi sie podobol Mena z Lechii, czy my tyz niy mogemy takiego no name znolezc co robi tako roznica na boisku?, czy ino bydymy bazowac na polskim zmanierowanym szrocie?
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
no to Fosa oficjalnie kończy karierę. Dać mu z 20 minut i niech wejdzie młodzież symbolicznie. Można powiedzieć że w końcu, ale do klubu i tak zapraszamy w jakiejś roli
- Rickenn10
- Kontakt:
Fosa w pionie sportowym na pewno by się odnalazł.
Na pewno ma przedsiębiorcze zadatki pytanie czy posiada takie zaplecze.
Czas pokaże co się wydarzy z jednej strony jest to dobra z drugiej zła wiadomość.
Jest główną postacią czasu odbudowy i w wielu sytuacjach trzymał ten zespół w ryzach i był takim dobrym ojcem dla wszystkich.
Więc na pewno dozgonny szacunek za wszystko Fosa!
Czas pokaże co się wydarzy z jednej strony jest to dobra z drugiej zła wiadomość.
Jest główną postacią czasu odbudowy i w wielu sytuacjach trzymał ten zespół w ryzach i był takim dobrym ojcem dla wszystkich.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy Fosa to dla was jedna z legend czy też wyrobnik bez techniki i skuteczności?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Wiadomo, że Fosa w ekstraklasie już nie dojeżdżoł. Ale widząc dzisiejszy filmik zakręciła się łezka w oku. Prawdziwy kapitan, główna postać czasu odbudowy klubu. Nie zamulać i kupować bilety na sobota. Fosa zasługuje na godne pożegnanie. Dzięki kapitanie
-
- Kontakt:
Heh gwiazda 1 ligi. Wygrol im te derby.
Fosa zdecydowanie zasluzono postac w Ruchu. Jak wy do takiyj osoby niy mocie szacunku to dlo kogo go mocie?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lepiej, żeby w pionie sportowym działali fachowcy. Bardzo dobry ruch kadrowy. Fosa, dzięki za wszystko, a zwłaszcza ostatnie lata.Rickenn10 pisze: ↑20 maja 2024, o 19:31Fosa w pionie sportowym na pewno by się odnalazł.