A ja pisze o całym sezonie, a nie o 4 meczach. Super 22 mecze i 3 dobre występy. Super ręce składają się do oklasków. Gra tak samo słabo jak michalski, którego tu połowa forum chce wy***ac. A on jak widzę chroniony

A ja pisze o całym sezonie, a nie o 4 meczach. Super 22 mecze i 3 dobre występy. Super ręce składają się do oklasków. Gra tak samo słabo jak michalski, którego tu połowa forum chce wy***ac. A on jak widzę chroniony
Zgadzam się, Moneta z Rzeszowem i Chrobrym dobrze grał i uczestniczył w kluczowych akcjach.
No to bierz wszystko pod uwagę, a nie wybiórczo. Akurat po zeszłej rundzie, w której na 18 meczów zagrał 2-3x dobrze to sam sztab chciał się go pozbyć. Tymczasem przepracował okres przygotowawczy porządnie, dostał kolejną szansę i w tej rundzie na 4 mecze w 3 się całkiem spisał. Słabszy mecz przydarzył się wczoraj całej drużynie, a nie tylko jemu. Jak wróci do "formy" z połowy zeszłej rundy na dłużej to będzie to uzasadnione, ale nie przesadzajmy po pierwszym gorszym meczu, bo równie dobrze możesz teraz wy***ać z drużyny Kasola.
w ostatnia runde wszedl bardzo dobrze. natomiast pod koniec juz byl tragiczny. stad chcieli sie go pozbyc, takze ze wzgledu na wage. teraz w sezon wszedl spoko. oby znow nie zaliczyl takiego zjazdu. moze byc cos w tym co pisal gerhat, ze jako rezerwowy lepiej mu idzie.adam12 pisze: ↑6 mar 2023, o 21:11A ja pisze o całym sezonie, a nie o 4 meczach. Super 22 mecze i 3 dobre występy. Super ręce składają się do oklasków. Gra tak samo słabo jak michalski, którego tu połowa forum chce wy***ac. A on jak widzę chroniony![]()
Kolega pewnie zaszczepionyMarcus pisze: ↑5 mar 2023, o 22:33Jest taki cytat "czasami lepiej nie odezwać się i wydać się głupim niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"domin11hks pisze: ↑5 mar 2023, o 22:07A dla mnie to samo. Bez spiny.mSamer pisze: ↑5 mar 2023, o 15:59Ukraińcy to nie ruscy.Scypion pisze: ↑5 mar 2023, o 15:47Nie sądzę by leczna zabrała komuś z czołówki pkt. Nie przez przypadek są na dole. Cała grę zrobiło tam dwóch ruskich. Kolejna utrata punktów z dołami. Chojnice jeszcze słabsze niż Łęczna... trzeba zagrać z nimi z spokojna głowa a nie na hura bij a leć. I zmiana w torze.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 76 gości